Dikkat! Cuma günü geliyor

Çorum'un da yer aldığı bölge Cuma günü ilk saatlerden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkisi altında kalacak.

09 Mayıs 2024 Perşembe 14:15
Dikkat! Cuma günü geliyor

Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre; bölgemizin Cuma günü ilk saatlerden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkisi altında kalacağı tahmin ediliyor. Bölgemiz genelinde beklenen toz taşınımının 12 Mayıs 2024 Pazar günü sabah saatlerinden itibaren bölgemizi terk edeceği tahmin ediliyor.

Toz taşınımının hafif, zaman zaman orta kuvvette olması beklendiğinden hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

Son Güncelleme: 09.05.2024 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.