habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Engel Olma Destek Ol’

YAŞAM

Çorum'da 'Engel Olma Destek Ol' sloganıyla bir farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle "Engel Olma Destek Ol" sloganıyla bir farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen farkındalık etkinliğinde engelli bireylerin hareketlerinin kısıtlanmamsı adına engelli rampalarına araç park edilmemesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından düzenlenen programda, Belediye’nin engelleri kaldırmak adına yaptığı engelli servisi uygulamasına da değinildi. Engelli bireylerin hareketliliğini esas alarak onlara yeni yaşam alanları sunan Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kursiyerleri, Avrupa Hareketlilik Haftası vesilesiyle bir çağrıda bulundu ve hareketlerinin kısıtlanmaması için "Engel Olma Destek Ol" mesajı verdiler.

TSM KOROSU HAZIRLIKLARA BAŞLIYOR

Çorum Belediyesi, Türk Sanat Müziği Korosu çalışmalarına yarın saat 19.30’da Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda başlıyor.

TSM Korosu Çorum müzik camiasının önemli isimlerinden Atakan Tetik şefliğinde 2018 yılı bahar aylarında verecekleri konserlere hazırlanacak. Koro çalışmalarına müziksever vatandaşların da katılabileceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Türk Sanat Musikisi (TSM) Koromuz 20 Eylül Perşembe günü Turgut Özal Konferans Salonu’nunda 19.30-21.30 saatleri arasında ilk çalışmasını yapacak. Bahar aylarına kadar sürecek çalışmalar bittiğinde hemşerilerimizi muhteşem bir konser bekliyor olacak” dedi.

Candan, koromuz yeni dönemde de bir birinden güzel konserlerle adından söz ettirecek. TSM koromuza yeni isimlerle daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Türk Sanat Müziği'ne ilgi duyan tüm hemşehrilerimizin koroya katılımlarını bekliyoruz.” diye konuştu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.