habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Gençler emanete sahip çıkacak’

SİYASET

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin...


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, “Türk ulusunun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesi olan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşku, onur ve gururla kutluyor, Yüce Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.

Çetin, mesajında; Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık ve Cumhuriyet yürüyüşünün başladığı bugünü geleceğimizin güvencesi olan gençlerimize emanet etmiştir. Bugüne kadar emanete sahip çıkan gençlerimiz, bugün ve gelecekte de aynı bilinç ile bağımsız ve özgür Türkiye emanetine sahip çıkmaya devam edecektir.

Gençlik ulusların geleceğidir. Gençlerine değer veren, onları en iyi biçimde yetiştirerek, kişilikli ve özgüvenli kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe de güvenle bakabilirler.

Geleceği kuracak ve yaşatacak olan gençlerimize her zaman önem ve değer veren Atatürk, Cumhuriyet’i en iyi biçimde koruyup kollayacağına inandığı gençlere emanet etmiş, böylelikle de Türk gençliğine güvenini göstermiştir.” ifadelerine yer verdi.




Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.