habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şahiner'e bu sözlerle cevap verdi

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner'e cevap verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, partisinin eski hastane önünde başlattığı eyleme destek vererek, gerekirse binanın tadilatını üstlenebileceklerini belirten Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e cevap verdi.

Katıldığı bir programda eski hastaneye ilişkin soruları cevaplandıran Ceylan, “Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner tadilatı üstleniriz demiş. 2 oda bir salon mu yapıyorsunuz.? İki oda bir salon inşaatı yapmıyoruz. 8 bin metrekare üzerine ameliyathaneleri ve poliklinikleri olan bir hastane yapıyoruz. 50 trilyonluk bir yatırım söz konusu. Daha önce hiç hastane yapmadıkları için bilmiyorlar tabi." diye konuştu.

Yorumlar (13)

Çorumlu 3 Yıl Önce

50 trilyonda kim ne avanta alır önce onu belirlemek lazım :)

Tatata 3 Yıl Önce

Vekil bu sefer iyi konuşmuş

Kader 3 Yıl Önce

Eğer sende biraz öngörü olsaydı. Bu hastane zaten herşeyi ile faal bir hastane idi bu hale gelmeden içerisi boşaltılmadan yapılması gerekir di.

Onuncu köy... 3 Yıl Önce

Sınıfta kaldınız bu konuda iktidar partisinin yöneticileri. Muhalefette çok geç kaldı. Bu eylemi korona ilk çıktığında yapsaydı muhalefet samimi olduklarını anlardım ama iş işten geçti artık. Ona rağmen yine de teşekkürler. İktidar partisine gelince, adamlar bir haftadır nöbet tutuyor, çıkında iki kelam edin be. Deyin ki süreç şu aşamada. Şu zamana bitmesi planlanıyor. Tayyip Erdoğan'ın bu yöneticilerle işi çok zor. Derhal değişmeli bu zihniyet.

Şuayip 3 Yıl Önce

Sizinde şehir hastanelerini nasıl yaptığınızı! Türkiye biliyor.

Ahmet 3 Yıl Önce

Yeni hastane yapılırken eski hastane binasının çürük olduğu söyleniyordu. Şimdi tekrar açılması gündeme geliyor. Eğer çürük değildiyse neden boşalttınız? Civar illerden de hastanın gelmesiyle yoğunlaşacağı belli olan üniversite hastanesiyle birlikte eski hastane de devlet hastanesi olarak kalsa çok mu lüks bir şeydi? Bugüne kadar neyi planlı, düzgün, öngörülü şekilde yaptınız ki bunu yapasınız. Yap, olmadı yık, bi daha yap yine olmadı şurayı düzelt... Nasıl olsa acayip çok paramız vardı değil mi? Aha bitti işte çarçur ede ede!

Eski hastane zaten orda durmalıydı..... 3 Yıl Önce

DOLDUR BOŞALT yapmaya gerek yoktu. Eski hastane aynen yerinde durmalıydı. Şimdi Alet, edavat vs. derdine düşmeye gerek yoktu. ÜST AKIL GEREKLİYDİ. M.VEKİLİNİN bile LİYAKATLİ olanı, iş hayatında üstün başarılısı, devlette de torpilsiz yükselmişi, kendini ispat etmiş olanı gereklşydi Vesselam...

Can 3 Yıl Önce

Doğru altı zemini su dolu çürük hastane hiç yapılmadı bu zamana kadar

öz çorumlu 3 Yıl Önce

bir yere işe gireceksin herhalde bu kadar ...yaptığına göre ne o zorunuza mı gitti muhalefetin eleştirmesi sizin gibiler yüzünden bu memleket 1 arpa boyu yol almaz. Uçağı havada görür trene yozgatta ...... gibi bakarsınız.

Talat 3 Yıl Önce

50 milyon ne için kulanılacakmış. Bilen var mı?

Secaatin gül 3 Yıl Önce

Sayın vekil tarım müdürü Orhan sarı ve Ziraat odası başkanına kendini alkişlatiracagina sağlık problemleri ile ilgilen Sungurlu belediye başkanını tebrik ediyorum

türk oğlu türk 3 Yıl Önce

bir ak partili olarak söylüyorum sayın vekilim tam bir şövmen

Çorum 3 Yıl Önce

Keşke sizler olmasaydınız, bu hastane zaten açık kalırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.