habercim19.com özgür haber özgür yorum

MHP Merkez İlçe yönetimi feshedildi

SİYASET

MHP İl Başkanı Karapıçak, Merkez İlçe yönetiminin feshedildiğini bildirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetimi feshedildi.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak tarafından yapılan açıklamada, “Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre Çorum Merkez ilçe yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir. En kısa sürede Merkez İlçe yönetim kurulumuzun ataması gerçekleştirilecektir.” denildi.

Yorumlar (34)

Kulis bilgisi 4 Yıl Önce

İl başkanlığı seçimini kazanmak için merkez ilçe başkanlığı ve yönetiminin kontrol altına alınması gerekiyordu.Semih Yalçın üç hafta önce 'birlikte çalışın' demesine karşılık yönetimin feshi düşündürücüdür.

Bay bilen.! 4 Yıl Önce

Baraj altı kalmanın ayak sesleri bunlar!

Partiye operasyon yapılıyor. 4 Yıl Önce

Fesih haberi dün akşam biliniyordu.İl başkanı öğleden önce ilçe başkanını arayıp,devir işlerini yapmak istemiş,ilçe başkanı da ağırdan alınca haberi il başkanı yerel medya ile paylaşmış.Vaziyet budur.Birileri kendi gelecekleri için Çorum'da MHP üzerine operasyon çekiliyor. Karapıçak il başkanı kalsın,vekil sıralamasında birilerinin şansı artsın.Bu şehirde çok operasyon çekildi.Kimse sonuç alamadı.Bu operasyondan da sonuç çıkmaz.Seçimden üç saat sonra Çorum'u terk edenleri gördük.Karapıçak,partiyi bitiriyor.İyi parti imajlı bir yönetim Çorum'a hakim oluyor.

Halı saha arkadaşları 4 Yıl Önce

Sana ve genel merkezden sana yol verenlere karşı inat,Seni ilk olağan kongrede il başkanlığından göndereceğiz.

SUAT 4 Yıl Önce

mhp yede yönetim dayanmıyor. bunlarda da demokrasi yok. parti içinde demokrasi yoksa ülkeyi yönetmeye nasıl talip olursun. Gerçi şimdi akp nin kuyruğuna takılmış durumda , o da ayrı tabiki.

Aklın yolu 4 Yıl Önce

Ankara yol oldu.Gittin,geldin şikayet ettin.Merkez ilçe başkanı üç hafta önce genel merkeze çağrılmıştı.Hadi meydan sana kaldı.Nihayetinde başarısız olacaksın.Sen de ve ekibinde partiyi yukarıya taşıyacak görüntü yok.

MHP Çorum'da bitti ve tükendi 4 Yıl Önce

Görevden alma durumu tabanda ciddi bir rahatsızlık yarattı.Genel merkezde yer tutan birileri MHP yi Çorum'da tüketmeye çalışıyor.Genel merkezden ayarı veren makam mı alıyor?

KARAPIÇAK TEBRİKLER 4 Yıl Önce

KIYMETLİ BAŞKAN EN DOĞRUSUNU YAPMIŞTIR. ATIL OLAN; MEMELEKTLE DERTLENMEYEN BİR YÖNETİM İÇİN GEREĞİNİ YAPMIŞTIR. ÜNİVERSİTELİ ÜLKÜDAŞLARI HER DAİM YANINDADIR. GÖREVE GELDİĞİNDEN BERİ YAPTIĞI FAALİYETLER ÇORUMDA MHP VARMIYMIŞ DEDİRTECEK CİNSTEN. Sonuna KADAR DESTEK AGAH BAŞKANA????????????????????

Destek partisi 4 Yıl Önce

Yorum değil,şak şakçılık yazılmış

İYİ yorum yaparım 4 Yıl Önce

Kıvrak bir yorum olmuş.Üniversitedeki İYİ partili ülkücüler mi?

Partili 4 Yıl Önce

Karapıçak sandıklara görevlendirecek şahıs bile bulamayacak.

Boşver Başkan 4 Yıl Önce

Göreve geldikten sonra partinin anahtarını değiştirip,ilçe başkanına anahtar vermeyen bir zihniyet ile çalışma imkanı kalmamıştı.Sonuçlarını genel merkez ve Antepli Semih düşünsün.

Akıl hocası 4 Yıl Önce

Çorum'un yerlisi ve aileden ülkücü bir isim,yıllardır partide görev yapıyordu.Sekiz il başkanı ile çalıştı.Kimse kendisinden şikayet etmedi.Üç-dört ay sonra merkez ilçe seçimi olacaktı.Karapıçak'ın mevcut delege ile seçimi kazanma ihtimali yoktu.Semih Yalçın isteksiz de olsa demek ki yoğun taleplere karşı koyamadı.Karapıçak kazandığını sanıyorsa;bilmeli ki kaybetti.Kaybettiğini bir süre sonra anlayacak.

Başkanın arkadaşı 4 Yıl Önce

Karapıçak tebrikler yorumunu yazan şahıs;Sen Ertuğrul başkanın kesin çayını içmişsindir.Ertuğrul başkanın kimseye kötülüğü olmamıştır.Ama nedir bu rahatsızlık?

Yeni Gineli Ama Papoa Değil 4 Yıl Önce

Ya huyundan ya suyundan :) akpartideki ayak oyunları bunlarada bulaşmış. Herkes bilir farukçular, agahçılar, betoncular, muratçılar. Şimdi sıra bunlarda karapıçakçılar, kaynarcılar. Ha chp saadet mi VAllahi daha beter. Nası şehir la bura (fitne bağları)

ZORUNA MI GİTTİ 4 Yıl Önce

Başkanın göz dolduran başarısı, faaliyetleri, ilişkileri, duruşu ve Çorum sevdalısı olması anlaşılan birilerinin zoruna gitmiş. ''AZER BÜLBÜL'' zoruna mı gitti gardaş dinlesin bu arkadaşlar. O eski MHP ve hiç birşey yapmayan teşkilatlar bitmiş ,yerine TAPTAZE ,onurlu ve her ortamda ''ÖNCE DEVLETİM'' diye(bilen) başkanı gelmiştir. Karalamakla bir şey elde edemeyeceklerini elbette herkes anlayacak.

Doğruyu söyleyeni kovarlarmış 4 Yıl Önce

Başkan gittin,Semih Yalçın'a kalın bir dosya verdin.Olanı biteni anlattın.Akşener'in karşılandığı ortamda Karapıçak'ın ve yanında olan bir kaç şahısın görüntülerini masaya koydun.Türkav başkanlığına yapılan atamanın yanlış olduğunu ifade ettin.Bunlar yetmemiş gibi Akşener ile fotoğraf verenleri teşhir ettin.Semih Yalçın tüm bunlara karşılık git,birlikte çalış dedi.Lakin Karapıçak çalışmak istemedi ki görevden alındın.Verdiğin dosya yeter.Karapıçak; koltukta fazla kalamaz.

Ülkücü! 4 Yıl Önce

İl başkanı Agah Karapıçak’ın ve yönetiminin göreve geldiği günden bugüne kadar uygulamış olduğu siyaset ve bugüne kadar yapılması gereken ve yapılmayan işleri özveriyle yapmaları bazı kesimleri rahatsız etmiş olacakki(yorumlardanda belli oluyor) en iyi becerdikleri işten(fitneden) başlayarak saldırıya geçmişlerdir.Unutulmamalıdırki Agah başkan ve yönetimi kısa sürede Çorum genelinde davaya gönül veren herkesin gönlünü ve yüreğini kazanmıştır.Kendilerini ve çevresindekileri davasının ve teşkilatının üzerinde görenlerin hevesleri kursaklarında kalmaya devam edecektir.Agah başkana ve yönetimine çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum.Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşAllah.

birlik beraberlik 4 Yıl Önce

Baskan en dogrusunu yapmistir.bu dava isimlerle degil calismalara durustlukle cikarsizlikla yurur.bugun fitneyle fesatla

Eski ülkücü 4 Yıl Önce

Şimdi anlatacaklarım var varan 1-bu Ertuğrul bey madem başarılıydı neden vekil çıkaramadı varan 2-abisini il genel meclisi adayı yazmayan akif babaya neden dirsek gösterdi varan 3 daha düne kadar birbirine etmedikleri küfür kalmayan cenahlarla yediği içtiği şimdi ayrı gitmiyor midem bulanıyor. Agah beyle parti resmen şahlandı iyi parti bitti

Nurullah müstet 4 Yıl Önce

Öncelikle milliyetçi hareket partisinde görev yapan ilçe başkanı yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederim bu bı bayrak yarışıdır yeni bir il Başkanı yeni bir ilçe Başkanı ve yönetimi partimize bir heyacan yeni bir vizyon katacaktır ve katacağını çokta iyi biliyoruz ama ne hikmetse sosyal medyada acımasızca yapılan yorumlar çok üzücü olmuştur hayırlı olsun hayırlara vesile olsun İnşAllah demesi gerekirken yok sandığa gömecez yok artık milliyetçi hareket partisi barajı geçemeyecek diye yorum yapan şahsiyetler avucunuzu yalarsınız biz kimseyi ötekileşrmedik gelen herkese kapıları herkese açtık ama ne hikmetse sayın il Başkanımız agah karapıçak atanalı 3 ay oldu sanki 3 senedir görev yapmış gibi acımasız yorum yazılıyor genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin emri ile atanan bir il Başkanına saygı duymuyorsan senin lidere saygın yok demektir siz zavallı ca yorum yapan şahsiyetler sizler MHPli değilsiniz lidere sadakati olmayan şahsiyetler sizden bir şey istemiyoruz sadece susun artık yeni bir vizyon yeni bir il Başkanı yeni Bir ilçe Başkanı ve yeni bir il ve ilçe yöneticileri olacak ve bu arkadaşlar Milliyetçi hareket partisinin 3 hilalın altında milliyetçi hareket partisini en iyi şekilde temsil edeceklerini inancımız tamdır bu bir değişimdir kişiler gelip geçici kimler geldi hizmet etdi ve gitdiler Allahım onlardan razı olsun bizlerde gidecez bu bir bayrak yarışıdır kırılmaya küsmeye ötekileştirmeye kimsenin hakkı yoktur,,,

Dr 4 Yıl Önce

Mide sorununuz varsa hastaneye gidin.Vekil çıkmadıysa bu durumu vekil adayına sorun.İl genel adaylığı meselesini Ağabeye sorun.Ya da Hocayı Reşit'e sorun. Sanat okulundan hocasıdır.

Nurullah başkana! 4 Yıl Önce

Düne kadar kss yapı kooperatifi başkanlığı yaptığın dönemde Külcünün adeta sağ kolu haline gelen Nurullah başkanın Milliyetçi damarları kabarmış;)

Fitne nedir? 4 Yıl Önce

Fitne ilçe başkanını genel merkeze gidip olmayanları olmuş gibi şikayet edenlerdir.Yalan üzerine siyaset yapanlardır.Hayrını da görmezler.

Ortaköy 4 Yıl Önce

Dava arkadaşların olarak sonuna kadar yanındayız Allah var gam yok biz senden razıyız Allahta senden razı olsun göreve geldikten bugüne kadar süre içerisinde nelerin değiştiğini nasıl bir farkındalık yaratıldığını görmeyen gözler önce gidip bir hayırlı olsun deyipte istişare etme zahmetinde bulunursalar inanıyorımki bakış açıları değişecek biz her atanan ve seçilen yönetimlere saygıda kusur etmedik davanın emrinde olduk herdaim taşlamaktan ziyade dava adına sahip çıkarsanız önyargılarınız değişektir derdimiz dava ilacımız istişare VAROLSUN TEŞKİLAT

Vatansever 4 Yıl Önce

Ak partide MHP de güçleniyor bir oluyor bütün oluyor düşmana fırsat verme ALLAH'IM yalvarırım nasıl bekliyor Siyonist Yahudiler. İçteki uşakları fırsat verme ALLAH'IM İslâm düşmanı hdpile beraber olanlara fırsat verme vatansever kardeşlerimizin arasına fitne girmesin düşmanı sevindirmesin kardeşlerim vatan sevgisi İmandandır burası geçici kardeşlerim ebedi hayatı kazanın güçlü kişi affedendir düşmana fırsat vermeyendir

Feraset sahibi olmak 4 Yıl Önce

İl başkanı istişareye açık olmalı.Kapalı olduğunu partinin anahtarını değiştirerek ve ilçe yönetimine vermeyerek göstermiştir. Akşener'i karşılayan bir şahısı il başkanı olarak kabul etmiyorum.

Esnaftan 4 Yıl Önce

KSS inşaatından bahsetmiş bir yorumcu;ekleme yapayım.İnşaatlar bitti mi Nurullah kardeş,Esnaflar dükkanlardan memnun mu?Külcü konusu dahil olmak üzere açıklama yaparsanız seviniriz.

Genel merkez kulis bilgisi 4 Yıl Önce

Yakında Karapıçak da gidiyor.

Sungurlulu 4 Yıl Önce

Agah bey kısa bir süre içinde Çorum merkezde ve ilçelerinde ciddi bir enerji ortaya koydu, istikbalde siyasetten başarılı bir grafik çizeceğinin görüntüsünü fazlasıyla verdi, Sungurlulu ülkücüler olarak Agah kardeşimizin siyasetini taktir ettiğimizi ve yanında olduğumuzu beyan ediyoruz.

Devletin başına gelecekti 4 Yıl Önce

İlçe başkanlığı seçimlerine ramak kala ilçe teşkilatı neden fesih edilir.Parti içi demokrasi kalmadı.Bu gelişmelerden sonra artık MHP ye çeyrek oy bile vermem. Bir dönem,Devletin başına,Devlet gelecek sloganı vardı.Artık kullanılmıyor.Çünkü gerçeği kalmadı.Bahçeli bu yönetim tarzı ile ülkücüleri ve MHP'lileri başka partilere oy vermeye mecbur etti.

El cevap 4 Yıl Önce

Diğer ilçeler olarak yanında olmadığımızı söylüyoruz.

O kadar 4 Yıl Önce

Sungurlu Çorum'un bir mahallesi büyüklüğünde,Sungurlu Karapıçak'ı desteklese ne olur?Siyasette başarı merkez ilçeden geçer.Merkez ilçe ne derse,dediği olur.

Başkan 4 Yıl Önce

Açıklamaya bakıyorum merkez ilçeyi kendi kapatmış gibi bir açıklama yapmış senin gücünde yetmez çapında 120 gün bir sürü entrikayla yalanla genel merkezin yolunu hacı yolu gibi yaptın gün gelecek ayağına dolanacak bırak istifa et Çorum seni kabul etmiyor sen ülkücüleri temsil etmiyorsun git Ertuğrul başkana biat et

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.