habercim19.com özgür haber özgür yorum

İYİ Parti 5 ilçe adayını açıkladı

SİYASET

İYİ Parti Çorum İl Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Çorum’un 5 ilçesinde belediye başkan adayını açıkladı.

İYİ Parti Çorum İl Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Çorum’un 5 ilçesinde belediye başkan adayını açıkladı.

Genel Merkez Temsilcileri Koran Merki ve Mecit Hazır’ın da katılımı ile yapılan istişare ve değerlendirme toplantısının ardından 5 ilçenin belediye başkan adayı kesinleştirildi.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, Yenel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak’ın görevlendirdiği Çorum Koordinatörleri Koran Merki ve Mecit Hazır ile birlikte parti yöneticileri, ilçe başkanları ve aday adaylarının katılımı ile bir toplantı düzenledi.

Toplantı sonunda Dodurga, İskilip, Kargı, Alaca ve Bayat İlçelerinin belediye başkan adayları açıklandı.

İŞTE ADAYLAR

Dodurga Belediye Başkan Adayı Alim Kısa, İskilip Belediye Başkan Adayı Aydın Arslan, Kargı Belediye Başkan Adayı Cemil Sözen, Bayat Belediye Başkan Adayı Kemalettin Şahin, Alaca Belediye Başkan Adayı ise Emel Ayduğan olarak ilan edildi.

Yorumlar (2)

Sorumlu 19 5 Ay Önce

İyi parti ve saadet ortak aday çıkaracak CHP desteklesin kesin kazanır. Yani cumhur ittifak karşısına millet ittifakı ortak aday çıkaracak

Ali 5 Ay Önce

Şu ceketlerin önünü açsanız da rahatça kaldırsanız elinizi olmaz mı. Millete saygıda bulunayım derken göbekler patlayacak

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.