habercim19.com özgür haber özgür yorum

İşte Akşener’in yerel seçim kararı

SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Her birimiz seçime ayrı ayrı girelim. İşbirliği yapmayacağız." dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'daki 'Büyük Buluşması'nda cumhurbaşkanlığı seçimlerini millet ittifakı ve partileri açısından değerlendirirken, yaklaşan yerel seçim mesajını verdi.

'HİÇBİR İLÇE VE BELDEDE İŞBİRLİĞİ YAPMAYACAĞIZ'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin, "Her birimiz seçime ayrı ayrı girelim. Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız. Hiçbir ilçe ve beldede iş birliği yapmayacağız" dedi.

Yorumlar (4)

Kazanan cumhur , kaybeden Iyi... 9 Ay Önce

Hicbir il, ilce ve belde kazanamayacak İyi parti yerel secimlerde, bakin goreceksiniz. Ankara, istanbul , Adana, Antalya, Aydin Akp'ye hayirli olsun. Meral kapali kapilar arkasinda isi bitirmis, Bahceli ve Erdogan vermis ayari.

Çark bôyle dönüyor... 9 Ay Önce

Tuhaftır.Ne Kemal,ne de Meral kazanmak istemiyor.

F. Ç 9 Ay Önce

Bahçeli ileriyi gōrüyoryor:Yerelde İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Eskișehkr gibi illerin Cumhurun kazanması, zaten iktidar ve meclis ckğunluğunun elinde olması, 400' ü așkın sağ blok milletvekilinln olması sebebi ile Anayasa kolay değișebileceği gibi, Türkiye yōnetimi șu ana zıt büyük bir değișiklik olacaktır, Aha da buraya yazıyom.

İsmail 9 Ay Önce

Kazanan Cumhur oluyor tamam kaybedeni neden görmüyorsunuz hep biz kaybediyoruz işçi emekli üretici devamlı kaybediyor kazanan hep 10000 araç geçen ama 45.000 araç garantisi verilen havaalanı köprü otoyol gibi yerleri çalıştıran 5 müteahhit kur korumalıya para yatıran zenginler hep kazanıyor böyle sitelerde de cebinde 1000 lirası olmayan ama milyon euroluk adamları savunanlarla uğraşıyoruz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.