habercim19.com özgür haber özgür yorum

Tren ziyareti, Bakan Çorum’a geliyor

SİYASET

AK Parti ve MHP Çorum Milletvekilleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu demiryolu ziyareti yaptı. Bakan Uraloğlu 17 Kasım'da Çorum'a geliyor.

AK Parti ve MHP Çorum Milletvekilleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na hızlı tren ve yük treni ziyareti yaptı.

Bakan ziyaretine AK Parti Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile AK Parti İl Başkanı Murat Günay katıldı.

AHLATCI SOSYAL MEDYASINDAN DUYURDU

Konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Milletvekili Ahlatcı, şöyle dedi:

“Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Çorum'un köklü geçmişi ve geleceği için bir araya geldiğimiz buluşmada, şehrimizin ihtiyaçlarına dair derinlemesine bir analiz yaparak, özellikle hızlı tren projesi gibi Çorum için kritik öneme sahip olan projeleri bakanımıza ilettik.

BAKAN URALOĞLU 17 KASIM’DA ÇORUM’A GELECEK

Çorum'u daha da ileriye taşımak, kalkındırmak ve refah seviyesini yükseltmek adına yaptığımız bu çözüm odaklı görüşmeler sonucunda, 17 Kasım Cuma günü bakanımızın Çorum'u ziyaret edeceği müjdesini aldık.

ÇORUM İÇİN DAHA PARLAK YARINLAR VURGUSU

Birlik, beraberlik ve kararlılıkla, Çorum'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geleceği birlikte inşa ederek, Çorum'u daha parlak yarınlara taşıyacağız inşallah.”

Yorumlar (20)

İskilipli 7 Ay Önce

Tosya İskilip yolu ile Çankırı Bayat İskilip duble yolu müjdelerini bekliyoruz inşAllah

Trenci 7 Ay Önce

Bu şehre tren gelmez bakın trenin gelmesi ve çorum halkının binmesi için en az 10 yıl en fazla 15 yıl geçmesi gerekiyor. Aklı olan vatandaşa soruyorum 1920 den 2017 yılına kadar Ankara İstanbul arasına hızlı tren yapılmamış. 2 side dönemin başkentleri 97 yıl şimdi çorum tren meselesini de aynı şekilde ele alırsanız Ankara Samsun hattı tamamlanmadan tren hattı aktif edilmez dolasiyla bize söz verip devamlı erteleyeceklerdir. Aynı zamanda kamu yatırımlarinin askıya alındığını unutmayın.

Gözlemci 7 Ay Önce

Sevgili Milletvekillerimiz; Lütfen artık şu tren propagandasından vazgeçin artık. Gına getirdi. Evet o da bir ihtiyaç ama, bugünden yarına yapılacak şey değil ki.

Vatandaş 7 Ay Önce

2 yıl sağlık hizmetleri başkanlığı yapmış zat’a sağlık il müdürlüğü görevini veren zatı muhteremler talimatı deliyorsunuz cumhurbaşkanına hainlik ediyorsunuz. “ il müdürleri kendi ilinde görev yapamaz”

Halk 7 Ay Önce

Her bakan geliyor zaten yiyor içiyor gidiyor sonuç ne sıfır sayın vekiller.

Millet 7 Ay Önce

Al birini vur ötekine boş bakansınız…

Bir bilen 7 Ay Önce

Yerel seçim yaklaşırken gelir tabi, r.t.e ye zarar veriyorsunuz. Hainlik yapıyorsunuz. Hey yöneticiler…

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 7 Ay Önce

Nerede kalmıştık, bol bol fotoğraf çektirmeye devam. Milletvekilliği seçimleri bitti, sırada yerel seçimler var. Çorum geri geri gitmeye devam ediyor. Anadolu Kaplanı Çorum, sayenizde Anadolu Kedisi oldu. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. SENELERDİR Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

mehmet 7 Ay Önce

ömerci arkadaş öyle bir kural yok. prensip kararı var. durum o kadar kötü ki adamlar ömeriniz yüzünden prensiplerini çiğniyor.

iskilipden 7 Ay Önce

Çorum İskilip arası duble olmalı. Tosya İskilip yolu hatırdan çıkartılmamalı. Çankırı Bayat arası duble olmalıdır. Çorum İskilip arasında harami ve kızılarmak bölgesinde sis oluşur yakında bunun önlemi zor aydınlatma yollarımızda yok. Araç farları ile bu aydınlatma sağlanmaktadır. duble yollar istiyoruz.

Çorum Sevdalısı 7 Ay Önce

Çorum düm düz bir arazi yapılan hizmet görülür. Raylı sistem için ilimizde hazırlık yapılmalı. Organizeden ilimize raylı sistem döşenmeli. YHT de geldiğinde bu döşenen hat kullanılarak bir nebze faydalı olur organizeden düğün salonları bölgesine uçar gideriz

mahmut 7 Ay Önce

ilimyaymaya kavşak yapın tren miren zart atacağınıza.

Çorumlu 7 Ay Önce

Hafta sonu yozgattan geçtim. Yozgatlı hızlı tren tabelasını aşmış.Çorumu yozgatın ardına düşürenlerin Allah bildiği gibi yapsın.Seçimden önce temel açılmazsa kimse gelipte ak partiye oy istemesin.

KAZIM 7 Ay Önce

MRB BİR ŞARKI VAR TREN GELİR HOŞ GELİR BİZİM VEKİLLER BOŞ GELİRRRRRRR.

ALİ 7 Ay Önce

MRB SAYIN VAHİT BEY VEKİLİM SÖZÜNÜZ VARDI HASTANEYİ HALLEDECEKTİNİZYE YAPTINIZ BU TRENDE OLUR ...

Bekir 7 Ay Önce

Çorumun Sağlığını bıyığı terlememiş, toy birine verirseniz vebalı ağır olur.Çorumun Sağlığının bekaası için 2 yıl daha Ömer bey,illede Ömer bey illede Ömer bey,son şans son çare...

Hüsam 7 Ay Önce

Bende tam İskilipli niya yazmamış diyecektimki gördüm. Yemin ediyorum sıktın artık alakasız alakasız yorumlarınla bi dur

Osman 7 Ay Önce

İl ambulansı yönetemedi ki,il sağlığı yönetecek.5 beden küçük gelir.Komik olur.

Necati 7 Ay Önce

Arif tebrikleri kabul etmeye başladı.Hayırlı olsun.

SUNGURLU 7 Ay Önce

BUNLAR SİZE SEÇİM YAKLAŞTIKÇA YANAŞIR (YANAŞMALAR SİZİ)…

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.