habercim19.com özgür haber özgür yorum

Emeklilere su ücretsiz

YAŞAM

AK Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun, tekrar belediye başkanı seçilmesi halinde emeklilerden su ücreti alınmayacağın açıkladı.

AK Parti Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun, tekrar belediye başkanı olarak seçilmesi halinde emeklilerden su ücretinin alınmayacağını duyurdu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yaklaşırken parti ve adaylar da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalarda ekonomik vaatler de gündemin en çok konuşulanları arasında yerini alıyor. Bunlardan en fazla dikkat çekeni de AK Partisi Osmancık Belediye Başkanı Adayı Emin Serdar Kurşun'un emekliliklere vaadi oldu. Başkan Adayı Emin Serdar Kurşun, tekrar belediye başkanı olarak göreve geldiğinde ilçede yaşayan emekli vatandaşlardan su ücreti alınmayacağını duyurdu.

Yorumlar (4)

AdAm 2 Ay Önce

Emekliler icinde emeklilikten baska geliri olmayana yap ama tum emeklilere yapma birde Kota getir yoksa emekli bahcesini sular arabasini yikar komsusuna kacak su baglar osmancik su sikintisi ceker bas edemezsin

İSKİLİP 19 2 Ay Önce

Sayın vekil sayesinde TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE yolu açılacak, ümitliyim ihaleler yapılıyor ümit var

Başarılar 2 Ay Önce

Bu çam yarmasını haber yapmasanız olmaz değil mi....

murat 2 Ay Önce

Su çok önemli ya. Bir aile bütçesinin yarısını alıyor nede olsa.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.