habercim19.com özgür haber özgür yorum

İktidarın Çorum temsilcilerine bu sözlerle çattı

SİYASET

İYİ Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Mehmet Arslan, adaylık açıklamasında Çorum özelinde iktidarın yerel temsilcilerine çattı.

İYİ Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Mehmet Arslan, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında, Çorum özelinde iktidarın yerel temsilcilerine çattı.

5 yıl önce İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı gösterilen, 14 Mayıs seçimlerinde yeniden aday adayı olan Arslan, genel gündeme ilişkin değerlendirmesinde merkezi hükümeti eleştirirken özelde Çorum’a dikkat çekti.

‘HER DÖNEMDE YAPILAMAYAN İLÇE YOLLARI’

Her seçim döneminde Osmancık, İskilip, İskilip-Tosya ve İskilip Çankırı yolunda çalışmalar başlatıldığını, seçimlerden sonra ise durduğunu, Çorum-Ortaköy arasındaki yolun ise muammaya döndüğünü belirten Arslan, havaalanı talebinin son zamanlarda konuşulmadığını belirterek, “Uşak’a, Kütahya’ya, Afyon’a havaalanı oluyor da, Amasya’da var diye niye Çorum’a olmasın. Sorgun’a oluyor da, Çorum’a neden olmasın?” diye konuştu.

‘DEMİRYOLUNA ÇİVİ BİLE ÇAKMADILAR’

21 yıldır Çorum’a demiryolunun yapılacağının konuşulduğunu, ancak konuşmanın ötesine geçilmediğini ve çakılmış bir çivinin bile olmadığını savunan Arslan, iktidar partisi milletvekili ve teşkilatlarına yüklendi.

‘ÇORUMLUYU BORCA BAĞANLARDAN HESAP SORACAĞIZ’

Hizmetli tayini ile uğraşanların Çorum’a yeterli desteği sağlamadığını vurgulayan Arslan, “Biz Çorum’un ve Çorumlunun hakkını korumak için geliyoruz. Merkezi idarenin yapması gereken yatırımını belediye bütçesinden yaptırıp Çorumluyu 10-15 yıl borca boğanlardan hesap sormak için geliyoruz.”dedi.

Yorumlar (7)

İskilipden 1 Yıl Önce

İskilip yolları hatırlatıyor. Hayırlı olur inşAllah. Çorumda vekillitte tahmin 2 - 2 olur. Cumhurbaşkanı da Tayyip çıkar. Vekiller neden düştü denilirse. Sayın Fatih bey açıkladı ÇALIŞMADINIZ

Adnan 1 Yıl Önce

Fatih bey keşke gelseniz am il barajına aşamayacagınz için sonuç çorum yine 3-1

Çorumlu 1 Yıl Önce

Analizleri tam isabet. YHT, havaalanı, İlçe yolları acil yapılmalı.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 1 Yıl Önce

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı SEÇİLDİĞİ müddetçe ÇORUM'A YAĞMURLU havada su vermezler. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

4.kel mahmudun karısı 1 Yıl Önce

Siz iyi haltsınız sanki.

Adam 1 Yıl Önce

Chpkk ortaklığına ses çıkarmayanlar kalkmış belediyeyi eleştiriyorlar, yazık sizlere vatanı parcalayacaklar Allah korusun o masada nasıl duyuyorsunuz.

öğretmen 1 Yıl Önce

fatih bey mhp il başkanı iken ecevit e destek olup ikdidar olmuştunuz. ne yaptınız bilen bilir. asla sana hakkımızı helal etmiyoruz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.