habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’dan Kılıçdaroğlu’na kandil

SİYASET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını ödemeyeceğine dair açıklamasının ardından Çorum'dan kandil gönderildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını ödemeyeceğine dair açıklamasının ardından Çorum'dan kandil gönderildi.

Hakimiyet'in haberine göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin il teşkilatlarına verdiği talimat üzerine MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, CHP Genel Merkezi'ne Kemal Kılıçdaroğlu adına kargo ile kandil gönderdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, yeni yılla birlikte güncellenen elektrik tarifelerinin faturalara yansımalarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sorumlu tutarak, faturalarını ödemeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklama üzerine MHP lideri Devlet Bahçeli de, kendi sosyal medya hesabı üzerinden "Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu'na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil'in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır." şeklinde paylaşım yaptı.

'KANDİL'E YABANCI DEĞİL'

Bahçeli'nin paylaşımı sonrası MHP İl Başkanı Agah Karapıçak ve Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya CHP Genel Merkezi'ne Kemal Kılıçdaroğlu adına kargo ile kandil gönderdi. Kurt, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kandil yolladık. Nasıl olsa Kılıçdaroğlu Kandil'e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil'in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (23)

Dokuzuncu köyden bir deli 2 Yıl Önce

Bunlara göre memlekette vatandaşın hiçbir sıkıntısı yok. Kendilerinin tuzu kuru tabi. Milleti de öyle sanıyorlar.

Vatandaş 2 Yıl Önce

SSK yı batıran bay Kemal.elektrik nedir bilmez. hesap vereceksin bay Kemal.

Ahmet 2 Yıl Önce

Boş işler yerine gerçeklerle ilgilenmek daha faydalı olacaktır. Tarladaki domatesin sofraya gelişine kadarki fiyat yükselişine tepki gösterenler elektriğin tüketiciye gelene kadarki fiyat yükselişine tepki veremiyor. Neden?

Aslında olan.! 2 Yıl Önce

Dün meydanlarda ip atanlar, bugün kandil gönderme gibi boş işlerle ugrasiyor. Bahçeli acisindan degisen bi sey yok! Dun ne ise bugunde ayni olan vatandasa oluyor milletin yarasina merhem olacak kimse yok. ALLAH bizi sizden kurtarsın.

Hacı Nuri 2 Yıl Önce

İlk seçimde bu halk size öyle bir tokat atacak ki, sizi saray bile kurtaramayacak...

Bir başka çorumlu 2 Yıl Önce

Vatandaşa ucuzluk sağduyu zamlar vs.dalavereyi konuşturma sen gel kemale kafayı tak.Tamam bende sevmem ama hayat çok pahalı .

Kader 2 Yıl Önce

Ulen Apoyu Asılmaktan kurtaran siz, Reise yağlı Urgan atan siz, Tayyip'i başkan adayı yapan siz, Aponun mektubunu yayınlanirken sesi çıkmayan yine sizsi,s

İskilipden 2 Yıl Önce

İlçemizde Meslek Yüksek Okulu için, Tosya Iskilip yolu için, yurt kur için ne yapalım. mektup, telefon, telgraf, tv.

King Kong 2 Yıl Önce

Normal bir ülkede insan içine çıkmaması gerekenler bizim ülkemizde baştacı ediliyor.Düne kadar ip atıyordu meydanlarda şimdi ise durum ortada.Siyasi hayatı çoktan bitmesi gerekenler memlekette el üstünde tutuluyor bir de sözüm ona derin ve tarihi bir ideolojik misyonları var zannediliyor. Ne diyelim herkes hak ettiğini yaşar.

çorumlu 2 Yıl Önce

Bu arkadaşın yakında böyle bir aydınlatma cihazına ihtiyacı olacak haberi yok. Sen iyisini kendine sakla.

Vatandaş 2 Yıl Önce

Para sayma makinası da yolla senin firavuna

Batık sgk dan selamlar 2 Yıl Önce

Şu an sgk kılıçtaroğlunun müdürlük yaptığı dönemden 10 kat daha batık.. Her yıl bütçeden kaç milyar TL aktarılıyor araştır öğren

kadir 2 Yıl Önce

ne kadar zekice bir davranış. ne zaman seviye dipte desek daha aşağı çekiyorsunuz. senin başkanın değilmiydi tayyibe hesap sormazsam namussuzum diyen

Mustafa 2 Yıl Önce

Şu boş işlerle uğraşacağınıza vatandaşın yaşam kalitesini nasıl artiririz ona biraz kafa yorsaniz.

alacali 2 Yıl Önce

vatandas elektrik faturasini odeyemiyor,bu durumu muhalefet lideri dile getiriyor,yancilarda lamba yolluyor akillarinca dalga geciyor, dalga gecmek istiyorsaniz liderinizin eski soylemlerine bakin simdikilerle karsilastirin bol malzeme cikacaktir ve unutmadan insAllah dogru adrese yollamayi basarmissinizdir soncta hollandayi kinamak icin portakal kesen bi zeka seviyesi

Doğru Adres 2 Yıl Önce

Kargo şirketi açıklama yaptı. Lambalar yurtdışına gitmiş. Ankara yerine Angora 'ya göndermişler. :)

osmancikli 2 Yıl Önce

peskevit gurubu zamlardan memnun o zaman ,la kamil mesele siyaset degil ,ekonomi..

Ati 2 Yıl Önce

Vur vur inlesin bay Kemal dinlesin

osman dayı 2 Yıl Önce

Peh siyaset tarzına bak. Kardeş sizin eve ve MHP'lilerin evine fatura gelmiyor mu? Bir bakın çevrenize AKP'lileri savunmayı bırakın. APO'yu idamdan kurtaran kararı kim imzalı. Kemal Kılıçdaroğlu mu? Bir bakın devlet kurumlarına AKP'liler MHp'lilere kaç müdürlük vermişler. Neyse AKp ile birlikte sizi sandığa gömmek keyifli olacak.

murat 2 Yıl Önce

kandil alacak parayı buldun da ip alacak parayımı bulamıyorsun?

Yetiremiyoruz Artık 2 Yıl Önce

Andımız ın kaldırılmasına ses çıkarma, Elektrik doğalgaz faturaları fazla geliyor bana diyene kandil gönder! Beni bile Kılıçdaroğlu na oy verecek noktaya getirdiniz.

Komilfo 2 Yıl Önce

MHPde en az AKP kadar âşinâ kandile... AKP kandille anlaşma yaparken az küfretmedi bugünkü ortağına...

Doğrucu 2 Yıl Önce

Bay Kemal'in yaptıklarını unutmadık haburda teröristleri davul zurna yola karşılamıştı teröristlerin ayağına çadır mahkemesi kurmuştu hakimler soruyordu teröristlere pismanmis diye hayır apunun emriyle geldik diyorlardı kandilin mesajını terörist başının mektubunu TRT de okuttuğunu unutmadık bay kemal kandil göndermek çok isabetli bir mesaj olmuş bay Kemal'e teşekkürler MHP ye

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.