habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kongreye tek aday olarak giriyor

SİYASET

Çorum AK Parti’de kongre süreci fiilen başlarken, 4 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Erhan Akar, kongreye tek aday olarak giriyor.

Çorum AK Parti’de kongre süreci fiilen başlarken, 4 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Erhan Akar’ın 3’üncü dönem adaylığında AK Parti Merkez İlçe Kongresi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’in katılımıyla gerçekleştirilecek. Erhan Akar tek aday olarak seçime katılırken, 30 asil 15 yedek yönetim kurulu üyesinin belirleneceği kongre 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 11.00’de Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yaptığı açıklamada, merkez ilçe kongresi ile başlayacak takvimin 29 Şubat’ta Mecitözü, 1 Mart’ta Alaca, 2 Mart’ta Boğazkale ilçe kongreleri ile devam edeceğini hatırlattı. Ahlatcı, “Tüm teşkilat mensuplarımızı ve tüm vatandaşlarımızı kongreye davet ediyorum. İnandığımız bu kutlu dava yolunda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde memleketimiz, milletimiz ve şehrimiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden durmaksızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

MEKTUP VE DAVET

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, partilerinde geçmiş dönemlerde görev yapan ilçe başkanlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği teşekkür mektuplarını iletti.

Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile birlikte geçmiş dönemde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yapan Haşim Ahlatçı ve Ünal Sarıoğlu’nu ziyaret etti. Ahlatcı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen teşekkür mektubunu ve 24 Şubat 2020 tarihinde genel merkezde geçmiş dönemde görev yapan tüm ilçe başkanlarına yönelik toplantı düzenleneceğini açıkladı. Toplantıya Çorum’dan da başta merkez ilçe olmak üzere tüm ilçelerde görev yapan geçmiş dönem ilçe başkanların katılacağını belirten Ahlatcı, ziyaret ettiği merkez ilçe başkanlarına da toplantı davetini iletti.

Yorumlar (16)

Çorumlu 4 Yıl Önce

Sayın başkana başarılar o hep hizmet kar hiç kibir yok yolun açik olsun şampiyon

Adem aydoğdu 4 Yıl Önce

Memleketimize hayırlı olsun çorumun parlayan yıldızı dogan güneşi erhan akardır güneş balçıkla sıvanmaz yolun açık olsun başkanım

Harun 4 Yıl Önce

Çok yazık . Ak parti yönetiminde seviye düşüklüğü devam ediyor,

Yavuz 4 Yıl Önce

daha nereye kadar atama yolu ile başkan seçilecek . Bizim partiye niçin demokrasi gelmiyor. Yazıklar olsun.

recep 4 Yıl Önce

parti içi demokrasi. bi gerçekten seçimmiş gibi programlar falan yapılıyo.

çaycııı 4 Yıl Önce

şimdiye kadar yediği yetmedi, Nerden nereye erhan Başkan.

Dikkat edin 4 Yıl Önce

Arkadaşlar yazdıklarınıza dikkat edin yoksa soluğu savcılıkta alırsınız iftira yalanlarla bu işler olmaz

EMİRHAN AKÇA 4 Yıl Önce

SAYIN BAŞKANIM YOLUNUZ YOLUMUZDUR HİZMETE DEVAM HALK YANINDA SANA TEVECCÜH BÜYÜK ALLAH UTANDIRMASIN HERZAMAN YANINDAYIZ BAŞKANIM

Melih AŞKIN 4 Yıl Önce

Sayın başkanım yolunuz yolumuz durmak yok yola devam bundan sonraki güzel şeylere imza atmanızı temenni ederiz başarılı bir siyasetçisiniz

ibrahim 4 Yıl Önce

bu başkan ne mezunu merak ediyorum 10 yıl önce bu adam hastanede çaycılık yapmıyormuydu ne ara bu kadar büyüdü altında bmw geziyor restoranı sürücü kursu oldu

Hurma 4 Yıl Önce

Bunlar Akpartiyi bitirecek. Bıldırın yediğin hurmalar gelir seni bir gün tırmalar :))

Partiye Kaynak Lazım 4 Yıl Önce

Ver parayı al koltuğu :))

köse 4 Yıl Önce

NERDE BUNLARDA O ANLAYIŞ . ABİLERİ NE YAPIYORSA ODA ONLARIN YOLUNDAN GİDİYO. YAKINDA BAŞIMIZA VEKİL OLMAZSA ŞAŞMAYIN..

cafer 4 Yıl Önce

herkes olumsuz yorum yapmış,bu kadar insan yanılıyor olamaz.

fatih 4 Yıl Önce

ne zaman doğacak acaba, epey zamandır siyasette o bakımdan sordum. hani bu doğmuş haliyse o tarafı ayrı bir trajedi.

Bilinçsiz demokrat 4 Yıl Önce

Ahmet Sami Ceylan corum un anasini ağlattı yetmedi bunlari da başımıza getirdi dikti. Ahmet Sami soğuttu akp den milleti Eyyy gidi Çorum nerden nereye Erhan akar in kardeşini geçtim onun avanelerine güç yetmiyor. Kardeşim bunlardan biri hastaneye geldiği zaman Ahmet Sami Ceylan in hastanedeki şef i Süleyman şah bu avanelerin peşine birde adam takıyor gezdiriyor işlerini personele hallettiriyor.insanlar soğudu artık bu avaneler yüzünden .sonrada Ankara iyi parti vekili Çorum'dan vekil seçilince a.sami nerde olacak 2 dönem vekil oldu süper emekliligide kaptı . tın tın dicek Salim uslu yu begenmiyodunuz bak ASC milleti ne hale soktu.karadag i başımıza bela etti.simdi sıra akar da Artık ona da bi durum ayarlarlar Kumpas paspas cekpas deyip kapanır üstü Yazılarımın Yayınlananması dileği ile.ozgur medya temsilcisi ünsüz düşünür boş denir Ünlü düşünür hoş gelir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.