habercim19.com özgür haber özgür yorum

Avcılar bile şaşırdı, tam 7 kilo 200 gram

YAŞAM

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde 7.2 Kg. ağırlığında tavşan sağ olarak yakalandı.

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde 7.2 Kg. ağırlığında tavşan sağ yakalandı.

İlçeye bağlı Sütlüce Devlet Av Bölgesi'nde avlanmaya çıkan Veli Çümlek, Orhan Kambuk, İsmail Kaplan ve Emin Arslan adlı avcılar, Çorum’da bu kadar büyüklükte tavşan avlanmadığını ifade ettiler.

Avcılar, büyüklüğü karşısında hayrete düştükleri tavşanı vurmadıklarını, birlikte avmlandıkları eğitimli av köpeklerine yakalattıklarını söylediler.

Yorumlar (12)

Ahmet DEMİR 6 Ay Önce

Avcılık bir spor, bir etkinlik değildir, avcılık vahşettir, vicdansızlıktır.

EMC 6 Ay Önce

Avcılık bir spor falan değildir Birzat Katilliktir doğadaki canlıları katledede bitirdiler Zamanında tilkiler kurtları avlarlar arastanın ordaki taşhana getirir asarlardı şimdi ise ne tilki ne kurt kaldı köyleride domuzlar bastı Avcılığın savunulabilecek bir tarafı yok! Ey insanoğlu Doğa ile Uğraşma

Mustafa 6 Ay Önce

Avcılarida avlayan birileri olsa

Maşallah 6 Ay Önce

Keşke serbest bıraksanız yazık

Hasan 6 Ay Önce

Tavşan değil o kanguru yavrusu.

Kale... 6 Ay Önce

Bu tavşanın akibeti ne oldu, yaşamalı, korunmalı,

çorum 6 Ay Önce

Karaca bile avlayıp yiyorlarmış. Dronla takip edilmeli. Cezaları çok ciddi olmalı.

Bayindir 6 Ay Önce

Rahat birakin bu zavalli yaratiklari..Savunmasiz kimseye zarari olmayan doganin suslerini katledenleri Allah kabul etmesin..

Söz Bir.. 6 Ay Önce

Bir aktivitede öldürmek varsa o spor değildir. Avcılıkta böyledir, ava gidenler bir şekilde çevrede silah atıp bir şeyler vuruyor, bunun adı spor olurmu.şimdi nu hayvana yazık değil mi, madem canlı yakalandı burakın doğaya, korunmalıdır.

Oguzlar 6 Ay Önce

Avcılık spordan çıkarılmalı sizi birileri avlamaya çalışsa ne olur acaba. Avladiginiz. Canlılar hangi insana zarar veriyor. Yazık be. Tavşanın akıbetini arastirsinlar

Fuzuli 6 Ay Önce

Su avcilarida avlayan birisi olsa diyen Mustafa kardeş ben meradayim çık karsimada öyle soyle.ayaklarini yerden keseyim senin

Kale... 5 Ay Önce

Bu tavşanın akibetini merak ediyorum. Eğer ki kesip yedilerse, dilerim Allah'tan boğazlarına dursun, burunlarından gelsin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.