habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Demiryolu dışında problem yok’

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum’un demiryolu meselesi dışında çözülememiş hiç bir meselesi...


AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum’un demiryolu meselesi dışında çözülememiş hiç bir meselesi olmadığını belirterek, “Varsı bu mesele dışında çözülememiş bir konu çıkıp bize söylesinler.” dedi.

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen Tüp Bebek Merkezi açılış töreninde konuşan Milletvekili Cahit Bağcı, Türkiye’de sağlık alanı başta olmak üzere 12yıl öncesiyle kıyaslanamayacak bir seviyeye gelindiğini anlatarak, “Dışkapı hastanesine tedavi görmek için gelecek yakınlarımız için nöbetler tutardık.” diye konuştu.

2014 Türkiye’sinde sınırlı alanlar hariç pek çok alanda sevk çilesinin çekilmediği günlerin yaşandığını ifade eden Bağcı, sağlık alanının Türkiye’de vatandaşın en yüksek memnuniyet duyduğu alan olduğunu aktardı.

Yapılan hizmetlerin görmezden gelinmesini asla kabul etmeyeceklerinin altını çizen Bağcı, şunları dile getirdi, “Tüm yapılanları görmezden gelen siyasi bir bakış açısı ile bakmak haksızlıktır. Çorum’un demiryolu dışında çözülememiş meselesi varsa çıkıp, bize söylesinler. Çorum devlete ödediğinden daha çok yatırım alan bir ildir. İşsizlik oranı en düşük 12 il içerisindeyiz.”





Yorumlar (1)

Corum 10 Yıl Önce

erzurum dede ki yıllardır devam eden mağduriyeti bitirirseniz seviniriz. bunun dışında göç verdigi için işsizlik oranının düşmediği bir çorum görmeyi arzu ediyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.