habercim19.com özgür haber özgür yorum

Siyasette Karahacip resti

SİYASET

Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Karahacip köyü, iktidar partisine tepkili...

Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Karahacip köyü, iktidar partisinin Ortaköy ilçesi il genel meclisinde Karahacip köyüne seçilecek sıradan temsil yetkisi vermemesine sert tepki gösteriyor.

‘BUGÜNE KADAR BİZ DÜŞÜNDÜK, ŞİMDİ AK PARTİ DÜŞÜNSÜN’

Karahacip Köyü Muhtarı Servet Atmaca başkanlığında bir kahvehanede toplanan Karahacipliler, nüfus yoğunluğu açısından en büyük belde olan Karahacip’te, 22 yıldır AK Parti’ye her seçim döneminde güçlü bir destek verilmesine rağmen aynı karşılığı bulamadıklarını ifade ettiler.

‘KARAHACİP BELDESİ LİSTEDE BİRİNCİ SIRADA OLMALI’

Karahacipliler, Ortaköy ilçesi il genel meclisi listesinin birinci sırasında kendi beldelerinden aday gösterilmemesi halinde ‘Bugüne kadar biz düşündük, bundan sonra AK Parti düşünsün” diye konuştular.

ORTAKÖY İL GENEL MECLİSİ'NDE SON TABLO

Öte yandan AK Parti, Ortaköy ilçesinde halen il genel meclisi üyesi olan Kemal Özünel’i yeniden birinci sıradan aday gösterdi. Listenin ikinci sırasında Karahacipli eski il genel meclis üyelerinden Mustafa Çelik yer aldı. Ortaköy il genel meclisinde AK Parti veCHP birer üye ile temsil ediliyor. 

Yorumlar (5)

Akıllı Memed 3 Ay Önce

Acilen her köye bir meclis üyesi olacak şekilde yasa çıkartılmalı.

SORUMLU 3 Ay Önce

hemide çok acil. ben evet diyorum

Bence 3 Ay Önce

Bence her aileye bir kontenjan verilmeli :⁠-⁠)

Yanlış bilen 3 Ay Önce

Ortaköy ne kadar büyük ki Karahacıp ortaköyün en büyük beldesi olsun. Ayrıca karahacip değil en büyük köyüdür. Ayrıca o çevredehakkı en çok yenen ve üvey evlat muamelesi gören AŞTAVUL dur. Ortaköy dahil en çok oyu Aştavuldan alır iktidar. Hal böyle olunca 1. ci sıra Aştavulun hakkıdır.

Yanlış bilen 3 Ay Önce

Mesajları kesip paylaşmanız hoş değil bundan sonra sizin haberlerinizle ilgilenmiyorum tweter vs sosyal medyalardan takibi çıkıyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.