habercim19.com özgür haber özgür yorum

Haşim Eğer Tokat’a atandı

SPOR

Çorrum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer Tokat’a, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar Çorum'a il müdürü olarak atandı.

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer Tokat’a atandı. Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar’ın ise Çorum il müdürü olarak atandığı öğrenildi.

2004 yılından bu yana Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Haşim Eğer bakanlığın yeni rotasyon kararı doğrultusunda kendisi ile aynı durumda olan ve 2014 yılından buyana Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü görev yapan yapan Cemil Çağlar ile yer değişimi yapacak. Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Cemil Çağlar’ın 2014 yılından buyana Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

Yorumlar (16)

Vatandaş 2 Yıl Önce

Hayırlı olsun. Yeni gelen müdür nereli acaba!!!

Tokatlı 2 Yıl Önce

Cemil Müdür Sert ve Disiplinlidir.Çorum Haşim Müdürü çok arayacak.

Canan Yılmaz 2 Yıl Önce

Haşim Müdür Çorumda Sporla uğraşan herkesin yakinen tanıdığı,beyefendi,başarılı örnek bir yöneticidir.Terfi mi etti?Tenzili rütbe mi aldı?

Eşofmanlı Şevket hoca 2 Yıl Önce

Terfi ettirildiyse de Tenzili Rütbe verildiyse de Tokat yetenekli, başarılı bir Müdür kazanmış Çorum kaybetmiştir.

Ali 2 Yıl Önce

20 yıl dile kolay, yazık olmuş Tokata

Asc 2 Yıl Önce

Bence Asc kendi adamını getirecek Haşim müdürü gönderdi bunlar onun habercisi

Kaya karademir 2 Yıl Önce

Bir gençlik spor çalışanı olarak kendi adıma cemil çağlar müdürümüzden memnunduk inşAllah yeni görev yerinde başarılar diliyorum yeni gelen Çorum gençlik spor il mudurumuzede yeni görev yerinde başarılar diler hayırlı olmasını dileriz

Seyyah 2 Yıl Önce

Sertliği bilmem ama disiplin iyi bir şeydir.

CENGIZ ERDOĞAN 2 Yıl Önce

HAYIRLI OLSUN HAŞİM MUDÜRÜM. TOKATA HOŞ GELDİNİZ ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN. SAYĞILAR SELAMLAR.

Salım SÖYLEMEZ 2 Yıl Önce

Sayın Haşim Müdürüm çalışkan, dürüst, iyi niyetli pırıl pırıl Çorum aşığı bir insandı, Tokat için hayırlı olsun, ALLAHIM yolunu açık etsin, Allahım yâr ve yardımcın olsun.

Salım SÖYLEMEZ 2 Yıl Önce

Çorum'um yetiştirdiği ender müdürlerden Sayın Haşim Müdürüm bütün kuşaklarla iyi ilişkisi olan,çalışkan,dürüst ve iyi niyetli gerçek bir ÇORUM'lu Tokat için hayırlı olsun, Haşim Müdürüm ALLAHIM yolunu açık etsin, Allahım yâr ve yardımcınız olsun.

Tokatlı Sporcu Özcan 2 Yıl Önce

Sert oluşu iş disiplini,iş ahlakı olduğunu gösterir.Bu vasıfları olmazsa Çorum da iş yaptıramaz.Çorum Tokata benzemez.

Emre 2 Yıl Önce

Bu habere çok sevindim cemil çağlar haksız yere kendi akraba eş dost kim varsa hepsini tokat gençlik spora doldurdu

Ali 2 Yıl Önce

Yeni gelen müdürümüz inş tüm tesisleri gezer eksikleri gözönüne alır hemen halleder başta çürümeye terk edilmiş atletizm pistinden başlar

Mustafa 2 Yıl Önce

Umarız sporu seviyordur. Tarih ogretmeninden memlekete spor faaliyetleri bekledik durduk. Sporun baskentine yazık olmuş. Umarız bir daha o koltuğa gelmemek üzere gitmiştir.

Yp Adem 2 Yıl Önce

Cemil Hocam Kaliteli sporcu dostu ve makama giden ilgili ilgisiz herkesin dost bildiği müstesna ve Naif İnsandır.Aynı şekilse Çorum il müdürümüzde güzel insan olduğuna şehadet eden Çorum merkezde yaşayan dostlarımızın ifadesi ve intibaı da güzeldir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.