habercim19.com özgür haber özgür yorum

İstifa dilekçesini verdi, ama…

SİYASET

Çorum Belediye Meclisi’nin AK Partili Üyesi Reşit Keleş, AK Parti İl Başkanlığı’na istifa dilekçesi verdi.

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Belediye Meclisi’nin AK Partili Üyesi Reşit Keleş, AK Parti İl Başkanlığı’na meclis üyeliğinden istifasını içeren dilekçe verdi.

Konuya ilişkin telefonla görüştüğümüz Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş, parti teşkilatına istifa dilekçesi verdiğini doğruladı.

Ancak edindiğimiz bilgiye göre; AK Parti İl Başkanlığı'nın Reşit Keleş’in istifa dilekçesini kabul edip etmeyeceği henüz belirsizliğini korurken, konuya ilişkin telefonla bilgi aldığımız AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Reşit Keleş'in meclis üyeliği istifasının teşkilatın takdiri olduğunu, işleme alınacağını, ancak parti üyeliğinin devam edeceğini vurguladı.

Bu kapsamda parti teşkilatı Keleş’in istifasını işleme koyarsa, konu Belediye Meclisi’ne gelecek. Meclis istifanın kabulü veya reddini oylayacak.

Keleş’in istifası onaylanırsa AK Parti'nin 17. Yedek Belediye Meclisi Üyesi Mücahit Keskinel Belediye Meclis Üyesi olacak.

İstifa talebi reddedilirse Reşit Keleş’in meclis üyeliği görevi devam edecek.

Yorumlar (13)

ALİ 2 Yıl Önce

iyi bir karar , faydası yoktu.

Ömer 2 Yıl Önce

BU İSTİFANIN ARDINDA BÜYÜK BİR DEPREM VAR. BÜYÜK BİR SKANDAL VAR. BUNA TEPKİ İÇİN İSTİFA ETTİ. YAKINDA ÇORUMLULAR ŞOK OLACAK.

Meftun 2 Yıl Önce

Başka partiye geçer

Onuncu köyden bir deli 2 Yıl Önce

İsabetli olmuş. Hayırlı olsun.

atamazlar 2 Yıl Önce

reşit keleş ile karşı karşıya gelmeyi göze alamazlar. reşit keleşten korkar bu il yönetimi

@corumsever 2 Yıl Önce

Malesef şehrimizi tanımayan, eğitim,sağlık, ulaşım alt yapısı hakkında hiçbir bilgisi olmadığı halde bu konularla ilgili karar mercilerinde bulunan okadar çok insan varki.Ben bu işi yapabilirmiyim diye düşün meli insan. Ama nerde.Ama bilinmeli ki yaptığımız yada yapmamız gerekirken yapmadığımız herşeyin hesabının sokulacağım o gün gelecek.

Çorumlu 2 Yıl Önce

Bu istifanın ardından çok duyarız. Şaşırmayız ama boyutunu öğrenmiş oluruz.

adsız 2 Yıl Önce

Kişi onurlu bir davranış sergileyerek istifa dilekçesini vermiş...Tabii bu kararida düşünerek taşınarak vermiştir...Değerlendirilecek denmesindeki hikmeti anlamıyorum.Kişi görevinden bilmediğimiz kendince haklı olan neden den dolayi feragat ediyorsa saygı duymak gereğini yerine getirmek olmalı diye düşünüyorum...

Çorumlu Ağa 2 Yıl Önce

Bırakın Raşit Keleş'i zaten AKP bir faydası yoktu. Birde bakalım Ahlatcı neden istifasını istedi. İstifa etsin. Birde yürekliyse gerekçesini açıklasın. Öyle istifa verip gitmek yok.

Yok isim 2 Yıl Önce

İyi ki istifa ettin. Bunu ne sağcı ya da ne solcu olarak yazıyorum vatanıma milletime yararlı olmaya çalışan normal bir vatandaşım.

Çoğunluk19 2 Yıl Önce

Savcı ne yapmış. Herkes kör herkes sağır herkes dilsizMİŞ... Reşit Keleş bu konunun üzerine git AK Parti ak bir partidir. Partiye sahip çık. Düne kadar AK Partiye üye olmayanlar şimdi karar veriyor. Kelle alıyor. Reşit Keleş sen bunlara ders ver. Seni tarih yazar.

Yorumcu 2 Yıl Önce

Reşitciğim sebepsiz yere niye istifa ettiydin ki, insanları boş yere meşgul etmek için mi? Sıkma canını onlar işini bilir (!)

Hüseyin AFEDERSİN 2 Yıl Önce

Görevden affı, affa yetkili haşmetliler tarafından kabul buyurulmadu :)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.