habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kavuncu'dan son dakika 'dayak' açıklaması

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şahsıyla ilgili bazı medya organları ve sosyal medyada yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şahsıyla ilgili bazı medya organları ve sosyal medyada yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

İşte Kavuncu’nun o açıklaması:

“Şahsımla ilgili bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan asılsız haberlerle ilgili kamuoyuna açıklama yapma gereği ortaya çıkmıştır. Bugün Cuma namazı çıkışında partimizin eski il Başkanlığı görevini yürütmüş olan Mehmet Karadağ ile tesadüfen karşılaşmamızın akabinde adi geçen şahıs tarafından şahsıma sözlü sataşmada bulunulmuş ve aramızda kısa bir sözlü münakaşa yaşanmıştır. Çarpıtılmış haber ve paylaşımlarda iddia edildiği gibi hiç bir şekilde karşılıklı fiili bir müdahale söz konusu olmamıştır. Konuyla ilgili olarak kıymetli kamuoyunu yanıltmaya yönelik yapılan her türlü yanlış ve yanlı paylaşımda bulunanlara yönelik yargı mercilerine başvuru yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar (29)

Okan 4 Yıl Önce

Herifi il başkanlığından aldılar hala akıllanmadı . Ne yüzle Çorum da dolaşır

İtiraf 4 Yıl Önce

Fiili müdahele yok ama küfürleşme var gibi bir açıklama olmuş. Bİri il başkanı diğer vekil memlekete bak yaa...!!!

@corumsever 4 Yıl Önce

Ne oluyor çorum nereye gidiyor. Cami çıkışı / iki kocaman insan / ulu orta / herkesin içinde / yakışık almayacak şekilde/ adına sataşma / sözlü atışma ne derseniz deyin yakışmadı. ARTIK şehrimizde güzel şeyler olsun güzel şeyler konuşulsun istiyoruz.Bir eski il başkanı / Bir vekil sinirlerine hakim olamaz ise biz kimden neyi bekleyeceğiz. B u n e y i n k a v g a s ı

Toplumsal Karşılık 4 Yıl Önce

İl Başkanları vekiller hatta belediye başkanları Tayyip Bey'in sırtından bir yerlere gelmiş olmayı kaldıramadılar diye sesli ve yazılı düşünüyorum.

Millet 4 Yıl Önce

Aralarında görülmemiş bir hesap var gibi. Millete çıkın görülmeyen hesabınızı anlatın ve milletin önünde hesaplaşın. Kinin nefretin müsebbibi olmayın tavsiyesinde bulunuyorum.

Helal karadağ 4 Yıl Önce

Hay ağzına sağlık karadağ

Doğrubilgi 4 Yıl Önce

Eski KYK başkanı,hala Ensarcı,yeni milletvekili..Sayın vekilim gördüğümemi inanayım senin bu söylediğine mi..gözümüzden bile şüphe eder olduk.

Recep 4 Yıl Önce

Karadağ cin gibi siyasetçi. Nasıl gündemde kalacağını da kimi nasıl zarar vereceğinide iyi biliyo.

Mustafa 4 Yıl Önce

Tuzcularda namaz kıldık. Adamın vekil olduğunu bilmiyordum. Olay öyle büyük olmadı. Adam satasti vekil cevap verdi. Saatler sonra bir sürü haber yapılmış. Özellikle yapılmış belli.. vekili kötülemişler.. kotulemek için vekile sataş sonra haber yaptır.. yalan yanlış düzmece tam karadağlık olmuş haberler....

Kerem 4 Yıl Önce

Sözün bittiği yer. Daha ne olsun

Turgut 4 Yıl Önce

Karadağ mevcut il başkanını yönlendiriyor. Boş durmaz yeni il ve ilçe yönetiminde etkili olmakistet

Kennan 4 Yıl Önce

Hizmet yatırım icraat yarışımı anleşılmadı. Nedir bu örnek alınacak şahsiyetler.

Gündem bu mu? 4 Yıl Önce

Biriniz il başkanı biriniz din öğretmeni sonra kyk müdürü sonra millet vekili. Seçilmiş insanlarsınız dimi? Ülkenin durumu ortada dolar ve euro tl ye karşı kahkaha atarcasına gülerken suya % 9 zam yapılmış asgari ücret ortada aç değil millet ama tok da değil. Belediyenin durumu ortada para yok. Bunları uzaydan yaşayıp yazmıyoruz aynı şehri yaşayıp aynı havayı tenefüs ediyoruz da, birde sizin bu havayı bozmanız çekilmiyor hani. Yahu Çorum için çalıştık diyorsunuz da ne yapıyorsunuz cengaverler. Cenk ediyonuz başka birşey göremiyoruz. Karadağ görevini bıraktı ne yapar bilmem ama vekil sen ne yapıyorsun. Senin çorum için çalıştık diye yerel gazetelere verdiğin haberlerin özeti. Açılışa gittik çorum için başka ülkeye geziye gittik düğüne gittik. Falancayı kutladık filancanın mekanında göründük bu mu yahu? Bak çalışma nasıl olur biliyor musun vekil. Cami çıkışı sataşmayla olmaz rahatsız olduysan çağırırsın devletin güvenlik kolunu gereğini devletin adalet kanunları yapar. Oraya inancınız yok demekki kendi aranızda çözmeye çalışmışsınız ve sizler seçilmiş insanlarsınız. Çiftçiyi geliştirecek koparatif mi kurdunuz? Enerjiyi kaybını önlemek için çalışmamı yaptınız? Fabrika mı kurdunuz kurdunuz da bizim mi haberimiz yok? İnsanların ekonomik düzeyini artıracak ne yaptınız lütfen söyler misiniz? Yada bakın bu güzel şehrimiz de bunlar yoktu eksikti bunları benim çalışmalarım aracılığıyla kazandık dediğiniz ne var? Vekil olduğum günden beridir şöyle bir tez hazırladım şöyle bir projem var dediğiniz ne var? Düğün dernek mekan gezilerini bırakında işinizi yapın. Ha bide namaz çıkışı kavgamı olur arkadaş yaa. Liseli gençler yapmaz bunu. Çok güldük.

ilim 4 Yıl Önce

Evet ta anlamıyla makama getirilmek bu ...

Hakikat 4 Yıl Önce

Karadağ kaseti kimin ortaya çıkardığını en iyi kendi biliyor. Biraz karakter sahibi olsaydı onlara sataşırdı. Sana buradan prim çıkmaz Karadağ. Seni bu hale getirenlerin kapısına giderecek yürek yok sende. Kavuncu corumun gördüğü en hakikatli siyasetçidir.

Corumlu 4 Yıl Önce

Vay be demek ki böyle oluyormuş yalan haber. Adam gözümün önünde vekilin arabasına gitti bir şeyler bağırdı. Üstelik küfreden de Karadağ dı. Hırsını alamadı gitti bir de yalan haber yaptirdi. Karadağ sen neymişsin.. Karadağ sen böyle devam et bakalım bu ahlar ile başına neler gelecek. İzleyip göreceğiz.

mustafa 4 Yıl Önce

karadağın kuyruk acısı var sanırım ondan dalaşacak yer arıyor

Rıza 4 Yıl Önce

Mehmet Karadag kolay değil bunca yaşanandan sonra saga sola saldırıyor malum corum medayasıda haber yapıyor cami cemaati de orda her seye sahit olmuş isin aslı başka tabi milletvekili de hazırlanan tuzağa düşüyor çok yazık

Erol 4 Yıl Önce

Gündem bu mu? ya katılıyorum. Çok güzel yazmış kavuncu basit bir okul müdür yardımcısı ataması için ne garip işler yaptı. Bu dünyadada öbür dünyadad hakkım geçti alavağım inşAllah. Yada Hayrettin Karamandan mı alsam...

Naim 4 Yıl Önce

Tamam doğru dediklerinde karadağa sataşmış neden ona da bişeyler yazmadın ki. Asıl başlatan oymuş. Çorumu karştırıyor başkan olamadım diye. Kuyruk acısı var. Dediğiniz gibi ikiside çocuk gibi kavga etmişler yazık. Ama başlatan karadağmış yangın var yangınnnnn

Mertçe 4 Yıl Önce

İnsanlar neden bu kadar şaşırmış gibi yapıyor anlamıyorum. Vekiller başkanlar birbirlerini sevmezler mesela Külcü zamanında hepsi birbirlerine gıcıklardı demekki değişen bir şey yok yenilerde aynı ortak noktaları ortak çıkarları şaşılacak ne var ki.

Rica Ediyorum Bir Cevap 4 Yıl Önce

Sizden bir şey rica ediyorum. Çorum neden hep olumsuz haberlerle öne çıkıyor? Neden hep olumsuz şeyler oluyor? Türkiyede her yerde benzer şeyler oluyor ama Çorumda yorumu da, olaya bakışı da farklı oluyor? Ayrıca küçük veya büyük, iyi bir şey olunca da, neden hemen değersizleştirme başlıyor? Gerçekten Allah rızası için bir cevabı olan varmı? Ciddi cevabı olan varsa, yazabilirim acaba?

Aklıma geldi 4 Yıl Önce

''Ensarcı'' kelimesini görünce yazmaktan kendimi alamadım. Çesder'e üye olan Ensarcı var mı?Memursenci var mı?Kamusenci var mı?

İlglili 4 Yıl Önce

Efendiler bir olay olmuş. Ancak yorumlar hem provokasyon hem de kin garez kokuyor. Orada olan kisi birşey olmadığını söylüyor Ancak orada olmayan çok şey anlatıyor. Kendimize gelelim. Hastane raporunu gören var mı?

Giray 4 Yıl Önce

Abi ayıp yaa biliyorum siz de darlandiniz ülkenin durumu malüm.Ama kavgayla kenidinizi rahatlatamazsinız.Bi tatil yapın bence.Sonra da mutlu fotolar payalaşin.Biz de begenelim

tarim 4 Yıl Önce

Koskoca belediye baskani.....millet calisin diye kahvehane acar.....koskoca adamlar camii de kavga ederler...karadag hakli.... Çunku 3 tane vekil onu ve onun gibi hamamozunden gelmis amasya lilar corum dan temizlemesseler boyle olu

Halktan biri 4 Yıl Önce

Karadağın ellerine sağlık. bu vekile iyibir ders olmuş.

ali 4 Yıl Önce

ikiniz de birbiriniz hakkinda dediklerinizde haklisiniz. coruma en ufak faydaniz olmadi

Doğru yorum 4 Yıl Önce

Adam küfür yemiş,dayak yememiş

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.