habercim19.com özgür haber özgür yorum

Dodurga’da 3 yatırımı inceledi

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum'un Dodurga ilçesinde inceleme yaptı, 3 ayrı yatırım hakkında konuştu.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum’un Dodurga ilçesinde TOKİ konutları inşaatı, yüzme havuzu ve sosyal tesis yatırımları hakkında konuştu.. Kaya'ya Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın bilgi verdi.

160 TOKİ KONUTU Dodurga’ya söz verdikleri 100’ü 2+1, 60’ı 3+1 olmak üzere toplam 160 konut, cami ve ticarethaneden oluşan TOKİ yatırımlarını inceleyen Kaya, konutların yüzde 60 oranında tamamlandığını, kalan kısımların da yıl başına kadar bitirilip hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.


BENZERİNE AZ RASTLANAN SOSYAL TESİS
Türkiye Kömür İşletmeleri tarafından yapılan ve bir dönem kullanılan sosyal tesis ve yüzme havuzunu yatırımını girişimleri ve Gençlik ve Spor Bakanı’nın oluru ile Dodurga Belediyesi’ne kazandırdıklarını aktaran Kaya, tesislerin bakanlık tarafından yeniden yapılarak bölgenin ve Çorumlu’nun hizmetine sunulacağını belirterek, sosyal tesisin benzerine nadir rastlanan hizmet olacağını kaydetti.


FONKSİYONLU SOSYAL TESİS

Milletvekili Kaya, Dodurga Belediyesi tarafından yaptırılan 1000 metrekare alanda sinema salonu, düğün, nişan ve mevlit yemekleri için yapılan bina, mutfak ve müştemilatında çevre düzenlemesi yapılarak kır düğünü ve yemek organizasyonlarının yapılacağını kaydetti.
İlçeye kazandırılan 3 büyük yatırımın bölgeye hayırlı olsun temennisinde bulunan Kaya, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Yorumlar (2)

Halim 4 Yıl Önce

Eczacı N, Elektrikçi M den başka kimse kalmamış. Sayın O Osmancık sanayi esnafı sizi bekliyor. Ortalık yangın yeri sanayi bitmiş. Bir ziyaret edin gari

Ali alooooo 4 Yıl Önce

varlığın ve yokluğun belli değil çorum halkının sorunlarını dert edinirsen sorumluluk şuuruyla hareket edersen bu halk sana minnettar olur .....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.