habercim19.com özgür haber özgür yorum

İttifak kesinleşti, Aşgın: ‘hayırlı olsun’

SİYASET

Çorum'da yerel seçimde AK Parti ve MHP arasında işbirliği kesinleşti. Teşkilat temayülü için Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Halli İbrahim Aşgın, 'Hayırlı olsun' paylaşımında bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti ve MHP arasında kent merkezinde işbirliği olacağı bildirildi.

İKTİDARIN TEMSİLCİLERİ ANKARA'DA

Edinilen bilgilere göre; bugün Çorum teşkilatlarının da katıldığı Ankara’da düzenlenen teşkilat temayül toplantısında parti genel merkezi tarafından. Çorum’da Cumhur İttifakı’nın ortak adayla seçime gideceği bilgisi paylaşıldı.

Akşam saatlerinde ise İHA kaynaklı haberde, AK Parti ve MHP’nin içerisinde yer aldığı Cumhur İttifakı’nın işbirliği yapacağı iller açıklandı.

MHP'NİN AK PARTİ'Yİ DESTEKLEYECEĞİ İLLER

MHP’nin AK Parti’nin adayını destekleyeceği iller Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çanakkale, Çorum, Edirne, Giresun, Hakkari, Iğdır, Kırşehir, Muş, Rize, Siirt, Sinop, Şırnak, Tunceli, Yalova ve Zonguldak olarak açıklandı.

AK PARTİ 5 İLDE MHP'Yİ DESTEKLEYECEK

AK Parti ise 5 ilde MHP’nin adayını destekleyecek. Bu iller Erzincan, Bartın, Kars, Kırklareli ve Osmaniye olarak belirlendi.

AK Parti ve MHP, 22 ilde ise kendi adaylarıyla seçime dahil olacak. Bu iller Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bolu, Çankırı, Düzce, Elazığ, Gümüşhane, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Tokat, Uşak ve Yozgat olarak belirlendi.

AŞGIN'DAN 'HAYIRLI OLSUN' PAYLAŞIMI

Öte yandan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Genel Merkezi’nde 51 ilin temsilcileri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinlediklerini söyledi. Aşgın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Büyükşehir statüsünde olmayan 51 ilin Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile İl Genel Meclis Başkanlarının yer aldığı temayül toplantısına katılarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinledik.
Temayül sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (31)

BASİRET BAĞLANMASI 5 Ay Önce

Çorum’da ittifak kolaycılıktır, kendine güvenmemektir. Siyaset iddia işidir ve uzun vadede bunun AK PARTİ için ne kadar büyük bir yanılgı olduğunu lütfen ilgililere anlatınız. Akıl Tutulması yaşanıyor şu an AK Parti’de.

AKIL TUTULMASI 5 Ay Önce

Partiyi bitiriyorsunuz, kolaya kaçmayın. Kazanacak adayla çıkın tek başına bitirin bu işi. Uzun vadede ittifakın zararlarını lütfen anlatın ilgililere..

Kadın seçmen 5 Ay Önce

Aday kim inşAllah düzgün bir isim olur çünkü çok oy kaybediyor Çorum da ak parti bu güne kadar reis in hatrına oy verdik kerameti vekiller kendilerinde sandı

Dikkatimi Çekti 5 Ay Önce

Fotoğraf da ilk dikkatimi çeken şey ya ceket bedenleri küçük yada içindekiler büyük düğmeler kavuşmamış maşAllah. :)

Temayül 5 Ay Önce

Neden ben farklı düşünüyorum inandırıcı gelmiyor aynı kişiyle bir beş yıl daha... rabbim sen en iyisini bilirsin

İskilipli 5 Ay Önce

Murat başkanı vekil bekliyoruz

Aslinda olan! 5 Ay Önce

Çorum Belediyesi CHP'ye hayirli olsun o zaman, H.ibo ile olmaz bu iş!

Hascorumlu 5 Ay Önce

İnşAllah Halil başkanla devam edilir ve Çorum'a faydalı hizmetlere devam eder ekibiyle.Onu bunu zengin edeceğine halkına hizmet ediyor helal olsun.

5 Den geriye kalan 5 Ay Önce

Çorum’un geldiği nokta şayet ittifak ise ki öyle gözüküyor . Muhsin dereye hayırlı olsun deyim ben şimdiden.

Zübeyde ÇOŞKUN 5 Ay Önce

Kimin olduğu ne fark eder? Çok mu önemli? ha AHmet olmuş ha Mehmet. Saltanat durmak yok,devam....

Öz Çorumlu 5 Ay Önce

Çorum için hayırlı olan, iyi olan kazansın.

Çorumlu 5 Ay Önce

Ak parti kurulduğundan beri her seçim Tayyip Erdoğana oy veriyorum.Ama bu resimdeki tiplerden bir tanesi bile bana sempatik gelmiyor. Bende mi bir sorun var anlamadım.

Çorumsuz 5 Ay Önce

Hayır.

Cem 5 Ay Önce

Muhsin dere olmalı

Züğürt ağa 5 Ay Önce

Temayül bir züğürt ağa doğurdu..

Nesin sen ? 5 Ay Önce

Sen nasıl bir aşksın ki sebebi olduğun şeyin sonucu olma arzusundasın?

F.Ç 5 Ay Önce

2002 de çekerler büyüktü, şimdi Fotoğrafta kavuşmuyor düğmeler. Millet bunu görmeyecek kadar kör mü? Kulakları duymuyor mu?

Keykavus 5 Ay Önce

İttifaklı ya da ittifaksız kazanabilecek aday AŞGIN olamaz. İttifaka mecbur bırakan biri nasıl olur da ittifak kararına davul zurna alkış tutar. Yerel seçimlerde aday, partinin gücüne güç katabilecek çıtayı daha da yukarı çıkarabilecek olmalıdır. -7 puan partisinin gerisinde olan bir profil ittifakla da olsa seçimi alamaz. Yeniden Refah gerçeği de eklendiğinde, Çorum’da yeniden CeHaPe dönemi başlar. Reis bunu görmeli. Anketlerde kim açık ara önde ise adaylık ona verilmeli. İttifaka şehri mecbur bırakana değil.!!!

Ahmet 5 Ay Önce

Mhp nin merkezde gücü yok ki

SORUMLU 5 Ay Önce

DERE GEÇİLİRKEN AT DEĞİŞMEZ. DEVAM...

Aşkım 5 Ay Önce

Güle güle aşkı.m

VATANDAŞ 5 Ay Önce

Yorum yapanlara baktımda işi bilende konuşmuş! bilmeyende! MaşAllah siz olsanız ne yapardınız o masalarda acaba..! Velhasıl demişlerya "Bekara karı boşamak kolay"

Recep 5 Ay Önce

Bir tane hizmetini söyle de bilelim, zengin ettiklerini de sen biliyorsun zaten

cc 5 Ay Önce

CHP mi güldürmeyin. AKP iyi değil ama CHP hiç iyi değil. Bunu CHP ye oy veren biri yazıyor.

Hasan 5 Ay Önce

Aday Muhsin Dere olacaktır

İlginç 5 Ay Önce

Bir önceki belediye seçimini ak parti tek başına kazanırken şu anda tek başına kazanamayacağını düşünerek ittifak yapıyorsa , Aşgın başkan biraz kendini sorgulamalı bence.. 5 yılı vicdanında değerlendirmeli .. be hüna rağmen ak parti tekrar aynı kişiyi aday gösterecekse bu akıl tutulmasından kurtulmalıdır

Geniş 5 Ay Önce

Neden halka açık temayül yapılmıyor neden istenmeyen istenen oranı açıklanmıyor neden insanlar neden dediği halde cevab bulamıyor

Hey dünya 5 Ay Önce

Kimse koltuk sevdası taşımaz taki koltuk sallantıya düşmesin kimse koltuğa ihtiyaç duymaz taki sıcaklığını hissetmesin

Gercekçi 5 Ay Önce

Çorumu Çorum yapan başkan varken ve halk onu isterken bir insanın aklını yemesi gerekir ki bunlar böyle

Yoksul 5 Ay Önce

Oy vermeyeceğim için kimseye. Umurumda değildiniz.

muratti 5 Ay Önce

ittifak için hayırlı olsun denmiş ama burada aşgın ın adaylığı kesinleşti o hayırlı olsun gibi anlaşılmış. benim görüşüm muhsin dere aday gösterilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.