habercim19.com özgür haber özgür yorum

Eski siyasetçiler bir arada

SİYASET

Çorum’da AK Parti’nin eski il başkanlarından Faruk Özkader ve Mehmet Karadağ, uzun yıllar teşkilatlarda birlikte çalıştıkları Milletvekili Oğuzhan Kaya ile buluştu.

Çorum’da AK Parti’nin eski il başkanlarından Faruk Özkader ve Mehmet Karadağ, uzun yıllar teşkilatlarda birlikte görev yaptıkları Milletvekili Oğuzhan Kaya ile buluştular.

KARADAĞ VE ÖZKADER'İN ZİYARETİ

Karadağ ve Özkader, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı TBMM’de ziyaret ederken, Milletvekili Kaya ise paylaşımında “Önceki Dönem İl Başkanlarımız Av. Mehmet Karadağ ile Av. Faruk Özkader’i Gazi Meclisimizde misafir ettik. dedi.

Yorumlar (20)

sasirdik mi? 11 Ay Önce

Ak partili vekilin bulustugu eski il baskanina bak. kalite ortada işte bide resim veriyorlar arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

Osmancikli 11 Ay Önce

Kadere bak kadere kimler kiminle

İskilipli 11 Ay Önce

Çorum İskilip Tosya yolu tamamlanmadın bıraktılar olmadı. İnsanın yaptığı eserler kalıyor eserleri ile anılsa idiniz ne güzel olurdu.

Necati 11 Ay Önce

Bir milletvekili kiminle resim çektirdiğine bence iyi dikkat etmelidir.

Çorum lu 11 Ay Önce

Üç değerli adam gibi adam yanyana çekemeyenler gereksiz eleştiri yapmasın

Emekli 11 Ay Önce

Emekli maaş zammını dürün bükün arka cebinize koyun. Biz emeklilere çok bile verdiniz. Ezanları susturamıyacaksınız. Bayrağımızı indşremiyeceksiniz. Vatanımızı bölemiyeceksşniz

Emekli 11 Ay Önce

7500 tl emekli maaşım vardı. Kök maaşım 6.000 tl. % 25 maaş artışı kök maaşıma. Zamlı maaşım 7.600 tl olmuş.9.400 gün bağ-kur primim var. Boy boy poz vereceğinize 10 milyon emeklinin derdi altında kalın. fiziken de ruhen de ezilirsiniz inşAllah

Emekli 11 Ay Önce

U lxn yönetici sana da mı battı da mı yorumlarımı yayınlamıyorsun.

yıllar yıllar 11 Ay Önce

size bakınca neden bir yerlere gelemediğinizi çok iyi anlıyorum.Birbirinize söylediklerinize ve yaptıklarınıza bakınca yıllar sizi hiç değiştirmemiş. KARA-KADER mi yoksa kendi ellerinizle kendinize yaptıklarınız mı dersiniz. ŞİMDİYE kadar ikinizde birbirinize söylediklerinizde ve yaptıklarınızda o kadar haklıymışsınız ki. ikinizde hak etmişsiniz.

23 nisan 11 Ay Önce

23 Nisan kutlu olsun Sevinin küçükler, övünün büyükler 23 Nisan kutlu olsun Çok büyük bayram bu bayram Herkese kutlu olsun Çok büyük bayram bu buluşma Herkese kutlu olsun Çok büyük bayram bu bayram Herkese kutlu olsun şaka gibi sevim koş koş bak kim kiminle yan yana gelmiş. Boyu boyuma suyu suyuna uygun ne güzel.

şakacılar 11 Ay Önce

Madem yan yana gelip fotoğrafta birbirinize itibar gösterecektiniz. milleti niye bölüp kayıkçı kavgası yaptırdınız. Yıllarca çoruma bu kavgayla zarar verdiniz.O kadar insanın günahına girdiniz. Kimi evinden ,kimi yurdundan, kimi işinden, kimi sağlığından, kimi koltuğundan , kimi itibarından oldu. değermiydi. ELİNİZDE VAR KOCA BİR SIFIR.

Corumlu 11 Ay Önce

Sn corumlular saygi deger hemsehrilerim karadag coruma zarar verenler ak partiye zarari cook bunlarin haberini yapmak bile yanlis biraz araştırılsın bu kisiler tapmayin cook yanlis deger vermeyin lutfen saygilar

Yorumlarabak 11 Ay Önce

Burası çok güzel gelsenize

Osmancıkli 11 Ay Önce

Ülkemde Suriyeli mülteci istemiyorum

Resim de 3 11 Ay Önce

Resim de 3 tane

Ünal 11 Ay Önce

Resim de 3 tane avukat görüyorum.sanki memleket avukatlardan ibaret.isleri güçleri siyaset.Birazda başkaları otursun o koltukta dimi ama yooo bunlara okulda bir koltukta oturun demişler..gereksiz adamlar

Çorumlu 11 Ay Önce

Pempe ceketli arkadaş kim acaba

Mesala dedik 11 Ay Önce

Karadağ Belediye Başkanı,Ozkader Milletvekili, Kulcu ilbaskani, ASC Ilce başkanı , Nihat Gençlik kolları b. Celal Muhtar il geneli meclis baskani , Kose cesob , Zeki ziraat odasi , Gul rektor ,Sarioglu Muftu KAFKAS Vali , Yildirim KOMUTAN , Bağcı Emnniyet Muduru , Şeyhimiz Kavustu Ne güzel ekip derdik ama Mesala dedik.

Selim 11 Ay Önce

Oğuzhan Karadağ'a çok şey borçlu, Karadağ'ın desteği olmasa idi milletvekilliği hayaldi, ne yapsın fukara, ama Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

..... 11 Ay Önce

akp dönemleri ile insanların neler kaybettiğinin en güzel örnekleri .ar,haya ,utanma duygusu,ahlak.insanı insan yapan toplumları ayakta tutan haslaetler .akp bunları bile çaldı bu milletten daha ne yapsın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.