habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorumlu üsteğmen şehit oldu

YAŞAM

Çorumlu Piyade Üsteğmen Abdülkadir Şen, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaşanan depremde şehit oldu..

Çorum’un Mecitözü İlçesi Akçakoyun Köyü’nden Rıfat Şen’in oğlu, Piyade Üsteğmen Abdülkadir Şen’in enkaz altında cansız bedenine ulaşıldı.

Abdulkadir Şen’in imam olan babası Rıfat Şen’in Bayat İlçesi Pancarlık Köyünde görev yaptığı sırada dünyaya geldiği, aslen Mecitözü-Akçakoyunlu olduğu öğrenildi.

Üsteğmen Abdülkadir Şen’in acı haberi büyük üzüntüye neden oldu.

Cenaze bilgileri ise henüz netleşmedi.

Yorumlar (4)

Mustafa Yeşil 1 Yıl Önce

2022 yılında kıbrısta askerlik görevimi yaparken bize eğitim veren o güzel iyi kalpli komutanım Allah mekanını cennet eylesin

Mustafa mavi 1 Yıl Önce

Kıbrıs'ta askerlik yaptığım yerde gece çaycısıydım çok çayını kahvesini yaptım götürdüm çok iyi biriydi ruhun şad olsun komutanım mekanın cennet olsun komutanım ????????????????

Çorumlu 1 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin Cennet mekanı olsun

El insaf 1 Yıl Önce

Türkiye'nin önde gelen 30 civarında cemaat vakıf ve Derneği şu anda deprem bölgesinde 7/24 hizmette:İHH Beşir Derneği İDDEF Diyanet Vakfı Umut Kervanı �smail Ağa Cemaati ifam Hüdai Vakfı Hayder Hayrat Vakfı AGD köklü değişim sadaka taşı Önder Furkan Vakfı Özgür der yedi Bayrak Hasene Çare Derneği hak Derneği şefkateli iyiliğe Çağrı �nsan Vakfı Fetih yardım ve onlar daha onlarcası sadece ifam 8 şehirde her öğün yemek veriyor gerisini siz düşünün

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.