habercim19.com özgür haber özgür yorum

Cumhur İttifakı'ndan 59 ilde işbirliği

SİYASET

Cumhur İttifakı 30 büyükşehir ve 29 ilde işbirliği yapacak: Mersin ve Manisa'da MHP adayları desteklenecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Cumhur İttifakının yerel seçimde 30 büyükşehir ve 29 ilde işbirliği yapacağını açıkladı. Yıldız, MHP Genel Merkezinde yaptığı açıklamada, AK Parti ve MHP arasında yapılacak işbirliğinin esaslarını görüşmek üzere 26 Ekim 2023'te başlayan sürecin bugün yapılan 13. toplantıyla sonuçlandığını söyledi.

Yıldız, şunları kaydetti:

Görüşmeler neticesinde 30 büyükşehirde işbirliği yapılması, bu şehirlerden Mersin ve Manisa'da MHP Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının desteklenmesi, 28 büyükşehir belediye başkanlığında ise AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının desteklenmesi kararlaştırılmıştır. Büyükşehir statüsünde olmayan 51 ilin 22'sinde her iki parti ayrı ayrı kendi adaylarıyla seçime katılması geri kalan 29 il merkezinde işbirliği yapılması kararlaştırılmıştır. Tarihi önemi sebebiyle Ahlat'ta AK Parti adayının, Sögüt'te ise MHP adayının desteklenmesi uygun bulunmuştur.

29 İL ARASINDA ÇORUM DA VAR

Öte yandan Cumhur İttifakı’nın işbirliği yapacağı 29 il içinde Çorum’un da yer aldığı belirtiliyor.

Yorumlar (34)

Düşündürücü 5 Ay Önce

Desteksiz alınan Çorum artık ittifak olmadan olmuyor mu... neden

Fethi 5 Ay Önce

Demekki Çorum’u riskli görüyor reis. Ak partinin adayı Külcüden başkası olursa kazanamaz Çorum da.

Kul 5 Ay Önce

Verin verin ama hesapsız vermeyin çünkü Allah Teâlâ hiçbir şey hesapsız yaratmadı sizide hesap etmiştir

5 Ay Önce

Buyurun Halil İbrahim Sofrasına….

Doğan Uygun 5 Ay Önce

Mhp aday çıkaramaz Çorumdan izin vermezler, bunu daha öncede söyledik bilinen birşeydi zaten. Akp aday konusunda çok düşünmesine gerek yok reis ceketini koysa yine alır.

Faruk 5 Ay Önce

Çorum da Halil i Aşgın aday olcak ve seçilecek ise 5 yitik yıl daha gelecek demektir. Kimse DUR DEMEYECEK Mİ ? Yazık olur

Ensar 5 Ay Önce

Halil İbrahim aşkın kendine güveniyor du Çorum da çok oy kaybetti kendine güvenemediği için ittifak ittifakı diye Ankara yı yol etti-Ben başarlı olsaydım tek başıma alırdım ak partinin kalesinde bile ittifak yapılıyor sa düşünmek lazım

Ensar 5 Ay Önce

Halil İbrahim aşkın günlerdir ittifak ittifak diye Ankara’yı yol etti oda biliyor Çorum da kaybedeceğini çünkü hizmet sıfır mevcut başkan olursa biz oy vermeyiz diyen bir Çorum halkı var maalesef genel merkez görmüyor yazık Çorum beş yıl daha kaybetti

İskilipli 5 Ay Önce

İlçemizde de Halil Başkan gibi başkan istiyoruz yarim kalan ne varsa bitirdi konut atılımı da yapacak inşAllah. Aşkla çalışmaya devam gazi caddesinde park yasağı uygulaması yapılması ve toplu taşıma sağ şerit tahsis edilmeli Baharda daha da çok çalışacak Aşkın başkan.

Gökçe 5 Ay Önce

Ne oldu Şimdi Ak partiden Tek başına kazanacak bir yiğit yok mu? Yani. Halil İbrahim Aşgın Çorum'u bitirdi. MHP ye kül etti Çorum 'u

Sultan 5 Ay Önce

Çorumu da kaybetti desenize tek başına Alabilecek aday neden cikartilmiyor. Neden İTTİFAK çünkü asgin tek başına alamaz imkaniz.. eğer aday Asgin gosterilse biz direkt chp ye verecegiz..

Sarp 5 Ay Önce

Çorum'da mevcut Başkan ile seçime girilmesi demek seçimleri kaybetmek demek. Çalışmayan bir Başkan var maalesef. Çorum kazanılmak isteniyorsa Muzaffer Külcü gibi bir aday çıkması lazım. Çalışkan , dürüst, kaliteli bir insan.

Varandaş 5 Ay Önce

Neyin kafasını yaşıyoruz.. Dul yetim maaşı 5-6 Bin, emekli 7,500 , asgari üçret 11,400 TL.. Ev kirası 15.Bin, simit 10 TL, elma, 40 TL, yiyebilirsin et 400 TL faturalar 3.000 Tl Vatandaşa yazın da kışın da ayazı yaşatanlara oy yokkk.. 1989 yerel seçimleri iktidar unutmasın…!!!

Nd 5 Ay Önce

Çorum'u Çorum yapan muzaffer külcü dür diğer adayların hepsi yiyip giden 5koca yıldır

Arif 5 Ay Önce

Çorum'da Muzaffer Külcü aday gösterdigi halde MHP zaten kazanamayacak o yüzdende ihtifak olabilir ama aşkın gelirse belediyeyi kazanır ama çorum kaybeder yazıki ne yazık halkı dinlememiş bir yönetim olur bende benim gibi düşünenlerde akp ye oy vermeyiz

Osman Sarıköse 5 Ay Önce

Çorumda ittifak da yapsanız tek de çıkarsanız Muzaffet Külcü yoksa Çorum gider. Bu kesin ve iyi karar verin Çorum çok önemli. Anadoluda Ak partiyi ayakta tutar. İyi düşünün hissi karar vermeyin. Öyle ben şununla ittifak yaptım şunu koydum kazanırım yok. Muzaffer Külcü son karar olmalı.

Mehmet Fatih 5 Ay Önce

Çorum’da ittifak yapılması, Çorum’da ilgili yöneticilerin eksikliği ve bu durum çok acı. %65’ler alınan Çorum’da kan kaybedilmesinin önüne Muzaffer Külcü geçecektir. Muzaffer Başkanın adaylığı matematik yapmadan kazanım demek.

AOK 5 Ay Önce

Ne olduda çorum'da ittifak düşünülüyor acaba düşündürücü?

Nergis 5 Ay Önce

Anadolu da Çorum Ak parti yi ayakta tutuyordu , Çorum da ittifaksız tek başına seçimi kazanacak tek adaydır MUZAFFER KÜLCÜ diğer adaylar ittifak dahi olsa kaybeder.

Mine 5 Ay Önce

Halil İbrahim aşkın Ankarayi yol etti çünkü kazanamayacak ben de içinde dahi olmak üzere ona oy falan yok ne yaptiki neyin oyunu istiyor acaba 4.5 sene yan geldi yattı şimdi de yeni kaldırım taşlarını söküyor bitik bir 5 yılda daha istemiyoruz İnş muzaffer külcü aday çıkarılır yoksa çok yazık olacak

Vtndş 5 Ay Önce

Oyum mhp ninde ortak karara karşı boş atcaz

Seçmen 5 Ay Önce

Yıllardır Liderine,Devletine,Davasına bağlı Kalan,Ak Parti'nin kalesi olan Çorum halkı, geçtiğimiz Yerel seçimlerde, Genel seçimlerde,Millet vekili seçimlerinde,oy oranlarıyla her zaman Ak merkeze mesaj verdi,burada demek ki büyük bir bir sıkıntı var,Halk Hangi yönetiminden,idarecilerinden Memnun değil,bir araştıralım, Halkın sesine kulak verelim, fabrika ayarlarımıza geri dönelim demesi gereken Ak merkez ‼️ bu defa gine halkın sesine "SOYADIYLA REKLAM YAPAN BİLBORT BAŞKANI İSTEMİYORUZ ‼️ kaybedecek 5 yılımız daha Yok, Bize gece -gündüz hizmet eden, Çorum'u Çorum yapan,ulaşılır Başkan Muzaffer KÜLCÜ'yü istiyoruz" diyen Çorum Halkının sesini duymuyorlarsa,Bizlerde mevcut başkanla hizmetsiz 5 yıl daha devam etmek istemiyoruz‼️ Yerel seçimlerde sandıklara oy vermeye gitmiyoruz‼️???? Çorum halkı olarak bizi cepte, çantada keklik görenler utansın‼️????

Mehmet Fatih 5 Ay Önce

AŞGIN’an olmuyor, İTTİFAKINAN yani öyle mi? Ah güzel memleketim Çorum, Muzaffer Külcü başkan ile yarışabilmek için ittifak planları yapanlar ile bize Muzaffer Külcü yeter diyenler arasında kaldın. Asıl meselenin hizmet olması gerekirken tabii ki Muzaffer Külcü akla gelecek diye seçim kazanmanjn hesaplaro yapılıyor.

Serdar 5 Ay Önce

Muzaffer kulcu den başkası kazanamaz bunu herkes biliyor

Raif Dilekci 5 Ay Önce

Çorum için tek çare Sayın Muzaffer Külcü

Mustafa 5 Ay Önce

Niye heryerde mhp destekliyo çorumdada mhpnin adayı desteklensin

Benden bu kadar 5 Ay Önce

Halktan biri ve şimdiki başkana maalesef oy vermiş biri olarak yazıyorum....yazık bana biz bundan daha iyi bir yönetime layığız buna inandım inanıyoruz

Selami Ateş 5 Ay Önce

Ak parti iyi çalışmadığı için bir millet vekilini MHP ye kaptırdı. Şimdi de Aşgın iyi çalışmadığı için Belediye Başkanlığını MHP ye kaptıracak. Hep Milliyetçi Hareket partisi AKP destekliyor. Bu seferde Belediye başkan adayı MHP li olsun da AKP festeklesin

Hamza ç 5 Ay Önce

Çorum'u Çorum yapan başkan Muzaffer külcü dür tek gecerim

Mert 5 Ay Önce

Ak Parti tek başına seçime girip kazanacak adayı varken, ittifaksız kazanamayacak adayla mı seçime girecek? Çok saçma, ama MHP seçmeni baskıyı sevmez, zorla oy verdirmeye çalışırsanız ittifaka rağmen kaybetmeyi de başarırsınız..

kadir 5 Ay Önce

mevcut başkan hslil beye ben akrabasıyken oy vermedim vermem önce davalardan aklansın. değişim şart muhsin dere ya da külcü gelmeli.

süleyman 5 Ay Önce

Türkiye'de borcu olmayan tek belediye başkanı Halil İbrahim Aşgın Türkiye'de para ödeyip halk otobüslerini devralan tek belediye Halil İbrahim Aşgın Eski evleri yıkıp yeni yollar, ana arterler açan Halil İbrahim Aşgın Eski Belediyenin bütün borçlarını bitiren Halil İbrahim Aşgın Çoruma şahane Millet bahçeleri açan: Halil İbrahim Aşgın Çorum saat kulesine kent meydanı kazandıran Halil İbrahim Aşgın Bir tane yolsuzluk, hortum, rant dosyası olmayan: Halil İbrahim Aşgın ama hala utanmadan memnun değiliz diyorsunuz. hala utanmadan muzaffer külcü diyorsunuz. yav bu adam çorum da borçlanma rekoru kırmadı mı? belediye kasasını boşaltmadı mı? bu adamın ne hizmeti oldu? da kuru inadınızdan Külcü'yü istiyorsunuz. isteyin.. siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz çünkü. yazık. ama Halil İbrahim Aşgın'ın alnı açık, vicdanı rahat. siz bilirsiniz.

Reis 5 Ay Önce

Külcü o kadar başarılı kendine güveni var ise bağımsız aday olsun boyunun ölçüsünü alsın hodri meydan...

Hayret 5 Ay Önce

Şu yorumlarda birde hayırlı bir öngörü yok ama polyanacılık Ağrı Dağı zirvesi gibi şimdiki yönetimde yada gerçek mi dedikleri

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.