habercim19.com özgür haber özgür yorum

Sahadan ilk değerlendirme

SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından AK Parti ve MHP seçim çalışmalarına Mecitözü'nde başladı

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı erken seçim tarihini değerlendirdi.

Mecitözü’nde teşkilat ziyaretinde telefonla ulaştığımız İl Başkanı Karadağ, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur İttifakı doğrultusunda biz seçim çalışmalarına daha önce başlamıştık. AK Parti Mecitözü İlçe Danışma Meclisi için ilçeye gelmiştik. Sayın Cumhurbaşkanımız erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıkladıktan hemen sonra AK Parti Mecitözü İlçe Başkanımız Alişan Yaşar, teşkilat yöneticileri, MHP Mecitözü İlçe Başkanımız Hüseyin Güneş ile birlikte esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

KARADAĞ'DAN MHP'YE ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Mecitözü Teşkilatı Ana Kademe yöneticileri ile birlikte Mecitözü MHP İlçe Başkanı Hüseyin Güneş’i ziyaret etti.Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş’i geçmişten tanıdığını belirten Karadağ, bugün kader birlikte yol yürümeyi nasip ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ile MHP Genel Başkanı’nın son istişarelerini yaparak seçimlerde ittifakla yol yürüme kararı alındığını belirten Karadağ, seçim tarihinin açıklanmasının ardından çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Esnaf ziyaretlerine birlikte başladıklarını vurgulayan Karadağ, iki liderin bir araya gelmesiyle sinerji meydana getirdiğini, bu kapsamda Çorum’da görülmemiş bir rekor kıracaklarını ifade etti.

Karadağ, seçim ittifakının uzun süredir Mecitözü’nde beklenen kilidi açacağını kaydetti.

Yorumlar (4)

Has Çorumlu 6 Yıl Önce

Eee sayın Karadağ şimdi randevu isteme sırası sende cevabını merak ediyorum

Karacaoglan 6 Yıl Önce

Sn Karadağ 10 yıl sonra il başkanı yaptılar sizi.Bu kadar kolay il başkanı oldunuz.Kolayca vekil yapacaklar mı. Bakıp göreceğiz.

Halk 6 Yıl Önce

Halka inmeden transpoterdan siyaset yapmak kolay.Vekil adayı olunca o halk sokakta size gereken cevabı verecek.

Cengo 6 Yıl Önce

Aynen has çorumlu rumuzlu kardeşim katılıyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.