habercim19.com özgür haber özgür yorum

Özhaseki Çorum’da

SİYASET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, aday tanıtım toplantısı için dün akşam Çorum'a geldi.

AK Parti Çorum İl/İlçe/Belde Belediye Başkan Adayları bugün tanıtılacak.

Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.30’da düzenlenecek programa katılacak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, akşam Çorum’a geldi.

Özhaseki’yi Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkan Vekili Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve diğer parti yöneticileri karşıladı.

Bu arada AK Parti’den yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilecek Çorum İl/İlçe/Belde Belediye Başkan Aday tanıtım toplantısına katılacak olan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye, programın son durumu hakkında bilgi verildiği ifade edildi.

Yorumlar (7)

Eren 5 Yıl Önce

Ulan arkadaş çok zoruma gidiyor!! Bu Sami Ceylan’ı böyle çok önemsiyorlar, Yahu bu adam samimiyetsiz, Oyunuyor sizinle aaahh aah

Uğur 5 Yıl Önce

A Sami Ceylanla bi yarım saat oturup konuşan bunun ne olduğunu anlar kardeşim. Siz de anlıyorsunuz ama neden müdahale etmiyorsunuz. Daha iyisini mi bulamıyorsunuz

Gerçek 5 Yıl Önce

Çorum sen bu manzarayı hak ediyorsun ... ne olur kendine gel çok geç olmadan...

İskilipden 5 Yıl Önce

Tosya İskilip Çorum duble yolu müjdesini bekliyoruz

ASC 5 Yıl Önce

Herkesin telefonunu açar ama kimsenin işini yapmaz. Milletle dalga geçiyor. Cumhurbaşkanımız çok yalnız çok. Çorumdaki hiç bir durumu!!!! Cumhurbaşkanlığına aktarmıyor. Emin olun havaalanı bile diyemiyordur.

Ali 5 Yıl Önce

Ahmet sami c ile ilgili eleştirilere katılıyorum. Bir tanıdığım bölge müdürü nereden buldunuz çık mu aradınız demişti

He can 5 Yıl Önce

A. S. C=kibirli insan

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.