habercim19.com özgür haber özgür yorum

Belediyespor’da sıcak gelişme

SPOR

Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Belediyespor’a talip olan Fatih Özcan’a yeni yönetim oluşturması için görev verdi.

Belediyespor’un yeni başkanı Fatih Özcan oluyor.

Belediye Başkanı Zeki Gül, geçtiğimiz günlerde Çorum Belediyespor’a talip olan Fatih Özcan’a yeni yönetim oluşturması için görev verdi.

Belediye Başkanı Gül, Çorum Belediyespor’la ilgili yeni gelişmeyi sosyal medya hesabı Twitter’den duyurdu.

Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Balaban ve Kulüp başkanlığına talip olan Fatih Özcan’ın kendisini ziyaret fotoğrafını paylaşan Başkan Gül, “Çorum Belediyespor başkanlığına talip olan ve projesini sunan Fatih Özcan’a kongreye hazırlık yapması için görev verdik. Çalışmaların bir an önce tamamlanması için kongre tarihini 18 Mayıs 2018 olarak belirledik” dedi.

Yorumlar (5)

Valdo 6 Yıl Önce

Emanetçilerle bu iş olmaz. Zeki Gül yeni seçimde sende yolcusun o yüzden bırak belediyespor'u Çorum futbolunu ona başkaları karar versin kendi adamlarına belediyespor'u yedirme.

Yalçın 6 Yıl Önce

Oğuzhan Yalçın'ı devre arasında alan zihniyetin perde arkasındaki ismi ile belediyespor seneye küme düşer.

Bir bilen 6 Yıl Önce

Zeki Gül büyük bir kumar oynamış.Gelecek yıl artık düşmemek için mücadele ederler.

Valdo 6 Yıl Önce

Elvan Yılmaz göreve Belediyespor'a yeniden büyücünün çırağı geliyor hadi bakalım yaz yazılarını şimdi kurtar belediyespor'u dönen bu çarktan

Doğrucu Davut 6 Yıl Önce

Başkan Zeki Gül Halil Öztürk'ün son yazısının altındaki yorumumu oku sizden önce sizin niyetinizi yazdım. Siz gidin kumdaki çocukları kandırın. Benim anlamadığım sizde gelecek seçimde olmayacaksınız ki amacınız ne Çorum futbolunu bitirmek mi? Lütfen kesmeden yayınlayın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.