habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan Özcan yaraya neşter attı

SPOR

Çorum Belediyespor'da sıcak gelişme! Teknik ekip görevden alındı.

Çorum Belediyespor'da dünkü yenilginin ardından Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ve ekibinin sözleşmesnini tek taraflı fesih edildiği, Genel Kaptan Mehmet Akif Tatlı’nın görevine son verildiği bildirildi.

Konuya ilişkin Çorum Belediyespor Basın Birimi’nden yapılan açıklamada, “Futbol Şubesi doğrudan başkana bağlanmıştır. Takım kaptanımız Oğuzhan Yalçın, süresiz kadro dışı bırakılmış, kulüp çalışanlarımızdan masör Erdi Garip ile basın birimi çalışanı Ahmet Kaya’nın kulüple ilişiği kesilmiştir. Konuyla ilgili olarak detaylı açıklama, hafta içi yapılacak olan basın toplantısında yapılacaktır” denildi.

Yorumlar (7)

Selim 6 Yıl Önce

M.Tatlının Oğuzhan Yalçın ın bu takıma alınması zaten büyük bir hataydı

İskilipden 6 Yıl Önce

Aykut Kocaman çok büyük olur ÇORUMA NEDEN OLMASIN?

Fatih Özcan'a 6 Yıl Önce

Başkan bir Oğuzhan kararın doğru bir de Hamit Işık var onu da kovman lazım.

Çorumlu 6 Yıl Önce

Baştan yanlıştı onların bu takımda görev yapmaları

Bir bilen 6 Yıl Önce

Belediyespor'da oynanan oyunları artık görün. Hamit Işık, Mustafa Altunkaya şimdiye kadar Çorum futboluna ne verdiler ki bu isimlerden vazgeçilmiyor. Birilerinin emirlerini mi yerine getiriyor bu isimlerin ardındaki isimler arasın ve uzaklaştırılsın.

Eksik teşhis 6 Yıl Önce

Eksik tehşis ve eksik tedavi ancak beklenen sonu geciktirir. Fatih Bey kimin aklıyla Ahmet Kaya'yı aldın, kimin aklıyla hala Hamit Işık ve Altunkaya ile yola devam ediyorsun. Geçen yıllara bak nedense bu isimler hep kalıyor. Anlatabildim mi yol yakınken kurtul.

Öyle bir zaman 6 Yıl Önce

Öyle bir zaman gelecek ki, doğru insanlar ve kötü insanlar hakettiğini almayacak belediyespor yönetimi için tam "CUK" oturan bir söz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.