habercim19.com özgür haber özgür yorum

O kitabı Fuat Oktay’a hediye etti

SİYASET

Çorumlu Burhan Paydar, ‘Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Liderlik Analizi’ adlı kitabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a hediye etti.

TBMM Milletvekili Danışmanı Çorumlu Burhan Paydar, kendisinin kaleme ‘Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Liderlik Analizi’ adlı kitabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a hediye etti.

Paydar imzaladığı kitaba şu notu düştü: "İstikbale ışık, Türkiye’ye umut ve milletimize yoldaş olan kutlu davamızın sancağı altında Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ile durmak yok, yola devam…"

BURHAN PAYDAR KİMDİR?

Üniversite öğrenimine Hitit Üniversitesi Elektronik Teknolojisi bölümü ile başlayan Paydar, sırasıyla Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Adalet bölümlerinden mezun oldu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kamu Hukuku Yüksek Lisansını"Dijital Yargı Uygulamalarının Adil Yargılanma Hakkına Etkileri" konulu çalışmasıyla tamamladı. Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisansını ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Liderlik Analizi’ konulu çalışmasıyla tamamladı. Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümlerinden mezun oldu. Hâlen İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümüyle öğrenim hayatına devam ediyor.

AK Parti Genel Merkezi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda çeşitli görevlerde bulundu. Hâlen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milletvekili Danışmanı olarak görevine devam ediyor.

Yorumlar (9)

Ahmet 1 Yıl Önce

Tüm diplomaları elle tutulur bir üniversiteden alınmış bir diplomaya bile denk olmayan bu arkadaşa danışmanlık yetmemiş ki daha da fazlasını istiyor. Alır mı? Reisin şoförü milletvekili olduysa bu arkadaş da makamı kapacaktır...

Miav'ci 1 Yıl Önce

Giydigi tişörte bakinca ne kadar ciddi bi yazar oldugu belli oluyor. Miav ne la :)

Mehmet 1 Yıl Önce

2 yillik adet myo dan mastere nasil gecmis

Ak 1 Yıl Önce

Çok başarılı bir ....

Selim Sefa 1 Yıl Önce

Yıllarca kendi çabasıyla emek verdiğine şahit birisi olarak başarılarının devamını diliyorum.

Yazar 1 Yıl Önce

Yoldan geçerken kimsenin okumadığı-okumayacağı bir kitap ile bir poz vermiş işte ???? Yazar ne arar la Çorum’da…

Tolga Kılıç 1 Yıl Önce

Çorum'da üniversite de okurken aynı sınıftaydık. Çok çalışkan ve karakterli birisiydi herkes burhan ilerde kesinlikle siyasetin içerisinde iyi yerlerde olacak diyordu. Açıkçası ben mümkün görmüyordum anadoludan çıkmış kendi kendine gece gündüz deli divane parti için koşturan bir e..yi şeklinde bakıyordum. Gelinen noktada derece ile okulunu bitirdi. Bölüm birincimizdi. Sonra duyduk ki hâlâ parti için koşturuyormuş gece gündüz... Çok merak ediyordum acaba ne yaptı diye bu haberi görünce hem şaşırdım hem de gururlandım. Başarıları daim olsun biz o zaman ki emeğini biliriz sonrakileri düşünemiyorum bile

Mehmet Akgün 1 Yıl Önce

Kendi kabuklarını kırmış kendi başına bir şeyler başarmaya çalışmış kitabı ilk haberlere çıktığında satın alarak okudum. Ben daha çok bir yerlere gelebilmek için yalakalık yaptığı bir kitap sanıyordum okuyunca liderlik üzerine ciddi bilgi verdiğini gördüm. Öyle Erdoğan güzellemesi de yapmamış akademik verilere göre ne ise onu yazmış hatta şaşırdım bu çocuğu nasıl hâlâ barındırıyorlar diye ???? çünkü padişahım çok yaşa dememiş

Hilal Aygün Balcı 13 Ay Önce

Etimesgut İlçe Gençlik Kollarınıh gururu... Kendisinin şöyle bir hikayesi var hâlâ ilçede gençlik kollarındakilere anlatılır. WhatsApp gruplarında iş duyurusu ve program duyurusu yapılırdı. Her iş ve program duyurusunda yığınla mesaj gelirmiş katılmak istediklerini dair... Bir gün bir mesaj atılmış gruba ve masa sandalye taşıyacak adama ihtiyaç var denilmiş. Kimseden ses çıkmamış ısrarla bir kez daha yazılmış yine kimseden ses çıkmamış... İlk mesajla birlikte tek ses çıkan isim Burhan Paydar olmuş ben müsaitim gidebilirim diye. O dönemin gençlik kolları başkanı aramış emin misin diye evet müsaitim gelip taşıyabilirim demiş. O zaman yanına 1 kişiyi daha bul masa sandalye taşıyacak ve adres atacağım oraya git demiş. Bir arkadaşını aramış ve verilen adrese gitmişler. Gittikleri adres AK Parti Genel Merkezmiş. Oraya gidip masa sandalye taşımak için geldiklerini söylemişler. 2. Kata yönlendirilmişler masa sandalye taşımak için bunlardan özgeçmiş alınmış ve o gün işe başlamışlar... Davaya sadakat testini başarılı geçtiğini gençlik kollarından bilmeyen yoktur. Diğer arkadaşı şuan bakan danışmanı oldu. Kendisi de vekil danışmanı olmuş tebrik ederim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.