habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kulis: AK Parti’de ilçe başkan adayları

SİYASET

AK Parti Genel Merkezi ilçe belediye başkan adaylarını belirledi,. İşte kulislere yansıyan isimler...

AK Parti Genel Merkezi ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. İlçe adaylarının birkaç gün içinde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Parti kulislerinden yansıyan bilgilere göre; İskilip’te İsmail Çizikçi Alaca’da Halil İbrahim Şaltu, Sungurlu’da Ömer TOK, Boğazkale'de Adem Özgel, Bayat’ta Bahadır Ünlü, Laçin’de Mustafa Toydemir, Osmancık’ta Serdar Kurşun, Dodurga’da Mustafa Aydın, Oğuzlar’da Muzaffer Yıldırım, Ortaköy’de Taner İsbir, Uğurludağ'da Remzi Torun, Kargı'da Metin Mutluay, Mecitözü'nde Mehmet Seçgel, Düvenci’de Necmettin Yalçın, Aşdağul’da Mehmet Çelik’in aday gösterileceği konuşuluyor.

Yorumlar (28)

İskilipli 4 Ay Önce

İskilipde kim seçilir ise öncelikle bu dönem de yapılan personel alımları, kadroya geçişler irdelenmesi gerekli alımlarda menfaat temini yapıldımı? Belediye encümenine sezilenler 0 dan galip patır patır işyeri nasıl açıyor, belediye her yıl gelir gider durumu açıklamalı ancak hiç bin açıklama yapılmadı, Halkda sorular var Makam aracı kaza yaptı şöför kim araz izindeki yanındaki vatandaş kim ne için Şehir dışına çıktı, araç Servise gidiyor ise Çorumda bu markadan araç servisi yokmu,karşı tarafın mağduriyeti varmı, odacı nasıl araç kullanıyor, Bu dönemde diğer encümen işyerlerine saldırı oldu fail/azmettiren cezalandırıldı mı? Çok sonu işareti var? Belediye iyice denetlenmesi,

İskilipli 4 Ay Önce

İsmail bey açıklamasında " dönemimde, arsızlığa, yolsuzluğa, hırsızlığa müsamaha göstermeyeceğim" bu sözü yeter.

Osmancıklı 4 Ay Önce

Serdar başkanımız doğru karar olmuş tecrübesiyle bu dönem memleketimiz için hayırlı işler yapacaktır

Hamza 4 Ay Önce

Bayatta Ak Parti teşkilatı ve binin üzerinde üye istifa etmek hazırlanıyor. Teşkilata rağmen hala saltanat gibi babadan oğula aday gösteriliyorsa gelsinler seçimleri kendileri yapsınlar ama bayatta Bahadır Ünlü ile kazanamaz millet bıktı artık ünlüler den.

Çorumlu 4 Ay Önce

Yazık Ak partiyi ne hale getirdiler .......kollayan parti yaptılar Bir de yetmiyormuş gibi ödüllendiriliyor. Yıllardır Akp veriyordum ama Apt A sı kalmadı Tüm kamu kurumlarda .... dolmuş. Devleti Çorum düşünen yok Dürüst kalmadı dürüst olanında pasif alıyorlar.

Vatan Delisi 4 Ay Önce

Geçmiş olsun Bayat bir 5 yılın daha heba oldu. Babadan oğula devran devam. ... Yazık çok yazık

Ali veli 4 Ay Önce

Bayat belediyesi babadan oğula geçen bir saltanat değil Ak Parti Bahadır ÜNLÜ ile kesin kayber ve Ak Parti istifalara hazır olsun.Mhp alır bayatta seçimi .Millet Ünlülerden bıktı o kadar Aday Adayında Ünlülerden başka isim mi kalmamış memlekette.Doğru isimle çıkılmazsa Bayatta Ak Partiye geçmiş olsun.

akp teşkilat bayat 4 Ay Önce

bahadır bey bayatta beklenen adam algı peşinde olanlar hüsrana uğrayacaktır.bayatta teşkilat biziz

bayatgençlik 4 Ay Önce

bayat akp döneminde ekrem ünlü ile büyük kazanç elde etti bayrağı daha yukarı taşıyacak tek aday bahadır beydi bu haber bayatı sevince boğar algı yapanlar mandat icabı kim istifa ediyormuş işim versinlr

bayat 4 Ay Önce

algı yapmayın kim isifa ediyormuş algı yapmaın 2500 oyla bahadır seçimi alır .engçl aday bahadır dı bunu tm bayatlı bilior

akp teşkilat bayat 4 Ay Önce

bahadır bey bayatta beklenen adam algı peşinde olanlar hüsrana uğrayacaktır.bayatta teşkilat biziz

Aksaçlllllı 4 Ay Önce

Bayatta akp seçimi alacagı tek adayı yani bahadır beyi açıklamış burda algı yapanlara bakmayın tarihi rekor bir oyla gelecektir.

Hasan 4 Ay Önce

Hayırdır Ak Parti Ekrem den mi soruluyor gardas İl başkanı vekiller teşkilatı yok sayacaklarsa gelsinler bakalım seçim nasıl oluyormuş Bahadır Ünlü ile hadi alsınlar bayatta seçimi

Çiçek19 4 Ay Önce

Bahadır Ünlü bayatta tek seçim alacak kişiydi oda olacak inşAllah. Şimdiden Bayata hayırlı uğurlu olsun.

LAÇİNLİ 4 Ay Önce

Ak parti Mustafa Toydemir ile seçimi kazanamaz. Toydemir aday yapılıyorsa Laçinimize yazık olur. MHP adayı Ünal Gevşek le yarışacak Ağalardan.14 Serkan Aykaç aday gösterilmesi.

Dar-ul Bayat 4 Ay Önce

Bayatta yönetim kalmamış teşkilat kalmamış doğal gaz açılışına bile belediye personeli hariç 20 kişiyi toplayamamış kişilerlemi yola devam edilecek. Ozaman Geçmiş olsun bayat oylar MHP ye. Yarından tei yok direk istifa. Buraya kadarmış.

Ak gençlik bayat 4 Ay Önce

Bahadır ..... beklediği aday bayattin beklediği aday değil

bayatlı 4 Ay Önce

Bahadır Ünlü Bayatta belediyede çalışan üç beş ....mı kazanacak.Millet o zaman Ekrem Ünlü ye de Ak parti ye de iyi bir ders verir demedi demeyin .Bayat da Ekrem İlçe başkanını istemiyor Teşkilat Bahadır Ünlü yü istemiyor o zaman birleştirici adayla çıkması gerekiyor Ak partinin bayatta yoksa kaybeder Reise Yusuf Ahlatçı ve İl başkanı verir hesabını.

Veli 4 Ay Önce

Bahadır ünlüler akp diyerek gerçek yüzleri ortada hiç bir zaman ak partili olmadılar şimdiden sonra olamayacaklar seçim kaybetmeye mahkumlar

İSKİLİPLİ 4 Ay Önce

İlçemize hayırlı uğurlu olsun, ilçesi ve işi iye uğraşacak pırlanta insanımızı göstermişler, demokrasi hayırlı olsun

İSKİLİP 19 4 Ay Önce

Gazakistan sevdalıları ne yapar, evden eve nakliyat gazakistana eşya taşımaz emme istanbuldan gelenler evden eve nakliyatdan faydalanırlar

Bayat 4 Ay Önce

Ünlü istemiyoruzzzz.!.

akp teşkilat bayat 4 Ay Önce

Bayattaki Üç BEŞ KİŞI Neden algı yapıyorsunuz elinize ne geçecek. korkunuz bahadır bey aday olursa kesin başkan seçilir ve bu adam haksızlık yapmaz bizde milletin sırtından nasıl geçiniriz diyemi korkuyorsunuz. Bırakın bu işleri bırakın Bayat Teşkilat olarak sonuna kadar Bahadır beyin yanında kale gibi duruyoruz. Üç beş kişi biz yokuz diyorlar yav siz zaten geçen seçimlerde de muhalefetin yanındaydınız illa isim mi verelim. Bu sene bayat resmen bahadır beyle rekor oyla ilçeler arası birinci gelecek. Ha şunu da deyim üç beş kişi dayısının balakları vAllahi sizin lafınız evdeki yengelerime bile geçmez. Siz yok diyorsunuz ama en samimi eşiniz dostunuz akrabanız bahadır bey gelirse akp ye oy veririm diyor en koyu mhp li adamlar bile yemin ediyor. Yanlız söz bu adam başkan olunca o üç beş kişiye siyaset dersi vereceğim. Daha algı yapmak için cümle bile kuramıyorsunuz gülüyorum size resmen ÜÇ BEŞ KİŞİ :)))

Osmancıkli 4 Ay Önce

Osmancık Osman sivritepe olmalı

Gülünç 4 Ay Önce

Ak parti teşkilat bayat siz Ak Parti Teşkilatı dan ayrı bir teşkilat mi oldunuz öyledemeyin krallar Bahadır Ünlü Teşkilatı deyin bütün bayat halkı biliyorki Bahadır ı Ak Parti Teşkilatı ve bayat halkı istemiyor.Bahadir bayattan giderken bir daha arkasına dönüp bakanın diyerek gitti yere nie geri geliyor yok öyle dava bayatli babadan oğula saltanatı yedirmez.Ünlüler devri bitti siz bir kaç garip işçi fazla zıplatmayın MHP alır seçimi bu gidişle.... yapacağınıza ekmeğimizin peşinde olun. Ekremle bayat geriledi neyse son sözü millet söyler MHP yede gözün aydın.İl başkanı düşünsün vekiller düşünsün hesap verecek olanlar onlar birde belediye işçisi düşünsün ????????.Ekremin günahı Bahadır dan çıkacak biz seyrediyoruz film izlensin 2019 daki havaya kimsede gitmesin .

Fatih 4 Ay Önce

A

Ak parti aday adaylari 4 Ay Önce

Bahadir ünlü bayatli değil bu millet bayayli olmayan birine oy vermez bahadir ünlü doğma büyüme kargilidir kargida okumustur 2011 yilina kadar da bayata ayak basmamistir akrabasının yanında bir dönem baskan yardımcılığı yaptı diye kendini bayatli görmesin

Erhan Baran 3 Ay Önce

Eğer böyleyse Osmancık ve İskilip kesin kaybeder. Bayat zorlanır. En rahat Uğurludağ alır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.