habercim19.com özgür haber özgür yorum

İşte AK Parti'de yeni Merkez İlçe Yönetimi

SİYASET

AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirilirken, Erhan Akar'ın tek aday olarak girdiği seçimde yeni yönetim belli oldu.

AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları, gençlik ve kadın kolları yöneticileri, mahalle temsilcileri ile parti üyeleri katıldı.


Divan Heyeti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli başkanlığında oluşturuldu.
Çorum kongresi Türkiye'nin ilk 7.Olağan Merkez İlçe Kongresi olarak parti kayıtlarına geçti.
Saat 11.00'de başlayan genel kurul yaklaşık 3 saat sürdü.

4 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Erhan Akar’ın tek ve 3’üncü dönem adaylığında yapılan kongrede siyasi konuşmaların ardından seçime geçildi. 30 asil 15 yedek yönetim kurulu üyesinin belirlendiği kongrede AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu;
Ahmet Balaban, Bahattin Tosun, Berk Özşahin, Emre Daşdemir, Esra Korkmaz, Fatih Şahinbaş, Ferhat Öztürk, Fikret Arslan, Fuat Aykaç, Gizem Ermiş, Hayri Özdemir, İnal Çanaklı, Hüseyin Eryücel, Kaan Kartal, Kafiye Yıldız, Levent İldeş Mehmet Akif Akyol, Mehmet Yalvaçer, Mesut Buz, Muhammet Ömür Şentürk, Muhammet Özenç, Murat Altunörs, Murat Küçükgüler, Murat Partici, Mustafa Doğan, Nurten Çalışkan, Samet Temiz, Sedanur Bozyel ve Şevket Şakar.

Yorumlar (13)

Gerçekleri Bilen Adam 4 Yıl Önce

Bazıları var ki içlerinde sağlam CHP'li bahabeyli hem de ama kendileri bir yerlere gelebilmek için AKP eziyetine katlanıyor. O kendisini bildi. Size burada yazmayayım şimdi.

Turgut 4 Yıl Önce

Erhan la 94 ruhu olacakmış.Atma kardeşim din kardeşiyiz.

Yasin 4 Yıl Önce

Karadağ I yine ön sıraya almışlar . Vefa ! Önemli . Ahlaklı bir hedef için oda olmalıydı.

Yahya 4 Yıl Önce

Ak parti gittikçe eriyor. Öbür seçime ne vekiller ne de Belediye kalır .Ah Vatandaş kandırıldığını bir anlaşa . Kişileri Allah peygamber diye enayi yerine koyarlar .

Tsk 4 Yıl Önce

Cok surmez corumun gelecek siyasetcisi Muzaffer kulcudur.corumda her yerde Adamin yaptigi eserler konusuluyor.

Bu saatten sonra size sadece... 4 Yıl Önce

'Adalet ve kalkınma partisi ' beni ve milyonlarca yurttaşını adaletsiz ve gün güne araplasan gerileyen bir ülke birak ti. Yeterki gitsin ben ve taze gençlik ülkem için umutluyum. Ama yeterki gidin

Mükemmel 4 Yıl Önce

Son zamanlarda gördüğüm en güzel parti toplantısı salon tıka basa dolu ve cumartesi saat 11 bravo erhan akar a

Vatandaş 4 Yıl Önce

Sn.Karadağin Akpartinin kongresine davet edilmesi çok anlamlı olmuş. Akpartili çok değerli yönetici ve vekilleri tebrik ediyorum. Karadağ gibi hem ahlaklı hemde parti ilkelerini benimsemiş toplumun degerleri ne karşı ufak bir lekesi olmayan Sn. Karadağ nın unutulmaması gerçekten önemli. Akparti Karadağ ile gücüne güç katacak. Teşkilat ve vekillerde bu güçten faydalanmayı unutmamislar bravo

Veli 4 Yıl Önce

Ya şakamı yapıyorsunuz ciddimisiniz anlamış değilim. Davet eden ediyorda gelende utanmadan geliyor. Çok saygısız. Partiye çok zarar veriyor. Onların temizlenmesi lazım. Halil ibrahim başkanın artından konuşan kişi millet vekiliyle tartışan kişiyi oraya davet ediyorlar. Erhan başkan sana yakışmadı. Uzak dur

Siyaset budur 4 Yıl Önce

Ahmak vardı bı neydi adı unuttum Onu unutmuş listeye eklemeye.haa oyleya o oğlunu hastaneye işe aldırdı Erhan akar la işi bitti Nasıl ki Erhan akar in eski yönetimle işi bittiği gibi. 2016 dan sonra partiye sahip çıkıyormuş gibi yaptınız ya valla helal olsun.asc yi 4.siradan aday gosterdikleri seçimlerde akp nin içindeki ASC nin kendi adamı mühür vurdur mayip oyları iptal ettirip güya bak ASC olmayınca oylar düştü görüntüsü verdiler.noldu sonra milletin burnuna 2.siraya soktular.sirf koalisyon olmasın diye millet istemeye istemeye oy verdi.o yüzden ben Tayyip başkana kizmiyom Bu partinin içindekilere dur demesi lazım ya belkide oda bıktı Ne halt ederse etsinler diyo.

cafer 4 Yıl Önce

Bir parti nasıl biter sorusunun cevabı bu tablo olsa gerek. sayın vekiller bunu anladığınızda herşey için .çok geç kalmış olacaksınız.kurşunu kendi ayağınızı sıktınız haberiniz yok malesef..

Çorumlu 4 Yıl Önce

Çorum yıllardır AK partiyi destekliyor, ak parti kanayan en büyük yaramızın bugün kaynağıdır, ulaşım yönünden çok geri bir il Çorum bugün, hızlı treni samsunun projesini geciktirdiler, bizim projemizi havaalanını kulak arkası yaptılar, sırf havaalanından dolayı Çorumlular artık ne yerelde ne genelde oy vermiyor artık, böyle şahsen 15 kişi tanıyorum çevremde, ben de örneğin Binali Yıldırım a oy atmadım, hani gelip Merzifon şorda dediydi ya mitingde. Kongrede salon dolmuş. Dolsun, Çorumlular salon dolusu değil ki 1 milyondan fazla.

Çorumlu seçmen 4 Yıl Önce

Bir hanımefendi Ankara vekili, ki bize göre Çorum vekili, Çorum'un havaalanı hakkını savundu, binlerce paylaşım aldı, belki 500 bin kişi izledi, bu ne demek oluyor sayın Yusuf Başkan, bizim havaalanı yaramızı her platformda gündeme getirdin ama hükümetten tık yok, konuşma zamanı bitti, şimdi eğer havaalanına projelendirip başlamazsanız istifa ediyorum, demeniz lazım bundan sonra. Sizi gönüllerimize yazarız, isminizi... Madem havaalanı konusunda Ankara’da icraat yok, siz istifa ederek en büyük Çorum tepkisini gösterin artık.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.