habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilip küllerinden yeniden doğacak

SİYASET

İskilip Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti’den başvuru yapan Coşkun Akkoca, yaptığı açıklamada “Elimi taşın altına koyuyorum” dedi.

İskilip Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti’den başvuru yapan Coşkun Akkoca, yaptığı açıklamada “Elimi taşın altına koyuyorum” dedi.

Uzun yıllardır İskilip gündemini gazeteci olarak takip eden Akkoca “Yıllardır İskilip’te olan biteni oturduğumuz yerden izliyoruz. Artık elimizi taşın altına koyma vakti geldi.” diye konuştu.

İskilip’in tarihteki önemine değinen Coşkun Akkoca “İskilip’in tarihi, siyasi ve coğrafi hakkının bulunduğu yerin çok daha üstünde olması gerektiğine inanıyorum. Güneyinde Kızılırmak vadisi kuzeyinde yaylaların ve merkezinde tarihi dokunun bulunduğu İskilip, küllerinden yeniden doğacak. Şehrimize doğru dokunuşlarla önünü açacak önemli ve kolay projelerle ortaya çıkıyorum.” dedi.

Yorumlar (2)

BEKLENTİMİZ 5 Yıl Önce

İSKİLİP TOSYA YOLU AÇILMALI BU YÖNDE BİR ÇALIŞMA YAPILMALI. İSKİLİP ERİYOR ERİYOR BİRİ DURDURACAK OLMALI İSKİLİP BEKLİYOR ACABA KİM BUNA BİR ATEŞ YAKACAK GENÇLİK KALMIYOR. İHTİYAÇ VE YAPILMASI GEREKEN BİR ÇOK İŞ VAR HAYIRLISI BAKALIM

Gurbetten 5 Yıl Önce

Hayırlı olsun. Allahım muvafakat etsin. İnşAllah aday olur, SEÇİLEN. İHTİYAÇLAR BELLİ. Daha iyi İSKİLİP için çalışacağına eminiz. Tosya İskilip Çorum duble yolunun yapımı SAĞLAMALI. KALE RESTORA ediliyor, Altta mağara ve eski evler restore edilmeli. İskilip e ACEMİ BİRLİĞİ, POLİS EĞİTİM MERKEZİ gibi insan akımı sağlayacak bir girişimde bulunulması ve de ÇARŞIDA ARAÇ PARK SIKINTISI İÇİN ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ " PTT KALDIRILIP ALTI-2 katlı otopark üstü MEYDAN " İskilip çayları dizayn edilmeli IŞIKLI kondol kuğulu yayılmalı Başkana HAYIRLI HİZMETLER. BAŞARILAR.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.