habercim19.com özgür haber özgür yorum

O sözlere tepki, 'kafa aynı kafa!'

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın sarf ettiği sözlere sert tepki gösterdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözlere sert tepki gösterdi.

Engin Altay'ın eski Başbakan Adnan Menderes'in "dinci odaklara yüz verdiğini, ardından Atatürk'ü koruma kanunu yapmak zorunda kaldığını" iddia ederek, "Umarım Erdoğan'ın da sonu benzemesin Menderes'e.." değerlendirmesinde bulunmasına tepki gösteren Kavuncu; "Kafa aynı kafa. CHP'de değişen hiçbir şey yok. Sandığı hazmedemeyen; darbe özlemiyle yanan bu hastalıklı zihniyet siyasi eşkiyalık peşinde. Özlemini duyduğunuz o karanlık günleri millet tarihe gömeli çok oldu." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (3)

ne değişti roller dışında 3 Yıl Önce

şu an çok aydınlandık tabi 21. yüzyıl için öncü ülkeyiz Amerika bizi kıskandığı için marsa gitmek istiyormuş utanıyormuş

Hikaye 3 Yıl Önce

İktidar partisi ekonomik krizin üstünü örtmek için gündem yaratmaya çalışıyor.. Engin altayın konuşmasını dinledim çarpıtmaya çalışıyorlar..

Bir muhalif MHP li 3 Yıl Önce

Merak etme Kavuncu;seçimde sandıkta partiniz de kaybedecek ve sonucu CHP liler gibi,siz de hazmedeceksiniz.CHP ve AKP arasında fark göremiyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.