habercim19.com özgür haber özgür yorum

Oy oranını açıkladı, hedefi gösterdi

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, anketlerde partisinin oy oranlarını açıkladı, hedefi işaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, son anketler hakkında bilgi verdi. Şen, "AK Parti'nin oy oranı yüzde 40'ın üzerine oturdu. Cumhurbaşkanımız da yüzde 52 oy alıyor" dedi.

AK Parti olarak 2023 seçimleri öncesinde yaptıkları araştırmalara değinen Şen, "Son 2 aydır AK Parti'nin oy oranı yüzde 40'ın üzerine oturdu. Fakat biz parti olarak bunu yüzde 45-46'ya çıkarabileceğimizi hesaplayabiliyoruz. Cumhurbaşkanımız da yüzde 52 oy alıyor gözüküyor.

Cumhurbaşkanımızın da 55'in üzerine çıkabileceği aynı analizlerden ortaya çıkıyor. Yani yaptığımız araştırmalar, bilimsel çalışmalar bize önümüzde daha alınacak oylar olduğunu gösteriyor." dedi.

Yorumlar (14)

Ali 1 Yıl Önce

Hayal eleminde Mustafa efendi . Algı ile , ihalesi yapılacak bitmemiş işlerle vakit geçiriliyor. Daha geçen hafta çorum da 4 yol ihalesi müteahidinin iş bıraktığı burda yazıldı . Seçim senesi gençleri kandırarak ( TOKİ , kredi borcu faizi ) sen çırpınışlar sergileniyor.

Murat 1 Yıl Önce

Bankaları 5 kat kara geçiren bir yapı ile mi . Eve peynir alamaz olduk .

Ahmet 1 Yıl Önce

Nüfus müdürlüğünde Suriyelilerden sıra gelmiyor. Sanırım onlardan gelecek oyların algısına başladınız şimdiden...

Hatırlayamadım. 1 Yıl Önce

Suriyeliler memleketlerine dönsün denildiğinde daha önce gelenler gitsinde yol yordam gostersinler diyen kişi bu arkadasmiy di...

Aslında olan.! 1 Yıl Önce

Birileri Pembe Türkiye'de, biz gerceklerle yaşıyoruz.Sabir ya sabir.

İskilipli 1 Yıl Önce

İskilip Meslek Yüksek Okulu? Çorum Kastomonu ( İskilip Tosya) yolu yıllarca bekleniyor

Oğuz efendi 1 Yıl Önce

Sosyal tesis yaptınız. Her dört masanın ikisinde Suriyeliler oturuyor. Bizde bakıp bakıp eve geri dönüyoruz. Öyle değil mi Oğuz efendi.Multeci oyları yeter de artar bile Şok şok Şok

Emekli 1 Yıl Önce

Mustafa"cığım.. Hayat pahalılığının 7-8 kat artması,yosuzluğun ayyuka çıkması ile,hukuksuzluğun uzaya çıkması,sayısız uyuşturucu baronları ile hükümet yetkililerinin boy boy fotoğraf vermesi ile,ösym,kpss vs gibi çocukların emeğinin gaspıyla,birde bunları inançlı sanarak oy verdiğimiz hükümetin yapması ile oyunuz artarak %52'yi olacağını düşünüyorsanız,milleti ne zannediyorsunuz?

Kıraç 1 Yıl Önce

Beyefendi.. Nas var nas diyeceksiniz,tefeciler(bankalar) 5 kat karlarını arttırıyor, nasıl oluyor? Bizim bildiğimiz Bankaların en büyük geliri faiz...Sonrada çıkıp dinimizin NAS'ını alet ediyorsunuz,inananlardan % 52 oy bekliyorsunuz

????????Türkiye ???????? 1 Yıl Önce

Suriyeliler memleketlerine dönsün denildiğinde daha önce gelenler gitsinde yol yordam gostersinler diyen kimdi mustafa efendi aklimiz alay etme “Ne mutlu Türküm diyene”

Yılmaz 1 Yıl Önce

Tereyağ 190 lira olmuş . Bir asgari ücretli bir gün çalışsa 1 kg tereyağ alıyor .

vatandaş rıza 1 Yıl Önce

mutlulukmu kaldı eskidendi ooo.... Geç orayı eskidiniz artık metal yorgunları.

Peçete 1 Yıl Önce

Ağam peçete geçen sene 3.75 ti şimdi olmuş 30 lira. Sen bizimle kesin eğleniyor. Ağam ne zoruma gidiyor biliyor musun. Kağıt havlu yoğurt peynir almış başını gidiyor. Bir ayakkabı bot olmuş 3 bin lira göbek kafam 150 lira. Sonra çıkıp her ayın beşinde aylık enflasyon yu,de 2 arttı diyorsunuz ya. İşte bu zoruma gidiyor. Kendimi enayi gibi hissediyorum. 3 harfli marketler kartellesmis. Onlara kimsenin gücü yetmiyor. Hele y3sil renklis8 var ya inanın millet8n kanını emiyor. Bindik bir alamete gidiyor kıyamete. Allah sonumuzu hayır etsin.

çorum 1 Yıl Önce

Seçimlere bu milletvekilleri ile devam ederse oy yok

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.