habercim19.com özgür haber özgür yorum

Deva Partisi’ne hukukçu il başkanı

SİYASET

DEVA Partisi İl Başkanlığı'ndan İsmail Hüsamettin Öztürk'ün istifa etmesinin ardından yerine Avukat Yunus Emre Özdemir atandı.

DEVA Partisi İl Başkanlığı'ndan İsmail Hüsamettin Öztürk'ün istifa etmesinin ardından yerine hukukçu bir isim atandı.

AVUKAT İL BAŞKANI

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 10 yıldır Çorum Barosu'na kayıtlı olarak serbest avukatlık mesleğini icra eden Yunus Emre Özdemir'in İl Başkanı olarak atandığı belirtildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yunus Emre Özdemir, katkılarından dolayı önceki dönem il başkanları Elvan Can Çabuk ve İsmail Hüsamettin Öztürk'e ve mevcut ve önceki dönem tüm ilçe başkanlarına teşekkür etti.

YUNUS EMRE ÖZDEMİR KİMDİR?

Deva Partisi Çorum İl Başkanlığına atanan Av. Yunus Emre Özdemir, partinin kuruluş aşamasından beri il teşkilatında görev aldı. Aslen Çorum Merkez Şeyhhamza köyünden olan Özdemir, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 10 yıldır Çorum Barosu’na kayıtlı olarak serbest avukatlık mesleğini icra ediyor. Özdemir, evli ve 1 kız çocuğu babası.

Yorumlar (2)

Ali 11 Ay Önce

Ali BABACAN ikinci ERBAKAN 'dır memleket için ama memleket inşAllah bir şekilde daha güzel günlere ulaşır Ali Bey'in gayretlerini taktirle bir umutla izliyor sandıkta destekliyoruz dolaylıda olsa...

Babacan mı? 11 Ay Önce

Babacan mı Allah korusun. Babacan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyip millet ittifakına seçim kaybettiren arada 15 vekil alan basit bir siyasetçi. Memleketin durumunda onunda payı var. Bir dahaki seçimlere giremez bile.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.