habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’a geliyorlar

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat Çorum'a geliyor.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Çorum’a geliyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin yarın (salı) Çorum'a geleceğini duyurdu.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da, İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Ankara Milletvekili Şenol Sunat’ın 20-21 Ağustos tarihlerinde Çorum’da halkla buluşacağını bildirdi.

Yorumlar (5)

behçet 3 Yıl Önce

Sayın Sonat ne zaman Çoruma gelse verdiği mesajlar Ankara da ses getiriyor.Çorum ziyaretinin iyi izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.Şehrimizi ve sorunlarını iyi biliyor.Çorum kendisini en iyi şekilde misafir edecektir.

alper 3 Yıl Önce

Şenol hanım ülkücü hareketin yakından tanıdığı değerli bir isim.Kendilerini Gün gelir ait olduğu yerde yani yuvasında MHP de görebiliriz.Mhp nin kapıları şenol hanıma ve arkadaşlarına sonuna kadar açık.Kırgınlıkların dargınlıkların en kısa sürede unutulması dilegiyle...

çorum 3 Yıl Önce

Çorum chp vekili gelsin muhalefet nasıl yapılır öğrensin

Çorum'lu 3 Yıl Önce

Çorumun 4 Milletvekillerinin yapamadığını Şenol Sunat hanımefendi yapıyor. Çorumun sesini duyuruyor. Ancak bazı parti seviciler Şenol hanıma söylemediklerini bırakmadılar. Şenol hanım Çorumun sesi oluyor. Kendisine Çorumlular olarak, Çorumun sorunlarını Meclisde dile getirdiği için teşekkür ediyoruz.

Mehmet 3 Yıl Önce

Çorum'da yatırım yok . Hızlı treni geçtim yavaş tren bile yok Çorum'da .

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.