habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yabacıoğlu Başkan Yardımcısı

SİYASET

AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Zeki Gül ile Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine resmen atandı.


AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Zeki Gül ile Ahmet Yabacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine resmen atandı.

Mazbatasını aldıktan sonra, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından Başkan Yardımcısı olarak atanan Ahmet Yabacıoğlu, bugünden itibaren makamına oturarak görevine başladı.

Geçtiğimiz yıllarda Çorum Belediyesi’nde Hesap İşleri Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, Tanzim satış ve Müdürü olarak başarılı hizmetler veren Ahmet Yabacıoğlu, bir dönem memuriyetten ayrılarak, Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürlüğü görevini sürdürdü.

Bu görevinden ayrılarak tekrar memuriyet hayatına başlayan Ahmet Yabacıoğlu, Samsun Özel İdaresi Bütçe Müdürlüğü ve Mali İşler Daire Başkanvekilliği görevinden istifa ederek, AK Parti Belediye Meclis üyesi olarak seçildi.

Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ahmet Yabacıoğlu’nun, eski Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya’ya bağlı olan birimlerden sorumlu olması bekleniyor.
Belediye Başkanı Muzafer Külcü'nün yaptığı bir diğer resmi atama tekrar meclis üyesi seçilen Zeki Gül oldu. Gül, mazbatasını aldıktan sonra başkanyardımcılığı görevine yeniden atandı.

Habercim19, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ahmet Yabacıoğlu’nu kutlar, başarılı hizmetlerinin devamını diler. 






Yorumlar (2)

osman uysal 10 Yıl Önce

Yeni gorevinde Ahmet YABACİOGLUNA Baskan Yardimcilik Gorevinde Basarilar Dilerim

ALAF USTA 10 Yıl Önce

hayirli olsun başarilar di̇leri̇m.selamlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.