habercim19.com özgür haber özgür yorum

MHP'de istişare başladı, gündem seçim

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak başkanlığında memleket sorunları ve yerelseçimlere ilişkin istişareler başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) Başkanı İsmail Deli, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Selim Aydın ve Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ile parti binasında bir araya gelerek, kamudaki personellerin sorunları ve yerel seçimler hakkında istişarelerde bulundu.

'SORUMLULUĞUMUZU HAKKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ'

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, teşkilatlarn bütün birimleri ve bireyleri ile çalışmalarına hız kesmeden, ara vermeden devam edeceğini belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, Genel Merkezimizin, Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı’nın, camiamızın ve Çorumlu hemşerilerimizin bizlere verdiği bu sorumluluğu hakkı ile yerine getirebilmek için gerekirse gece uyumayacağız, gündüz yorulmayacağız her ay düzenli olarak istişare toplantısı gerçekleştirerek, çalışmalarımız ve problemler hakkında görüşeceğiz."dedi.

Yorumlar (4)

iskilipden 10 Ay Önce

Lütfen Belediye Adayları Maddi ihtiyacı olmayan, Hukuk ve İnşaat üzerine bilgisi olan, hak ve adalet duyğusu eksik olmayan, AHLAKİ MEZİYETSİZLİĞİ bulunmayan BELEDİYE BAŞKANI ve ekibi seçiminin tespit edilmesi ve vitrine çıkartılması, ondan sonra takdir halkımızın Halkımız ne der bilinmez. bu da demokrasi ama önce TOPLU İLE EŞELEMEK İBARESİ var ya Toplu iğne ile eşeleyin ve adayı ve meclis üyelerini özenle tespit edilsin ÖZELLİKLE İSKİLİPDE

Emekli 10 Ay Önce

Yazın ortasında millete kıș ayazı yașatanlar sandık da bu ayazı yiyen kurtlar tarafından unutulmayacağını bilesiniz

bir ilave 10 Ay Önce

Çevre ve Şehircilik konusunda yetişmiş birini tarif edilmiş güzel fikir

Hadi dagilin 10 Ay Önce

Niye istisare yapiyorsunuz ki. Akp'nin yedek lastigi degilmisiniz, Corum'da Akp kim aday cikarirsa ona vereceksiniz oyunuzu. Durum bu kadar basit. Dagilabilirsiniz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.