habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kavuncu’ya Çorum şivesiyle esprili cevap

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun, İyi Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat’a verdiği cevaba İyi Parti’den karşılık geldi.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun, İyi Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat’a verdiği cevaba İyi Parti’den ilk yorum geldi.
İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Milletvekili Kavuncu’nun açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap verdi.
Özsaçmacı, paylaşımında, “Merakın oysa, 45 yıldır buradayım. Bilemedik, kusura bakmayın. Bakan cevaplasın kamuoyu ile paylaşalım. Sizden önce patika yollarda seyahat edip uçağı havada gören masum Çorumlular’ız. Bilmemek ne kadar kötü bizim için. Bilmediğini, bilmiyor olmak nasıl bir şey Sayın Kavuncu.?” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun havaalanı ve demiryolu açıklamasına bugün de Çorum şivesiyle karşılık verdi.

Dün sosyal medya hesabından yaptığı kısa paylaşımla Kavuncu’ya cevap veren Özsaçmacı, bugün de yazılı bir açıklama yaptı.

Milletvekili Kavuncu’nun açıklamalarını tebessümle karşıladığını, hatta bu yazıyı kaleme alırken de gülme krizine girdiğini belirten Özsaçmacı, AK Partili sözcülere kendilerine mizahı hatırlattıkları için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili hemşerilerim; Sizlerden özür dileyerek başlamak istiyorum. Nedeni şudur ki beriğunden (dünden) beri telefonlarım susmuyor, mesajlara cevap veremiyorum, o kadar yoğun. Çorumlu hemşerilerim siyasi görüş farkı gözetmeksizin hemen hepsi AK Parti’ye oy vermiş hemşerilerim başta olmak üzere ortak söylem şu şekilde oldu: Her biri gülerek bu ‘Kavuncu kim’ diye sordular. Benim serzenişim nedeni ile açıklamasını okumak durumunda kalmışlar. İnanın dünden (beriğun) beri hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ve halen… Siyaseti bu kadar eğlenceli hale getiren AK Partili sözcülere bize mizahı hatırlattıkları için ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

Biz bilmediklerimizi sorup Çorum adına ne aşamadayız öğrenmek istemekteyiz. Lakin sizin içinde bulunduğunuz durumu anlamak zor. Bilmediğini, bilmemek nasıl bir duygu?

Milletvekili tanımını siyasetin illerde partiler aracılığı ile yapıldığını muhalefetin sorular sormasının ne anlama geldiğini bilemeyip Çorum’da tanınırlığı olmayan birini daha fazla gündemde tutmamak adına bu bahsi yerel bir siyasi olarak noktalamak istiyorum.

Kusura bakma Kavuncu, yan gomşuları (Yozgat, Amasya, Tokat, Çankırı, Kastamonu, Kırıkkale) gunülediydik ecimcik, çok üzgünüz. Seni muhaat ol diye seçdiydik. Kusura bakma bizim göbeller yosa mazlımdır. Bu bıldırdan kurulan İYİ’ler mi ne varmış beriğun bizim göbellere haydi combam diye diye yelikdirmişler, hükümete sorular sormuşlar. Bizimkiler deşenek oynar, muzunnaslık yaparlar kusura bakma. Sizden önce bizler Çorum’da bişaal, ilistir gibi patika yollarda alenip saesek oynardık, vesayiti bilmediğimizden tomofili görünce heyecanlanır yuğürdürdük ayağımız tokecirdi, ha bakalım dengil donbalak olurduk. Avgunlar bicimcik olduğunda havada teyyareye mayıl mayıl bakardık bizimde paşaportumuz olucak mı? diye. Bostan kırar şilepesini üstümüze süreriz. Tren bizim nemelazım çatmata oynarız. Yıllardır bekliyoruz ığıldak oluverir dediydik olmadı. Çoodürümçüş oynamaya devam ,daha çok göresiyeceğe benziyoruz.”

Yorumlar (16)

Kürşat 4 Yıl Önce

Hadi ordan haddini bil rol kapmaya çalışma hdpkk seviciler sizi gidi ...

karakuş 4 Yıl Önce

erol bey siz şehri savunacağınıza, yatırım getireceğinize getirin diyen vekile karşı çıkıyorsunuz. Sayenizde çorumun hakkını başka şehirler arar oldu. ama siz foto çekinmeye devam edin.

Dürüst 4 Yıl Önce

Havaalanı ve yüksek hızlı tren fikrini ortaya attım dahada ileri giderek yıllar önce Çorum'a katma değeri olan bir yatırım daha yazdım haberleri olmadı kimsenin alternatif bulup diğer iller nasıl yatırım alıyorsa öğren STK Lara yüklen PKK sevici HDP ortağı ne zamandır yatırım sever oldu yeni taktikleri de yatırıma alkış tutmakmi var

Sami 4 Yıl Önce

Karakuş bey, ip'li vekilin derdi çorum a yatırım getirmek mi acaba ?

İskilipden 4 Yıl Önce

İskilip ihtiyaclarını dile getirmek isterim. A. Çankırı İskilip yolundaki göçüğün lahıkı ve asfalt kalitesinin düzeltilmesi (1 yıl oldu teslim edileli) B. Projesi hazır olduğu belirtilen Tosya İskilip yolunun başlaması. C. İnşAllah İskilip Çorum yolu bitirilecek. D. İlçemiz esnaf insan sayısı DÜŞÜYOOOOR. Nufüs ve insan artırıcı faaliyetler ürtırımı sağlanmalı. E. Üniversite binası? Bekleniyor. Neden. Çürüsünmü. Hastane 9 yılda anca açıldı. F. İlçede yurtkur a ihtilaç var. Kapalıspor salonu yok. Kültür merkezi, sinema tiyatro salonu YOKTUR. İHTİYAÇTIR.. G.SAHİPSİZLİĞİN ADI İSKİLİP OLMASIN DİYOR SAYGILAR SEVGİLER DİLERİM.

Kenannn 4 Yıl Önce

Bu düşünce ile zor be. Dışarıdan gözlemleniyor aldığın oy hizmet he bileyim. Artık sorğulanıydr nedan yatırım hizmet yol tren uçak vb

Hasan 4 Yıl Önce

İyi Parti il başkanı sonuna kadar haklı, ak parti Çorum'un hakkı olan yatırımların tamamına yakınını Yozgat'a kaydırdı, dün Bekir Bozdağ'ları vardı, bugün Fuat Oktay' ları. Bizim ise bize havada uçak görmeyi reva gören Salim Uslu'muz vardı... Meral hanım Çorum'a havaalanı lazım biz yaparız dedi, Tayyip bey daha Merzifon orda, yolu kısaltırız dedi. Çorum'un lehine konuşan bu konuda iyi parti'dir...

Musa Kazım 4 Yıl Önce

Sn çakma il başkanı senin hayallerin bile sn ak partinin hizmetlerinin binde birini anlamaya yetmez Seviyeye bakarmısınız sn kavuncu sizi adam yerine koymuş cevap vermiş çok yazık

Elvan Metin 4 Yıl Önce

Erol bey ağzına yüreğine kalemine sağlık tüm Çorum halkı adına çok teşekkür ederim

Kalender 4 Yıl Önce

Valla adam ne anlatmış ya. Bıldırdan kurulan iyiler sayesinde nasılsa yedek lastiğimiz çok İYİ diye işi gücü bıraktı. polis savcı asker vatandaş öldüren itlere destek olanların içerden çıkması için her günyeni bir beyanat veriyor. Her gün terör sucu işleyen birilerini ziyaret ediyorlar. Hadi İYİ siniz iyi.

YozgatÇor 4 Yıl Önce

Bi kırkdilim yüzünüze gözünüze bulaştırdınız. Hihracatı çorum un 5 te biri olan Yozgat'a aklınıza ne gelirse yaptınız. Yozgat vergide dw çorum un beşte biri oh ne ala çorum dan al Yozgat'a yatır. Bunun adı nedir bilir isiniz bunun adı kul hakkıdır kul hakkı

Vatan 4 Yıl Önce

Adı iyi kendisi kötü olan partinin yapacağı iş sadece kötülüktür Meral cerkezlerden soğuttu

Metehan 4 Yıl Önce

Çorum 'a laf anlataman başkanım.. Rte her ilden %5 oy alsa bile çorum hala %60 ile devam eder.. zihniyetini optuklerim:)

Yeterlilik 4 Yıl Önce

Bekir efendi;siyaset yapacağım derken komik davranışlar sergiliyorsun.Eleştiriyi bırak, Çorum ağzı ile değil,herkesin anlayacağı dilden 'net ve yalın'' ifadeler ile durumu anlat.Sizde ve MHP il başkanında siyaset yeterliliği göremiyorum.Bırakın da yerinize yapacak olanlar gelsin.

Doğru c 4 Yıl Önce

Şunat 1 İzmir e ne yapmış altyapı sorunu ortada 2 molozlar ortada toplanamiyor 3 ilkel çöp toplanıyor 4 daha geçenlerde TV lerde çocuklar pis dere kokusundan sağlıksız koşullardan sokağa cikamiyorlar İzmir in asfalt Osman i zamanında tertemiz yollar nerede İzmir Karşıyaka da fidanlık katledilmiş yerine aynısını yapabilmismi önce busorulara cevap versin moloz yığınlarina çözüm bulamayan kişi corumluyu akılsız zannetti herhalde

vatandaş 4 Yıl Önce

Reklam kokan hareketler laf olsun torba dolsun.90 senede Çoruma tren gelmemiş biz hızlisini bekliyoz.oda olacak 2023 te

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.