habercim19.com özgür haber özgür yorum

Baraj açılışa hazırlanıyor

YAŞAM

Çorum Belediyesi’nin Çomar Barajı çevresinde başlattığı modernizasyon çalışmaları tamamlandı.

Çorum Belediyesi’nin kent merkezinin önemli mesire alanı Çomar Barajı çevresinde başlattığı modernizasyon çalışmaları tamamlandı. Baraj yakında açılışa hazırlanıyor.

NELER YAPILDI?

‘Çorum Barajı hayalinizdeki gibi oluyor’ iddiasıyla çalışmalara başlayan Çorum Belediyesi, göl çevresinde kapsamlı çevre düzenlemesi yaptı. Baraj çevresi yenilenerek güzelleştirildi. Yeni kameriye, oturma grupları, barbeküler, yeni bisiklet ve yürüyüş yolları, yeni aktivite ve otopark alanları oluşturulurken, Seyir alanının önlerine farklı türlerde ağaçlar dikildi. Güvenlik görevlileri ve kontrollü giriş-çıkış noktalarının ihdas edildi.

GÜVENLİ MESİRE ALANI

Cazibe merkezi haline geleceği belirtilen baraja girişlerde güvenliğin sağlanacağı, belirli saatlerde baraja giriş izni verileceği, alkol tüketimine izin verilmeyeceği açıklandı. Çorumlular’ın aileleri ile huzur içinde piknik yapmaları belediyenin güvencesinde gerçekleşecek. Baraj çevresinde fidanlık olarak bilinen alan lavanta bahçesine dönüştürülerek çevreye güzel bir koku salınımı sağlanacak.

‘ÇORUM’A ÇOK YAKIŞTI’

Bu arada konuya ilişkin son açıklama Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan geldi. Aşgın, “Çorum Barajımızı açılışa hazırlıyoruz. Temiz hava, yeşil ve mavinin buluştuğu bu güzellik Çorum'a çok yakıştı."dedi.

Yorumlar (16)

Kadir 11 Ay Önce

Yapılanlar çok yavan kaldı başkanım... Güvenlik sıkıntı, Aydınlatma yetersiz, Lavabo WC yetersiz. Baraj çevresinde yollar çok kötü..

Bayrak 11 Ay Önce

Ayyaş berduş sarhuşun mekanı olmaktan keşke çıkartılsa güvenliği sağlanabilse yapılan hizmet güzel teşekkürler

başkanın adamı 11 Ay Önce

BAŞKANIM SEN BİZE ALLAH'IN BİR LÜTFÜSÜN.

HAKSÖZ 11 Ay Önce

1-NEZİH ORTAMIN KORUNABİLMESİ İÇİN GİRİŞLER ÜCRETLİ OLSUN, 2-GÜVENLİK PERSONELİ TARAFINDAN AİLELERİ RAHATSIZ EDEN AHLAKSIZLARA VE İÇKİ İÇENLERE FIRSAT VERİLMESİN, 3-TUVALETLER AÇIK VE TEMİZ OLSUN, KISACA ÖNEMLİ OLAN KAMU HARCAMASI YAPMAK DEĞİL, YAPILAN HARCAMA DENETİMSİZ VE TAKİPSİZ BIRAKILMASIN. DÜZENLEMELER YAPILDIKTAN SONRA SIK SIK GİDİYORUM. GÜVENLİK HİZMETİ YOK, İÇKİ İÇENLER AİLELERİ RAHASIZ EDİYOR, TUVALETLER ÇALIŞMIYOR...

vatandaş 11 Ay Önce

.....çığır açtın

vatandaş 11 Ay Önce

yap yap çok büyük iş yaptın ya açılışta yap mikrofonu al bide konuşma yap.çok büyük iş yaptın ne kadar övünsen azdır.

AŞKLA 11 Ay Önce

WC LER İÇLER ACISI... TEMİZLİK İMANDAN GELİR...

vatandaş 11 Ay Önce

girişler mutlaka ücretli olmalı. Toplanan paralar ile çevre ve Lavabo temizlikleri yapılmalı. Kargı Abdullah yaylası gibi sahipsiz bırakılmamalı. Yatırımı yapıp denetlemek lazım.

Sami 11 Ay Önce

3 dönüm alanda düzenleme sanki millet bahçesi yapmış

Sağlık Karakaş 11 Ay Önce

Birde isim değişikliği yapılmalıdır..Çomar değil. Çorum barajı adıyla daha güzel yakışacaktır..

İhsan 11 Ay Önce

Keşke özelleştirilse hizmet veren yerler olsa beton yapıları tamamen yıksalar da yapılaşma dursa nezih sapancadaki bungalov ahşap oteller olsa turizmi canlandırılsa çoruma da başka illerd3n hizmet almaya gelip gelir bıraksalar alkolikler telin altından üstgünden alkol geçirip baraj kenarında içmese istanbulda ki macera parkları olan bir yeri de olsa yukarı tepeye oba yaptınız oba tepeye değil su kenarına yapılır giderken bile yoruluyor insanlar okullar arası okçuluk yarışmaları vs düzenleyin aktivite yaratın çevre illerden insanlar da katırlsın tarap atışı şampiyonası düzenleyin hitit doğa oyunları yapın parkuru bitirene ödül verin insanlar spor yapsın.

Bilal GÖK 11 Ay Önce

Kısa süre sonra yine sarhoş latin ayyaslarin mekanı olur birde pireyi deve yapmanın anlamı yok ama yine de tşk ederiz emeğe saygı duymak lazım

Çorumlu 11 Ay Önce

Mescitler ve farklı alanlara WC ler yapılması lazım .. Ayrıca bakımını ve temizliğini yapmak için personel lazım inşaALLAH gözardi etmezler.. Emeği geçenlerden ALLAH razı olsun..

Zeki 11 Ay Önce

Wcler çok kötü durumda acilen bakıma alınmalı

vatandaş 11 Ay Önce

girişler ücretli olsun içeride güvenlik olsun, çardakların sayısı arturılsın. üstü açık masalar yağmur yağdığı zaman vatandaş ne yapacak başkanım.

BUHARALI 11 Ay Önce

Sayın başkan mesire alanları gezmeniz bitti ise birde çorum sokaklarını yollarını inönü caddesini gazi caddesini gezmenizi tavsiye ediyorum özellikle buhara 47.sokak 52.sokak trafik kilitlendiğinde özel aracınızla inönü gazi caddesini bir görün Allah için...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.