habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’da Cumhur İttifakı heyecanı

SİYASET

MHP Gülabibey Mahallesi Seçim İletişim Merkezi, Cumhur İttifakı temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımı ile açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gülabibey Mahallesi Seçim İletişim Merkezi coşkulu bir programla açıldı.

Cumhur İttifakı’nın kent merkezinde yaptığı yerel seçim mutabakatının heyecanının yaşandğı açılışa MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, parti yöneticileri, ve Gülabibey Mahallesi sakinleri katıldı.

'BU COŞKU ZAFERİN HABERCİSİ'

Belediye Başkanı vöe Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Zaferin habercisi olan bu coşku, bu birliktelik ile 31 Mart'ta bayrağı burca dikeceğiz."dedi.

Yorumlar (15)

Gören Göz 2 Ay Önce

Ben pek bir heyecan göremiyorum ittifaka rağmen Çorum da seçim bıçak sırtı çok da emin olmayın 1 Nisan şoku yaşamayın sonra her şeye hazırlıklı olun.

Mehmet dobra 2 Ay Önce

Sungurluda da Mhp ye destek vetseniz

Mustafa 2 Ay Önce

Mhp çorumda kendi adayını çıkartmalıydı şimdi çorumda mhp oylarını iyi parti alacak

İskilipli 2 Ay Önce

İskilipde demokrasi şenliği var, önceki dönem seçildiği bu sefer görevde olduğunda yaptığı hareketler işler, işlemler nedeni ve kamuoyundaki tepkilerden her ne kadar ADAY ADAYLIGI Mürecaatında bulunduğu parti seçmediğini açıklaması üzerine başka bir partiden adaylığını açıkladı ve seçime girilmesi acaba Seçil kanunlarına uygun mu? Daha önceki dönemlerde bu tür adayların adeylıkları düşmüş idi neyse boş verelim vekilim gereğini İskilipde yapar bekliyoruz

Yazık 2 Ay Önce

H İbrahim gibi beceriksiz , bir adam la beş yıl şehre yazık olacak . Getirdiği başkan yardımcıları da ne kattı . Sadece sosyal tesisle belediyecilik olmaz.

Seçmen 2 Ay Önce

Bende Heyecanlıyım ilk Defa sizin israf ve Şımarıklığınıza oy vermeyecegiz.

Harbi adam 2 Ay Önce

Aşgın çok komik duruma düşüyor da haberi yok. Bakalım MhP kurtaracak mı seni. Hadi kurtuldun diyelim rahat çalıştıracaklar mı seni. Siz MhP ye yaranmaya çalışın bakalım. Doğru ya diğer seçmen çantada keklik.

Murat 2 Ay Önce

Kendini bilen ülkücü bunlara oy vermez. Ensarcı dediğiniz karaladıgınız adamı şimdi baş tacı yapma peşindesiniz. El birliği ile MHP yi corumda bitirdiniz. Sırf bir dönem daha koltukta oturmak için

çrm 2 Ay Önce

mhp herzaman devleti ve milleti için vardır.liderimiz ne derse o.

YTD 2 Ay Önce

Cumhur ittifakı ÇIKAR İttifakı olmuş.

YİNE BEN 2 Ay Önce

FAZLA HEYECANLANMAYIN MUHALEFET YİNE KİRLİ İTTİFAKLAR PEŞİNDE KARŞINIZDA YİNE RAKİP YOK ..YİNE SEÇİLİRSİN AMMA BU TOPLUMUN ARASINDAKİ UÇURUM GELİR FARKLARI VE EKONOMİ İLE ANCAK ...KÜFÜR YERSİNİZ....BENDEN SÖYLEMESİ...

Mustafa 2 Ay Önce

Hey gidi aziz nesin hey

Sosyal vatandaş 2 Ay Önce

Yorumlara bakıyorum da bir tane olumlu destekçi yorum yok bu defa cophuseyinoğlu malı götürecek gibi hayırlısı bakayim

SORUMLU 19 2 Ay Önce

EHLİYET LİYAKAT ARANIYORSA ZATEN OLMASI GEREKEN ÇÖPHÜSEYİN. AMA BİZİM MİLLET GÜÇTEN YANA OY KULLANACAK.

Çorumlu 2 Ay Önce

Çorum'da MHP niye aday çıkarmasın,Çorum merkezde oylar Ahmet Ertekine

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.