habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yerel seçim haritası hazır

SİYASET

AK Parti'nin 7 Ekim'de yapılacak kongresinden sonra belediye başkan adayları. İşte yol haritasının detayları....

AK Parti'nin 7 Ekim'de yapılacak kongresinde yeni parti yönetimi belirlenecek. Bu yönetim aynı zamanda önümüzdeki mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yarışacak adayları belirleyecek, seçim sürecini yönetecek.

Kongrede yerel seçim çalışmaları için resmi start da verilmiş olacak.

BÜYÜKŞEHİRLERE ÖZEL LANSMAN

Kongre sonrası önce büyükşehir belediye başkan adayları özel bir lansman ile kamuoyuna açıklanacak. Daha sonra da il ve ilçe belediye başkan adayları belirlenecek. Kasım ayına kadar tüm adayların netleşmesi hedefleniyor.

ADAYLAR İÇİN ANKETLER YAPILACAK

AK Parti, seçim öncesi teşkilatlarda kırgınlık, sıkıntı yaşanmaması amacıyla belediye başkan adayları için teamül yoklaması yapmayı düşünmüyor.

Bunun yerine Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kendi yaptırdığı anketlerle adayların halktaki karşılığına bakacak ve buna göre karar verilecek.

ÖNCE ADAY SONRA PROJE

AK Parti önce aday isimlerini açıklayacak. Adaylar kesinleştikten sonra ise her ile özel seçim beyannameleri vatandaş ile paylaşılacak.
Seçim propaganda dönemi de her il için şehrin özelliklerine göre ayrı planlanacak.

"En doğru isimler, en doğru adaylar, en doğru sözlerle, CHP'nin yönettiği illerde kaybedilen 5 yılı telafi edecek projelerle yola çıkıyoruz" denilecek.

Haber7

Yorumlar (9)

İskilipden 10 Ay Önce

İlçemizin aday tespitine önem verilmedi.

BATANDAŞ 10 Ay Önce

çalıyor ama çalışıyor demeyeceğimiz kim varsa o olsun. yoksa bu ekonomik kirizde birde bu tip adaylarla uğraşmayalım. Böylelerinin popülist israfı yüzünden faizden, dış borçtan, enflasyondan, hukusuzluktan burnumuzu çıkartamadık.

olmak yada olmamak 10 Ay Önce

ben ALİ olacağum deyipte milletvekili ve meclis üyelerinin kardeşlerini çocuklarını işe almayan biri olsun

AKP 10 Ay Önce

H.İBRAHİM AŞGIN- MEHMET KARADAĞ- MUZAFFER KÜLCÜ- MURAT YILDIRIM- HAŞİM AHLATÇI- ZEKİ GÜL- EROL KAVUNCU- A.SAMİ CEYLAN- ERCAN DAŞDAN- MUHSİN DERE- FARUK ÖZKADER - MURAT GÜNAY muhtemelen açıktan yada gizliden aday olmak için yarışacak ADAY ADAYLARI . Kamuoyunun takdirine

EMC 10 Ay Önce

Kulis bilgilerine göre ak partide 19 yaşında genç bir aday adayı var projeleri incelendiğinde projelere bakılarak önde gözüken birisi üretim+istihdam ve kentsel dönüşüm projeleriyle Çoruma değer katıcağına inanıyorum yakın bir zamanda basın açıklaması yaparak lansmana çıkıcak deniyor

Vatandaş 10 Ay Önce

Merak ettim il başkanını darp edenlerin akrabaları aday olacak mı

19 yaşında 10 Ay Önce

19 yaşında ki çocuk önce bir ev kursun aile nedir öğrensin cefayı zahmeti merhameti öğrendikten sonra ciksin. Onun için en büyük proje kendisine iyilik sonra ham çamurdan tuğla olmaz

Çorumlu 10 Ay Önce

Çoruma genç dinamik bir belediye başkanı lazım gençliğin önü açılmalı

Çorum İçin 10 Ay Önce

19 yaşındaki birini bence hor görmeyin inanıyorki çorum için güzel bir vizyonu vardır bu zamana kadar orta yaşlılar başkan olduda ne oldu turan atlamaz geldi saz çaldı muzaffer külcü yolsuzluktan mı fetöden mi atıldı daha belli değil zeki gül bir stad sorununu dahi çözüme kavuşturamadı kahve dağıttı şuan ki başkanın doğru düzgün icraati bile yok Genç başkan adayına şimdiden destek veriyor ve projelerini merak ediyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.