habercim19.com özgür haber özgür yorum

İlçelerle ilgili son kulis

SİYASET

Çorum belediye başkan adaylarının kim olacağına kilitlendi. İlçelerle ilgili...

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti’de Çorum’un 13 ayrı ilçesinin belediye başkan adayının belirlenmesine yönelik ilk adım bugün atıldı.

İlçelerin belediye başkan adayları ile ilgili görüşleri alınmak üzere milletvekilleri, il başkanı, ilçe başkanları bugün Ankara'ya çağrıldı. görüş alındı.

Son dakika kulislerine göre, Uğurludağ’da Remzi Torun, Boğazkale’de Osman Tangazoğlu, Ortaköy’de Taner İsbir, Alaca’da Halil İbrahim Şaltuğ, İskilip’te Recep Çatma, Sungurlu’da Ali Osman Kıyak, Kargı’da Zeki Şen, Bayat’ta Ekrem Ünlü, Osmancık’ta Recep Çıplak, Dodurga’da Mustafa Aydın, Oğuzlar’da Muzaffer Yıldırım, Laçin İdris Görükmez, Mustafa Börekçi belediye başkan adayı olarak önerildi. Mecitözü’nde ise bir anket öngörülüyor.

İlçelerle ilgili görüşler genel merkezde yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılıkları tarafından oluşturulan iki ayrı komisyonda yeniden değerlendirmeye alındıktan sonra nihai karar verilecek.

Merkez’e bağlı Düvenci ile Ortaköy’e bağlı Aşdağul beldesinin adaylarını AK Parti İl Teşkilatı’nın belirleyeceği öğrenildi.

Yorumlar (113)

Ortaköylü 5 Yıl Önce

Tanet başkan varken ortaköyün sırtı yere gelmez bu dönem ortaköy daha da şahlanır

Dilaver kalender 5 Yıl Önce

Iskilip çatmayla hayatta devam etmez ak parti zor kazanir

İskilipli 5 Yıl Önce

Ak parti bu adayla alamaz . Yazık

Oğuzlarlı 5 Yıl Önce

Oğuzlarda yanlış yapılıyor, oğuzlarda durmayacak adamı aday yapıyorlar. Orhan ateşe vermeyelim dedik ondan daha kötüsünü getirdiler.

Gizemli 5 Yıl Önce

Beni yapın nasılsa ederi olmayan insanlar merkezde adaysa

Çok önemli değil 5 Yıl Önce

Çorum’a Eyüp arslan layık görüldükten sonra, ilçelerin önemi yok. 5 yıl Çorum için geri gidişin yılı olacak.

Uğurludağlı 5 Yıl Önce

Yazık olacak Uğurludağ icin

Dodurga 5 Yıl Önce

Dodurga adayı mustafa ünlü kim öyle birisi yokki kardeşim

Çorumlu 5 Yıl Önce

Yazık ya Uğurludağ a çok büyük yazık o ilçe o adaydan çok daha iyisini hak ediyor ne olur reis Uğurludağ halkına yazık etme

Hasan 5 Yıl Önce

Bayat'ta Ekrem Ünlü ile kazanmak mümkün değil eger parti bu adayla devam karari aldiysa kendi ayağınna kurşun sıkmaktır burda kararı sadece vekiller değil il başkanı değil ilçe başkanı değil burda oturan halki hiçe saymaktır Cumhurbaskanın dediği tepeden inme başkan istemiyor.

Sofik 5 Yıl Önce

Ortaköy tam gaz devam

Uğurludağ 5 Yıl Önce

Hizmetlere devam tam yerin de tesbit kim ne derse desin .NERDE KALMIŞTIK.

Ortakoylu 5 Yıl Önce

Anlasilan genel merkezin kulaklari sagir gozleri kor ortakoy 5 yildir kaybediyor Ortakoy yine kaybetti 2000 yilindan buyana ak partiye kayitsiz sartsiz oy verdik bundan sonra vAllahi vermem

Buğrahan 5 Yıl Önce

Recep Çatma gelirse iskilipte adam kalmayacak

Ilcemiz ugurludag 5 Yıl Önce

Yapilan hizmetleri kimse gormezlikten gelemez

Gerçek ugurludagli 5 Yıl Önce

Anlaşılan Ugurludagin içinde yaşayıp kör olanlar yorum yapıyor sadece. Bırakın bu karalama işlerinize kendinizin kim olduğunu açıkça söyleyin hala fitne iftira ve fesat peşindesiniz.

Vatansever 5 Yıl Önce

Zikredilen isim doğruysa Uğurludağa bir beş yıl daha yazık olur hem de çok yazık.

Uğurludağlı 19 5 Yıl Önce

Suanki başkanla asla akpartiyi tamamen bitirme reis UĞURLUDAĞ da ADEM İPEK gerisi bos

Uğurludağlı 19 5 Yıl Önce

Bu başkanla çoookkkk yazık UĞURLUDAĞ a milleti birbirine düşürmekten başka bi karı olmadı şükür güzelim ilçeme

Dodurgalı 5 Yıl Önce

Dodurgada mustafa ünlü yok ki editör

Gerçek ugurludagli 5 Yıl Önce

Adem ipek mi güldürmeyin insanı daha düne kadar akp aday göstermedi diye akp den istifa edip saadetten aday olmadimi ugurludagda akp ye en buyuk darbeyi Adem Ipek vurmustur.

uğurludağ sevdalısı 5 Yıl Önce

tabiki akp tabiki remzi torun

ÇORUM 5 Yıl Önce

Remzi torun olursa Ugurludagda adam kalmaz o önce konuşmasını öğrensin güzel ilçenin 5 senesini daha yemesin

UĞURLUDAĞLIYIM 5 Yıl Önce

TABİKİ AKP TABİKİ REMZİ TORUN ...ONLAR KONUŞUR R.T YAPAR

Gurbetten 5 Yıl Önce

İskilip de neden aday ENFLASYONU VAR. Cevabını DÜŞÜNELİM neden. Verilen oye göre hizmet varmı. İLÇEMİZ çamur kent olarak tanındı. Yani yokmu makina insan YIĞ HEPSİNİ. TOSYA İSKİLİP YOLU BEKLENTİSİ var yanıt. YOK. ÇORUM HARAMİ İSKİLİP YOLU YOK YAPILIYOR KEÇ YILDĞR TEK ŞERİT TRAKTÖR YOLLARI HİÇ DÜŞÜNÜLMELİ Mİ. HİZMET YÜZ YATAKLI HASTANE 9 YILDA BİTTİ CEZALIMIYIZ YAHU GURBETTTEN GELİP SANAYİDEN BİR GİRİYORUZ YOLLAR YILAN SIRTI OLMUYOR

Uğurludağ 5 Yıl Önce

NİE İLÇEYE YAPILAN HİZMETLERDEN BAHSEDİLMİYOR UĞURLUDAĞIMIZI AYAĞA KALDIRAN HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ YAPAN REİS REMZİ TORUN DUR ALLAH RAZI OLSUN AKPARTİ REMZİ TORUN DİYORUM.

ortaköyde bir garip 5 Yıl Önce

Taner İSBİR Başkanım ilçemiz için yapmış olduğunuz çalışmaları takdir ederek izliyoruz, gün geçmiyor ki yeni bir proje ile karşılaşalım, İlçemizin ve insanımızın vizyonunu geliştirdiniz, bu dönem de bir kez daha sizinle birlikteyiz, SEN YÜRÜ Kİ MİLLET YÜRÜSÜN ARDINDAN, Sizi canı gönülden destekliyoruz,

Bayatlı 5 Yıl Önce

Geçmiş olsun Bayat. 2 dönemdir başkan olan birini nasıl tekrar getirirsiniz. Bayatta kaybetti erol kavuncuda kaybetti

Memleket meselesi 5 Yıl Önce

Ugurludag da İnsanlar ayrıştı herkes düşman oldu. Yurtlar satın alındı kimden alındı yazık etmeyin bu isimle devam ederek

DODURGA 5 Yıl Önce

DODURGA ADAYI MUSTAFA AYDIN YANLIŞ YAZILMIŞ.KESİN VE NET BİLGİDİR HAYIRLI OLSUN....

NECATİ 5 Yıl Önce

Muzaffer YILDIRIM Oğuzlar için en iyi tercihtir hayırlı olsun diyorum Oğuzlar'da kayda değer işler yapacağına canı gönülden inanıyorum Ali UYANIK döneminde balı kalan projelerin tekrar canlanacağına inanıyorum. Oğuzlar İlçemize hayırlı olsun

Oğuzlar Sevdalısı 5 Yıl Önce

Oğuzlar için en isabetli karardır şimdiden hayırlı olsun güzel günler görece oğuzlar inşAllah

Bayatlı 5 Yıl Önce

Çorumu yönetenler ALLAH rızası için bayatı bir daha düşünsünler 2 dönem yaptı ekrem başkanla bu sefer bayatı kazanmaları zor bayatın nabzını tutmuşlarmı bir daha düşünsünler sayın vekilimize duyurulur

Uğurludağ 5 Yıl Önce

Adem ipek ak partili olsaydı geçen dönem saadete geçmezdi adem bey solcu bir insan remzi torundan başkası yalan yazık olur ak partiye

Mehmet Koca 5 Yıl Önce

Çorum'un çalışan sadece iki başkanı vardı 1. Muhammet Esad Eyvaz, 2. Hamza Karataş. Listede sadece bu ikisi değişmiş.

İskilip li 5 Yıl Önce

İskilip Recep Çatma mı esnaf isyanlarda öyle birşey olursa Mhp ye hayırlı olsun

LEKLERDEN 5 Yıl Önce

Uğurludağ için olabilecek en iyi aday Remzi Başkan.. Durmak yok yola devamm

ORTAKÖYLÜYÜM 5 Yıl Önce

DEME BÖYLE KARDEŞİM GÖZÜN KÖR KALBİN TUTSAK OLMUŞ, SEN DE VERMİYORSUN YA KESİN AK PARTİ KAYBEDER ŞİMDİ. İNSAN BU SÖZLERİ YAZARKEN KENDİSİNDEN UTANIR.

Uğurludağ 19 5 Yıl Önce

Doğru karar REMZİ TORUN

GÖBELİN BİRİ 5 Yıl Önce

EVET HAKLISIN BU HİZMETLERİ ANLAMAMAK İÇİN SAĞIR VE KÖR OLMAK LAZIM

Adam 5 Yıl Önce

ORTAKOY YINE KAYBETTI HUKUMETIN BU KADAR COK YATIRIM YAPTIGI BIR DONEMDE ILCE HALKINI KILIT TASI VE SUS HAVUZUYLA AVUTAN MILLETI AYRISTIRIP PARCALARA BOLEN BIR BASKAN DUSUNUN DIGER ILCELERDE TRILYONLUK YATIRIM VE PROJELER VARKEN ILCEYE DOSENEN KILIT TASI ILE GUNDEMDEN DUSMEYEN KENDI REKLAMI ICIN BUTCEDEN HARCAMA YAPAN BIR BASKANLA NEREYE KADAR GIDILIR ILCEDE HAKSIZLIK YOLSUZLUK ALMIS BASINI GITMEKTE

Uğurludağlı 5 Yıl Önce

Uğurludağ Mevcut başkan ile kazanamayacağı açık. İnsanları ötekileştiren Ak Partiden uzaklaştıran bir yönetim hem seçimi kaybettirir hem de İnsanlarımızı Ak Parti'den uzaklaştır.

ŞİŞİKLERDEN 5 Yıl Önce

UĞURLUDAĞ İÇİN TAHSILLI OKUMUŞ TEK ADAY ADEM İPEK

Oğuzlar Gençlik 5 Yıl Önce

Oğuzlar için en güzel çalışacak olan Muzaffer YILDIRIM memleketimize şimdiden hayırlı olsun AKP ile kazanabilecek en iyi adaydır.

Ballardan 5 Yıl Önce

Remzi torun yanlış seçim olur göç adıma hiç bişi yapmadı

Uğurludağ Göç 5 Yıl Önce

Yıllarca büyük şehirlere göç veriyoruz fakat kimse de göçü önlemek için kılını kıpırdatmıyor. Üretimhedefli belediyecilik sloganıyla yola çıkan tek aday Adem Yıldırım başkan.

ortaköy 5 Yıl Önce

yorumda bulunan nicikine ADAM diye yazmışsın fakat yapmış olduğun yorum ile bizi teredtüte düşürdün, Taner İSBİR Başkan daha ne yapsın 60 yıllık köy görünümündeki ilçeyi çamurdan çaylaktan kurtardı,sizin anlayamacağınız şekilde vizyon geliştirerek ilçeye parklar bahçeler süs havuzları mesire alalanları,alt yapı üst yapı ve şuan da buradan sayamadığım bir çok projeye imza attı ve bunları yaparken de ilçeye olan sevdasından hiç zaman ödün vermedi, sen solcusun sen sağcısın demedi,herkese eşit bir şekilde yaklaşarak hizmet götürdü,sadece buralara birşeyler yazmak için bilgisayar başına geçip Başkan hakkında yorum yaparken Allahtan kork, İlçesine ve ilçe halkına sevdalı olan bir başkan hakkında yapmış olduğun bu yorum ancak sizin gibi boş insanların işi.

Uğurludağlı 5 Yıl Önce

Haklısınız. Ve hiç bir aday da bu konuda bir hedef koymamış. Yalnız Adem Yıldırım #YereldeMilliİstihdam ile göçü önlemeye çalışacağız diyor. Kendisini tebrik ediyorum.

oğuzlarlı 5 Yıl Önce

ak parti olmus akp adayı oğuzlardan değil dışarıdan bulmuşsun bir sürü eksisi var mhp nin destek vermem dediği adayı onlara inat koyacaksın ve seçimdeki dengelere ragmen oğuzlarda seçim alacaksın çok yazık kendi eliyle ak parti seçimi veriyor

Uğurludağlı 5 Yıl Önce

Tahsil önemli fakat Belediyecilik için ufuk daha önemli. Önceki başkan 5 yıl görev yaptı fakat elde var sıfır. #SosyalBelediyecili ve #YereldeMilliİstihdam hedefi ile yola çıkan Adam Yıldırım büyük şehirlere göçü önleyeceğiz diyor. Tarım ve hayvancılıkta Üretim, Paketleme ve Pazarlamada iş alanları açacağız diyor.

Uğurludağlı 5 Yıl Önce

akp değil Ak Parti. Mevcut başkan Ak Parti kurucularını partiden uzaklaştırdı ama Ak Partiye Ak Partililer sahip çıkacak.

oğuzlara 5 Yıl Önce

Oğuzlara Orhan başkan hayırlı olsun şimdiden

TORUN 5 Yıl Önce

UĞURLUDAĞ A DOĞRU KARAR ADEM İPEK TAHSILI YETER

ali kıran 5 Yıl Önce

bence ekrem ünlü ile kazanmak mümkün degil. Yapılan hizmetleri de kendi cebinden yapmadı devletin yatırımı yapılanlar. alınacak en kötü karar ekrem ünlü.yazık

ahmet 5 Yıl Önce

BAYAT İÇİN TERCİHİMİZ EKREM ÜNLÜ. BAŞARILI BİR YÖNETİCİ . YENİ DÖNEMDE DE KENDİSİNİ BAŞKANIMIZ OLARAK GÖRMEK İSTERİZ.

yusuf 5 Yıl Önce

bayat için en ideal başkan adayı EKREM ÜNLÜ dür 2 dönemdir bayatımıza bir çok yatırım getirmiştir 3 ucü dönemindede sonuna kadar arkasındayız

Uğurludağ 5 Yıl Önce

Remzi başkan 10 numara 5 yıldız başkan

UĞURLUDAĞ 5 Yıl Önce

Yerinde bir karar : Remzi TORUN

AK UĞURLUDAĞ 5 Yıl Önce

Buzamana kadar UĞURLUDAĞ da akpden kazanan tek başkan ADEM İPEK

Oğuzlar 19 5 Yıl Önce

Oğuzlar ORHAN ATEŞ hayırlı olsun

Güzel ilçem UĞURLUDAĞ ım 5 Yıl Önce

Remzi Torun olamaz ilçeme cookkkk yazık ????

Gercek ugurludagli 5 Yıl Önce

Adem ipek diyorsunuz hala ne yapti adem ipek uğurludağ için belediyeyi borca sokmaktan baska adem ipek degil mi AKP ADAY GOSTERMEDI DIYE AKP DEN AYRILIP SAADETTEN ADAY OLAN.

19 5 Yıl Önce

tahsilli okumuş olması adamlığını göstermiyor yanlız

Oğuzlar 5 Yıl Önce

Muzaffer Yıldırım işi öğrenene kadar 5 yıl geçer. Ona göre Orhan Ateş daha tecrübeli olacaktır. Çıraklık dönemi bitti kalfalık dönemi olacaktır. Orhan başkan çalışanın hakkını yemedi çalışana %30 zaam yaptı. O yüzden parti ayrımı yapmadab oğuzlar için Orhan Ateş daha isabetli olacaktır. Bir dönem hizmet etmesi Oğuzlar açısından iyi olacaktır

Dürüst olun 5 Yıl Önce

Niye remzi hangi partiden aday olmuştu?

Hmi 5 Yıl Önce

Bir Akpli olarak AKP'ye oy yok

Hakan.yildirim 5 Yıl Önce

Reis nasıl ülke için doğru bir kararsa uğurludağ için de gece gündüz yorulmak bilmeden halka hizmet hakka hizmet diyen REMZİ TORUN'dan baskasi olamaz Unutmayalım diyer başkanlar döneminde neler kayıp ettiklerimizi

Yoksul 5 Yıl Önce

Adem ipek'in 500 bin bile olmayan borcunu 5 milyon yaptınız utanmadan. Hizmetleri gören gözler için ortada.Bugün vatandaşın geleceğini ipotek altına alan toki den başka birşey olmamasına rağmen 13 trilyon borca ne demeli.

Kenan 5 Yıl Önce

Bayat için doğru karar. Ekrem Ünlü nün Bayat a Hizmetleri saymakla bitmez esnaf memnun en fazla istihdam sağlayan Başkan. Yapmış oldukları görmezden gelinemez.

Doğuştan AKP li 5 Yıl Önce

ALACA da Halil İbrahim Şaltuğa oy çıkmaz. yok mu başka aday Alaca gün geçtikçe geriye gidiyor. Ümit Başkan varken herşey iyiydi. Keşke devam etseydi.

RT 19 5 Yıl Önce

FAZLA SÖZE GEREK YOK BİZLER UĞURLUDAĞ da KİMİN NELER YAPTIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ.MEMURUN MAAŞININ ÖDEMEDİĞİNİ BELEDİYEYE BORCU OLANLARI vs...

Uğurludağlı 5 Yıl Önce

remzi torununan seçime girmek ak parti için bile bile intihar etmek demek gine yanış yapıyorlar.

Özipek 5 Yıl Önce

En ufak bir olumsuzluğu olmayan Zeki İpek adaylığını açıklamışken, inat edip 2014 te terkettiğin partiden aday adayı olarak remzi torunu yeniden başkan yapacaksın Adem ipek tebrik ediyorum bizi iyi böldünüz.

Lâtif 5 Yıl Önce

Bayat için yanlış karar Ekrem Ünlü

Seday Demir 5 Yıl Önce

Uğurludağ da artık her iki başkanında kökten değişim zamanı gelmiştir. Bunu Ak Parti yapmazsa halk 1 NİSAN şakası yapacaktır.

Yedisekiz hasan paşa 5 Yıl Önce

Admin adem ipeke attırıp tutturuyon remzi torun seviciliği nerden benim şahitli olarak yazdığım yorumu niye paylaşmıyon ki

Emre 5 Yıl Önce

Alacaya yakışır vizyon sahibi alacadan biri Halil İbrahim Şaltu olursa çok iyi olur.Ak parti alacada rekor kırar bu defa

Alacali 5 Yıl Önce

Muhammet esat eyvaz 100 yıllık sorunları çözdü hayal dahi edilemeyen hizmetler yaptı sadece doğalgaz için bile muhammet eyvaza oy verilir halil ibrahim olursa parti bölünür ilçe başkanlığı için çok sıkıntılı süreç başlar mevcutla devam alaca için yararli

ALACALI 5 Yıl Önce

Şaltu bugüne kadar ne yapmış ki bugünden sonra yapsın,Sen Alacayımı düşünüyon yoksa kendinimi

BAYATLI ESNAF 5 Yıl Önce

ARKADAŞLAR BAYAT İÇİN EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK GEREKİRSE AK PARTİ HARİCİNDEKİ PARTİLER BAYAT BELEDİYE BAŞKANI İSMİNE GÖRE ADAY BELİRLEYECEKTİR.EKREM ÜNLÜ HARİCİNDEKİ BİR ADAY KARDEŞİMİZ GELİRSE MUHALEFET PARTİLERİNİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLÜR.ONUN İÇİNDİRKİ BAYAT'IN KAYBEDECEĞİ ÇOK ŞEYLER OLACAĞINDAN AKILLI HESAP YAPMAK GEREKİR.EKREM BEY SON 10 YILDA YAPILMASI GEREKENLERİ YAPTI VE YAPMAYADA DEVAM EDECEKTİR.SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZİN VE İL BAŞKANI VE NEZDİNDEKİ MESAİ ARKADAŞLARININ DUYARLI OLACAKLARINDAN MÜSTERİHİM.SAYGILARIMLA

UĞURLUDAĞ 5 Yıl Önce

Demekki genel merkezin gözü kör kulagi sağır UĞURLUDAĞ da akpartiden tek seçim kazanan buzamana kadar ADEM İPEK Bunu dusunemiyorsa çoook yazık o AKP Ye

Uğurludag19 5 Yıl Önce

Gerçek Ugurludaglı hemşo kimin sen Akp kuruluşundan beri ugurludagında ADEM İPEK le kazanmış tertemizde başkanlık yapmıştır parti bunu görecekdir senin gibiler görmesede

Ortaköylü 5 Yıl Önce

Herkes adımını attığı yeri bilecek daha önce de sayın Başkanımız Taner İSBİR in ayağını kaydırmak istediler fakat başaramazlar bunu çünkü 60 yıldan sonra asfalt gördüler kilit taşı gördüler alt yapıyı yeniledi herkesin bahçe sınırını belirledi duvar ördü ücretsiz bahçelere. İnsanlık neymiş gösterdi. Bir çok işsiz gencimize iş imkanı sundu yeni dönemdede Ortaköy Taner İSBİR diyor yolu bahtı açık olsun diyoruz biz de

Serkan 5 Yıl Önce

Oğuzları haritada gösteremiyecek kişilerin aday olması kadar saçma bir durum söz konusu olamaz bu zamana kadar sayın muzaffer yıldırımın oğuzlara yapmış olduğu ne var acaba geçmiş olsun oğuzlar hayırlı olsun Orhan ateş

Memleket sevdalısı 5 Yıl Önce

Ak parti geleli yapılan hizmetlere bakın birde remzi TORUN ilçe başkanı yakup TORUN gelince yapılan hizmetlere bakın resmen 13 ilce içerisinde en çok hizmet alan ilçe ugurludagdır remzi TORUN yakup TORUN uğurludağ a bir şanstır yolunuz açık olsun sayın başkanlar

Mustafa 5 Yıl Önce

Nerde kaldı gönül belediyeciliği?ORHAN ATEŞ son dakkada yırttın yine hayırlı olsun.

KİBAR 5 Yıl Önce

Geçmiş olsun oğuzlar.son 5 yılda beklediğimiz umut ayağımıza kadar gelmişken biz kıymet bilemedik şimdiden hayırlı olsun ORHAN ATEŞ

Vatandas 5 Yıl Önce

Oguzlarlilar tek aday ustunde karar verseydik akp kazanirdi simdiden oylar orhan atese gitti oguzlar. Gecmis olsun orhan atesede hayirli olsun

Ali 5 Yıl Önce

Biz once gonulere baskan istedik oguzlara hava alani istemedik.7 24 baskan istedik. Orhan ates den sikayet ederken. Bakalim simdi gorecegiz. Oguzlar sesimizi duyuramadik orhan ates hayirli olsun

Oğuzlar Sevdalısı 5 Yıl Önce

Orhan ateşe hayırlı olsun diyen arkadaşlar, ne çabuk unuttunuz orhan ateşe kızdığınız günleri. Orhan Ateşli bir denklemde Aslan bey de Muzaafer bey de 10 basar orhan ateşe. Oğuzları mahvetti.

Corumlu 5 Yıl Önce

Net olmayan bir adayi netmis gibi gostermeyin reisin son kararini bekleyin gonul belediyeciligini unutmayalm once millet oguzlar

Yoksul 5 Yıl Önce

Adem ipek olmadan Ak Parti kazanamaz....

HİZMETE BAKARIM 5 Yıl Önce

FAZLA LAFA GEREK YOK; HİZMET EŞİTTİR, REMZİ TORUN

Ulubey 5 Yıl Önce

Tabiki remzi torun ugurludagi uğurludağ yapan adam remzi başkan

Oğuzlar AK 5 Yıl Önce

Arkadaşlar Oğuzlara ateşe hayırlı olsun diyenler 3 yıldır akmayan suları, iflasa gelen tesisi, yapılmayan yayla yollarını, oğuzlarda durmayan başkanı, verdiği sözlerin neredeyse hiç birini getirmemesini, çıkardığı işleri ne çabuk unuttunuz yapmayın etmeyin bir 5 yıl daha gitmesin

Uğurludağın gerçek sesi 5 Yıl Önce

Uğurludağ yapılan hizmetlerin anlaşmalarını ve projelerini Adem İpek başkan hazırlamıştır.Gerekli görüşmeler anlaşmalar onun zamanında yapılmıştır.MHP den seçilen dilinden düşürmediği partisine ve davasını hiç düşünmeden Remzi TORUN hazıra konmuştur.Koltuğa oturduğu ilk gündem beri Uğurludağında birleştirici değil aksine İlçemiz halkını ikiye bölmüştür.Ak partiniz tarafından şunun iyi bilinmesi gerekmektedir.Uğurludağ halkı Remzi torunun üstünü çizmiştir.Şu saatten sonra Ak partimizin Remzi Toruna adaylık vermesi Uğurludağ halkı ile dalga geçmek olur.Remzi Toruna adaylık verilmeyeceğine olan inancımız tamdır.Partimizden isteğimiz Adem İpek başkana adaylığın verilmesidir.Uğurludağ halkını yeniden buluşturarak huzur ortamını ancak Adem İpek başkan sağlar.Adem İpek başkanımızın geçmişine bakılırsa devlet terbiyesi almış çalışma hayatı başarılarla dolu çalışkan devletin üst kademelerinde yöneticilik yapmış İnşaat mühendisi dürüst kalbinde Allah korkusu olan Uğurludağı Uğurludağın yetiştirmiş olduğu bir değer olduğunu unutmamak lazım.Saygı ve Sevgilerimle

#isyan 5 Yıl Önce

Adeletsiz insanlarla adelet sağlanamaz. ADELET VE KALKINMA PARTİSİ.

Esnaf 5 Yıl Önce

Sayin oguzlarlilar oncelikle oguzlarin adini ceviz haricinde kim duyurup tanitip gonul belediyeciligi yapacaksa onlar gelsin. Orhan baskana simdiden hayirli olsun diyenler buyuk ihtimalle stemlerini dile getiriyorlar. Oguzlarda cok aday cikmasi beklenirken 3 aday cikti bir seyler ters gidiyor. Daha fazla aday cikipta gercekten birlesip tek aday desteklenseydi. Oguzlar icin vatandas icin iyi olurdu hic kimse kimseye darilmasin secim gelip gecer sizler oguzlardasiniz hep birlikte tek yurek olalim kaybetigimiz 5 sene yi yakaliyalim adaylarumiza simdiden. Basarilar dilerim. Adayimizda bir tam olarak kesinlesse iyi olacak

Oguzlar secmen 5 Yıl Önce

Simdi aday kim gosterilse sonunda birileri muhalet yapacakti 3 tane adayimizin kendilerine gore adaylik yarisina girdiler. Tabiki aday olmak halkin begenisini kazanip baskanliga gelmek guzeldir. Insaalah oguzlar icin ornek bir baskan çıkar da tum çorum oğuzlarda yapilan degisikligi. Gorur. Adayimizin birisini ilceler bile coktan tanimisken. Ismini yazamiyorum. Bu yolda cok ugrastigini ve gozundeki heycani bizler gorebildik. Kendileri ve oguzlarlilar icin. Hayirlisi olur

Cevizci19 5 Yıl Önce

Orhan Ateş tecrübeli olsa ne olur 5 yılda yaptıkları ortada bu nasıl mantık , o zaman genel seçimde de hep iktidara verin tecrübeli diye? yapmayın arkadaşlar ilçemizi mahvetti , muzaffer yıldırım zaten bu işin içinde, siyasi bürokrasiyi ateşten çok tanır. Ateş ne yaptı da tecrübeli olsun

UĞURLUDAĞ 5 Yıl Önce

remzi torunu AKP de görmek istemiyoruz

Cevizci 5 Yıl Önce

Muzaffer yıldırım işi öğrenecek 5 yıl gececek. Orhan Ateş ona ve diğerlerine göre daha tecrübeli

Ugurludag 5 Yıl Önce

Hizmet için en doğru karar tabiki REMZİ TORUN

Benimde oyum var oguzlar 5 Yıl Önce

Yorum yapan arkadaşlar yorumları okudum da adaylar oğuzlar sevdalısı cıktı. Kim kimi tanıyorsa o onu destekliyor. Orhan Ateş'le kıyaslama yaparken muzaffer bey ve aslan bey 10 basar ifadesi kulanmışsın en basından beri bu işi gücünün yetigince ugrasan gülşen hanımı yazmamışsın kimsenin cesaret edemediği bir işe girdi. Başta aday olur yada olmaz bize onu önce cesaretinden dolayı tebrik etmek gerekir şimdiden genç hanımlar bile bir sonraki seçimlere hazırlandığına herkesin takdirini kazanan bayan muhtarımız varsa. Bayan belediye. Başkanımız neden olmasın. Helal olsun sana Gülşen hanım. Şimdiden örnek oldun

Oguzlarrrrrr 5 Yıl Önce

Ankara'da oturan oğuzlarlı olarak 1 sene önce oğuzlardan belediye başkanlığına. Bir bayanın talip olduğunu duydum. Eşime de sorduğumda onun da bildiğini söyledi. Daha cçok erken nasıl olsa vazgeçer diye konuştuktan sonra. Ankara'da ve ilçeye gitiğimde hala vazgecmediğini devam ettiğini söylediler. Üstelik çocuklar kadınların vede erkeklerin kendi aralarında. Erkeklerin yapamadığını gülşen yapacak. Neden olmasın diye kabullendirdiğini gördüm kendisini kahvenin birinde bir de güreş festifalinde insanlarla samimi ve candan sohbetlerine de ben de ortak oldum gerçekten hiç vazgeçmez. Oğuzlara da yakışır bir başkan diyerek tebrik ettim. eşime de çevreme de anlattım sungurlulu arkadaşlarım bile duymuş oguzlarda gulsen afşar diye birisi adaymis diye bence şimdiden sungurlu duyduysa başkan olunca iyi hizmet getireceğine eminim küçük kızlarım bile şimdiden gülşen başkan diye konuşuyorlar çoğu insanların cesaret bile edemediği bu yolda kendisinin cesaretini ve öz güvenini kutlarım. Sincan'dan sevgiler.

Oguzlarl bayanlar 5 Yıl Önce

Sayin oguzlar halki 1 senedir oguzlara bir seyler kazandiramak ve tanitmak ugruna belediye baskanligi icin calisan. Gulsen ablamiza. Ilcemiz bayanlarina cesaret ornegi oldugu icin tesekur ederiz. Oguzlari gercekten rahat ve hizmet getirmek ve gonul belediciligi adinda tum adaylarin birlesipte. Ona destelerinizi verip birles seydiniz. Oguzlar. Iyi bir yere gelirdi. Anlamadigiz bir sey var. Son dakikada cikan adaylar. Neyi beklediler ilce olarak gulsen ablamizi baskan olarak kabulenirken bu yolda cok ugrastigini bilirken. Bayanlarin umudu kirildi. Bayan muhtarimiz var biz bayanlarda ilcenin erkekleride ovguyle bahsederken belediye baskanimiz neden olmasin sonrasinda belediyedeisimiz oldugu zamanda rahatca gidebilirdik dertlerumizi anlatirdik. Gulsen abla aday olursun yada olmasin sen corum genelinde bir ev hanimi olarak. Ciktigin bu yolda bizlere ornek oldun seni elestirmek yerine keske. Tum oguzlar yaninda olsak. Bu firsat birdaha. Elimize gecmiyeceti Allah buyuk sonuna kadar. Seninleyiz :sonradan gulseni getirseydik diyenlerede bizlerin lafi olacak ev hanimi Kocaman yurekli GULSEN BASKAN. Sen neymisin helal olsun

Vatandas b 5 Yıl Önce

Babasi cifci kocasi isci kendisi 2 cocuklu ev hanimi icimizden birisi bundan iyi oguzlar icin baskani nerden bulacagiz gulsen afsar. Simdiden kuskunlukler basladi herkesin. Kafasindaki soru. Son dakikada diger iki adayimuz birden kendilerinden. Cok emin cikmasi reisin son kararina saygi durmak gerekir gonul belediyeciligini ve kadinlara devletin sahip ciktigini dusunseydik oguzlar gulsen baskanin sayesinde cok iyi bir yere gelebilirdi sonuna kadar gulsen baskan biz ve cevremizdekiler seninle

oğuzlar gündem 5 Yıl Önce

ali uyanık geldi ilk dönem hiçbirşey yapamadı işi öğrend, 2.dönemi iş yapmaya başladı Orhan Ateş ilk dönem yayla yollarına önem verdi kurbanda ramazanda susuz geçen günleri unuttunuz sanırım son 5 yıldır bayramda sabotaj hariç akmayan suyumuz yok. olmayan açılmayan yayla yolları açıldı. İlk defa bu kadar büyük festival yapıldı herkes şapkasını önüne koysun. senelerdir 2 garibana ekmek veremedi belediye yandaştan başka veli çoçak işe bu dönemde girdi Allah razı olsun Ateşten. yandaşları işe sokacam memur yapacam diye feötcü dolmadı mı kurumlar. ilk dönem durgun geçmiş olabilir yapılan adaletli işler ortada 2. dönem daha iyi olacaktır Ateş le oğuzlar. hayvan kooparatifini kurarak batıranlar şimdi rövanşta bakın işiniz

Oguzlar yanindayiz 5 Yıl Önce

Oguzlar gulsen baskanin nekadar girmis oldugu bu yolda canla basla ugrastigini gormemezlikten gelmemeliyiz. Tabiki insanlarin elestirisi olabilir bu elestiriler ona yapilan bir haksizlik degilmi. Sonucta bir bayan. Ve Anne oguzlardaki bayanlara cesaret ornegi oldu isAllah Allah emeklerinin karsiligini verir adayligin kesinlessin oguzlarda bayram olacak once duamiz sonra oylarimiz seninle Gulsen abla

Oğuzlar siyaeseti 5 Yıl Önce

Ali Uyanık ilk döneminde durgun değildi. Aksine 60 ayda 60 proje ile oğuzlarda görülmemiş işler başardı. Kimse inkar edemez. Ceviz festivali yine en kapsamlı ali uyanık döneminde yapıldı. Doğa ve su sporlarıyla iç anadoluda görülmeyecek bi festival ve konsept yapıldı. Ardından orhan ateş yayla yolları yaptı demişsin. Belediyecilik bu mudur.Bunu ali uyanık rutin olarak zaten yapıyordu. taşeron yasasından 15 kişi yararlanabilecekken hepsini reddeden kimdir? Orhan Ateş çıkardığı işçilerin vebalini ödemeden veli cacak aldı diye kahraman mı oldu?

Çorumlu 5 Yıl Önce

Aslen iskilipliyim Ankarada bakanlığa bağlı bir devlet kurumumda çalışıyorum. Siyaset bilmem parti bilmem ama şunı söyleyebilirim bakanlıkta olsun diğer kurumdaki arkadaşlarım olsun herkes çorum Orhan ateş adını biliyor oğuzları biliyor. Diğer ilçelere göre oğuzlar hakkaten şanşlı. Çaycıda biliyor müşteşarda oğuzları.

OĞuzlarlı göbel 5 Yıl Önce

akp de 3 aday var. birbiri hakkında söyledikleri yenir yutulur gibi değil . aslan afşar hakkında muzaffer yıldırımın dedikleri zaten seçimi kaybettiriyor. bayan daha mahalle isimlerini bilmiyor vay halimizeee

Oguzlarli cevap 5 Yıl Önce

Yorum yapan arkadaslar elestirilerinizi. Yaparken adaylari incitmeden yaparsaniz iyi olur adaylar birbirlerine yenilir yutulr laflar degil diye laflar soyluyor diye yorum yapmissin eminizki oyle bir laflari 3 adayda bir birine soylemiyordur sadaece ortaligi karistirmak icin soylenen dedikodudur. Birisi esnaf birisi meslek sahibi biriside hem anne hemde bayan bu kisiler. Birbirleri arasinda yarisa girselerde. Hic kimse kimseyi suclamaz eger rahatsizligi olan arkadaslar ilce baskanligina gidiniz. Sikayet ediniz. Eger bu adaylari begenmeditseniz. Akp herkese kapisi acik suzde aday olsaydinizda oguzlara faydaniz olurdu son dakikayi bekleyecegiz gulsen hanimdaki crsaret bile cogunda yokmus anca dedi kodu yapip insanlari bibirin dusurmeye calisiyorsunuz. Ama adaylar onun bilincinde. Herkes kendi isune bakar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.