habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'da Afet Komisyonu kuruldu

YAŞAM

Çorum Belediye Meclisi’nde Afet ve Risk Araştırma Komisyonu kurulmasına karar verildi.

Çorum Belediye Meclisi’nde Afet ve Risk Araştırma Komisyonu kurulmasına karar verildi.

Belediye Meclisi’nin dün yapılan Mart ayı toplantısında Afet ve Risk Araştırma Komisyonu kurulması kararlaştırılırken, komisyonda yer alacak üyeler de belirlendi. Komisyonda AK Parti’den Ünsal Yeter, Muhammed Murat Kılıçlı, Ubeydullah Ahıskalı, CHP’den ise Ahmet Özdel ve Hüseyin Gazi Uysal yer aldı.

Yorumlar (4)

Uzman 1 Yıl Önce

Chp nin komisyon üyeleri ilginç geldi.hangisi acaba statik ten mukavemet den betondan demirden temelden zemin mekaniğinden, anlıyor. Liyakat .....

Klavuz 1 Yıl Önce

Yangın merdiveni dışında elektrik yada mekanik arıza olduğu zaman katlar arası yaya merdiveni olmayan sadece birinci kata kadar tek normal merdiveni olan bir binanın olayını bilirsiniz bilmeye ancak artık kargadan klavuz istenmez onu da bilin emi.

CeHape 1 Yıl Önce

Bu CehaPe de daha düzgün adamlar yok mu. Alakasız kişileri deprem komisyon üyesi yapmışlar. Arkadaşlar CehaPe de adam yok maalesef.

hazırmıyız 1 Yıl Önce

ilimiz dönüşüme öncülük vermeli. Gazi, fatih, bahübey hapsi eski dönüşüm şart. beledile bir birim kurup inşaat, dönüşüm hakkında bilği vermeli müstakil evler artırılmalı arsa ucuzlamalı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.