habercim19.com özgür haber özgür yorum

Zekeriya Işık bu hafta açıklıyor

SİYASET

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Işık, aday adaylığı için görevinden istifa etti. Işık, Habercim19'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Işık, kamu görevinden istifa ederek, AK Parti'den Çorum Milletvekili Aday Adayı oldu.

Habercim19’a nezaket ziyaretinde bulunarak İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demire ile bir süre Çorum ve yerel siyasete ilişkin sohbet eden Işık, memleketi Çorum’a milletvekili olarak hizmet etmek amacıyla bu yola çıktığını kaydetti.

Işık, bu hafta içinde parti binasında basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını kamuoyuna duyuracağını ifade etti.

Yorumlar (13)

Sade vatandaş 1 Yıl Önce

Aday olan bütün hemşehrilerimizi kutluyorum. Zekeriya hoca da yakışır, hizmet eder.

Kâmil Ulusu 1 Yıl Önce

Zekeriya hocam bana tarihi sevdiren insandır. Tarihi olayları anlatırken adeta o sahneyi gözümüzün önünde canlandirirdi. Çok ama çok iyi bir hocaydı. Milletvekili olursa Çorum için büyük kazanç olacaktır. İnanıyorumki heyecanıyla mecliste Çorum'u en iyi şekilde temsil edecektir. Hocamin yolu açık olsun.

Sansar 1 Yıl Önce

Rektör olarak geri doner

eski dost 1 Yıl Önce

doktorası araştırılsınn.

Yusuf 1 Yıl Önce

Nihayet Corum için eline taşın altına sokması gereken mantıklı makul bitişi çıktı. Ak partimiz umarım Corum halkına kulak verir ve eski yolda yeni bir yürüyüş yapayım demez. Yeni bir ses olsun artık. Amcamın dediği gibi. Bıhtiık artık.

Hayırlı olsun 1 Yıl Önce

Çok geçti üstünden 23 sene önce ensarda hocamdı.Donanımlı,çok hareketli ve işini düzgün yapan biri olarak tanıyorum.Halktan biri zaten.Yöntem bilen insanlar lazım memlekete.Samimiyetini hissettirsin yeter bence.Rabbim yardımcısı olsun.

Ali Osman ULUSOY 1 Yıl Önce

Zekeriya hocamı üniversitede bile seven yok ki şehirde seven olsun :) Önümüze geleni aday adayı yapalım bakalım.

ulusoya 1 Yıl Önce

Üniversitede işinize gelmediği için sevmiyorsunuz sayın Ali Osman ULUSOY

Emekli 1 Yıl Önce

Hüdaparı sindireler ensardan geleni haydi haydi kabul eder aday olur

Karbonat 1 Yıl Önce

Bunu yeminle mecliste cayci yapmazlar dedikleri gibi buda çakma doktor

Emekliye cevap 1 Yıl Önce

Hdpkk'yı sindiren ve dost olanlara ne diyeceksin. HüdaPar terörmü yaptı. Birkaç gün öncesine kadar HüdaPar ile ittifak yapmak için kapısını defalarca çalan 6lı masa partileri, red cevabını aldıkları için şimdi kötülüyorlar, vatandaşya bunu yedi, yerse

Etrafındakiler 1 Yıl Önce

Zekeriya Bey in etrafındaki fedailer çok komik. Sindirilmiş kişiler. Yazık üzülüyoruz.

Mehmet 1 Yıl Önce

Bu kişi dershane tarih hocamdı, o zamanlar derslerde iktidarı eleştirdi (2012 yılında). Daha sonra baktım dershane hocalığından birden üniversite hocalığına, doçentliğe oradan da sosyal bilimler yüksek okulu müdürlüğüne kadar çok hızlı bir şekilde yükselmiş. Ak partiden adaylığına şaşırmadım. Taktir Çorum halkının.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.