habercim19.com özgür haber özgür yorum

İki soru ve işte Uslu'nun cevabı

SİYASET

Merak edilen 2 soruyu AK Parti Milletvekili Salim Uslu'ya sorduk. İşte Uslu'nun verdiği cevap:

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun dün katıldığı bir televizyon programında eğitim ve içme suyu yatırımlarına ilişkin değindiği iki konu olmuş.

Programı izleyen bazı okurlar, Sayın Uslu’nun dikkat çektiği iki mesele üzerine akıllarına takılan, merak ettikleri soruları aktardılar.

Mevzulardan birisi Yıldırım Beyazıt İHO’nun yeni binasının 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’na yetişip yetişmeyeceği, diğeri ise Alaca Koçhisar Barajı’ndan Çorum’a içme suyu getirilmesi için isale hattı ihalesinin akıbetiydi.

Her iki soruyu telefonla görüştüğümüz AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya yönelttik

İşte Uslu’nun cevabı;

Alaca Koçhisar Barajı’ndan Hatap Barajı’na su getirilmesi için protokol yapılmıştı. İsale Hattı için proje çalışması devam ediyor. Çorum’un içme suyu ihtiyacı için Koçhisar Barajı’ndan Hatap Barajı’na su getirilecek. Bürokraside işler bazı prosedürlerin yerine getirilmesi nedeniyle çok hızlı ilerlemiyor. Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni binasını hayırsever işadamımız Avni Çelik yapacak. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’na yetiştirmek istiyoruz. Protokollerinin yapıldığını biliyorum. Ayrıca Avni Bey sosyal sorumluluk projesi kapsamında 4 ayrı okulu daha hayırsever işadamlarına yaptıracak.

Yorumlar (5)

Mustafa 6 Yıl Önce

Çocuklarımızın yeni binalarında tekli eğitime geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz.Emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum.

Egitimci veli 6 Yıl Önce

Şu şartlarda altında Yıldırım Beyazıt seneye yetişmez. Salim Uslu'nun hiç ilgilendiğini düşünmüyorum

Osman 6 Yıl Önce

Okulun seneye yetişmesini temenni ediyorum saygılar

ayse hanim 6 Yıl Önce

okulun bir velisi olarak okulumuzun biran once bitmesini istiyoruz mahallebizin disinda bir okula gitmeleri bizleri ve ogrencilsrimizi cok yoruyor lutfen bu konuyla ilgilenin...

Öğrenci velisi 6 Yıl Önce

Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nun enkazının kaldırılmasına rağmen haala kazma vurulmamış olması veliler olarak aklımıza ihmalleri getirmektedir. Seneye eylüle yetişeceğe benzemiyor. İkili öğretim yüzünden Çocuklarımız gece 20:00 da eve gelmektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.