habercim19.com özgür haber özgür yorum

Merzifon Havaalanımız hayırlı olsun!

SİYASET

Başbakan Merzifon havaalanının büyütüleceğini söyledi.


Başbakan Binali Yıldırım Çorum'da yaptığı mitingte hızlı tren ve havaalanı konusuna değindi. 

Konuşması sırasında meydandaki vatandaşların havaalanı isteklerine cevap veren Başbakan, "Havaalanını Merzifon'dakini kullanıyorsunuz değil mi? Bir dakika dur, dinle. O havalimanının yolcusunun yüzde 70’i Çorum'dan. Şimdilik işinizi görüyor. Mecitözü'nden bir kese yol daha yapacağız, 25 dakikada havaalanındasınız. Nasıl, terminali de büyütecez. Tam Çorum’a Amasya'ya hitab eden bir bölgesel havalimanı olacak. Tamam mı anlaştık mı? Allah sizden razı olsun."

Başbakan Yıldırım tek cümle ile bahsettiği hızlı tren konusunda da Samsun Kırıkkale üzerinden Çorum'ın hızlı trene kavuşacağını söyledi. 


Yorumlar (9)

Ali 7 Yıl Önce

Yazık Çorum'a bu muydu

Ali yüce 7 Yıl Önce

Ne demek Merzifon? Çorum'un itibarı ne olacak?merzifonu ancak Çorum'a bağlarlarsa kabul ederiz.

Ayşe 7 Yıl Önce

Koskoca başbakan coruma geldi tam bir gününü ayırdı ama 4 milletvekili ve diğerleri onu bir havaalanı yapmaya ikna edemedi öylemi valla yazık bu seferde söz alınmasıyla çorum havaalanı hayalinden vazgeçsin insanın çıldırası geliyor

ha ha ha 7 Yıl Önce

ha ha ha başka ne denir

ÖMER YILMAZ 7 Yıl Önce

çorumluya az bi̇le. bizim neyimize havaalanı, demir yolu başbakanımız doğru söylemiş. siz sadece sandıkta oy verin yeter.

Ali 7 Yıl Önce

İl danışmada Başbakan konuşuyor, kimse havaalanı diye slogan atmıyor yazık valla

valdo 7 Yıl Önce

sayın ali bey, hava alanı diye slogan atmaya yürek ister biz kendi aramızda konuşur buralarda yorum yaparız biz böyle çorumlu olduk.

hakikat 7 Yıl Önce

hak ediyorsun sen çorum. gözün aydın çorum. hayırlı olsun çorum :) :) :) belki çam havaalanı olur. eski başbakan da öyle dediydi 2 sene önce hala olacak.

hakikat 7 Yıl Önce

mustafa bey, okkalı bir yazı bekliyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.