habercim19.com özgür haber özgür yorum

Eşençay’da destek istedi

SİYASET

Seçim çalışmalarını ilçe ve köylerde sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı Muharrem Bozdoğan, üyelerden destek istedi.


Seçim çalışmalarını ilçe ve köylerde sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı Muharrem Bozdoğan, üyelerden destek istedi.

Yapılan açıklamaya göre, bir grup partili ile Eşençay ve bölge köylerde çeçim çalışmalarını yürüten Bozdoğan, bu bölgenin Çorum'un Mersin’i olduğu ve devletin bu bölgeye bakışını anlamakta güçlük çektiğini söyledi. Meclise gitmesi halinde Eşençay ve bölge köylerin tüm sorunlarının takipçisi olacağını kaydeden Bozdoğan, “Türkiye için sebze ve meyve üretiminde Mersin'in önemi ne ise, Çorum için de bu bölge o kadar önemlidir. Bu bölgenin insanı ekmeğini taştan çıkartıyor. Bu insanlarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcu." dedi.

Mecitözü ilçesine giderek Belediye Başkanı Ünal Yavuz'u makamında ziyaret eden Bozdoğan, daha sonra İlçe Kadın Kolları ile parti binasında bir araya geldi.

Buradaki görüşmelerin peşinden ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Bozdoğan, tüm CHP'li üyelerden destek istedi. AK Parti hükümeti döneminde küçük esnafların büyük mağduriyetler yaşadığına dikkat çeken Bozdoğan, kendisinin de esnaf olduğunu ve meclise gitmesi halinde tüm esnafların temsilcisi olacağını kaydetti.




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.