habercim19.com özgür haber özgür yorum

MHP'den canla başla Çorum için çalışma sözü

SİYASET

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, meclis üyesi adayları ile sektör temsilcilerini dinledi. İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Çorum için canla başla çalışacaklarını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları kapsamında Ticaret Borsası, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Odası ve Pancar Ekicileri Kooperatifi ve Karadeniz Birliği ziyaret etti.

MHP İL BAŞKANI VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

Ziyaretlere MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Sinan Eryücel, Yener Ceylan, Belediye Meclis Üyesi Adayları İsmail Lek, Aysu Hoşnut, il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.

MHP İl Başkanı Çıplak, oda Başkanlarıyla sektörün sorun ve talepleri hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, çözüm önerilerini paylaştı.

CANLA BAŞLA GÜÇLÜ ÇORUM HEDEFİ

Çorum için yola çıktıklarını, bunun içinde sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacaklarını vurgulayan Çıplak, şehrin her köşesine ve her vatandaşın yaşamına dokunacaklarını, ayırmadan ve ayrışmadan canla başla daha güçlü bir Çorum için çalışacaklarının altını çizdi.

SEKTÖRLERİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

MHP’nin Çorum’da hemen hemen her sektörün sorunlarını bildiğini ve bu yönde de çözüm odaklı projeler hazırladıklarını ifade eden Çıplak, öncelikli çözüm bekleyen problemlerden başlayarak, her sektöre, her köye, her bir vatandaşa eşit hizmet götüreceklerini vurguladı.

STK TEMSİLCİLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Ticaret Borsası Başkanı Nazi Özkubat, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan ve Karadeniz Birlik Başkanı Ali Bardakçı nazik ziyaretlerinden ötürü MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’a ve MHP heyetine teşekkür ettiler.

Yorumlar (12)

Eski Mhpli 2 Ay Önce

Eyyy MHP bu ittifak sizide bitirecek aslınıza dönün.

Bos tenekeler 2 Ay Önce

Adamlarin adayi yok , canla basla calisacaklarmis. Millet niye size oy versin akp ye verir.

İskilipli 2 Ay Önce

Kıymetli ülküdaşımız Zübük filminin aynısı iskilipde izleniyor. Kıymetli vekilimiz biliyor ne yüzle halktan oy diyeceğiz oy isteyeceğez diye düşüncesi ile eski başkan aday gösterilmedi. Şimdi sağlam ahlaklı hem Alnının AKı ile çalışacak İsmail Başkan ve SAĞLAM BİR ADAY gösterildi. Her iki adayda arsızlık terbiyesizlik yok dürüst insanlar abudik gubidiği yok ama gel gelelim daldan dala parti arayan aday nasıl olucak 1 Nisan şakası olucak artık pazantesi neler olur 02 nisanda görelim neyler bakalım

Temel 2 Ay Önce

Kim temel kim hızır belli değil ama fıkrası baydı artık

Taraftar 2 Ay Önce

MHP linin eskisi olmaz eski olduğunu zanneden de zaten göstermelik birisidir.

Osmancikli 2 Ay Önce

Koskoca Çorum'da bı aday çıkarmamak çok acı,takıldık akp nin arkasına bakalım ama iyi gitmiyoruzzz

Ç O R U M 2 Ay Önce

Hep biz gelmeyelim arada sizde bize buyrun ama hissiyatı doğurdu bana bu fotolar

Ülkücü 2 Ay Önce

İhsan çok komiksin, adayımız yok sen ne diyorsun?

Yakup bey 2 Ay Önce

Yazık

Göktuğ 2 Ay Önce

MHP nin adayı yokki Çorumda ,canla başla kimin için calisilacak

Mehmet 2 Ay Önce

Mhp kendi adayını çıkarmalıydı seçime katılmadıktan sonra parti olmanın ne amacı kalıyor bütün partiler heryerde adayını çıkarmalı çorumda mhp nin oylarını iyi parti alacak

Gökay 2 Ay Önce

MHP nin Çorum'da adayı yokki,yoksa bizmi bilmiyoruz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.