habercim19.com özgür haber özgür yorum

Erbakan dualarla anılacak

YAŞAM

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çorum Şubesi Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan'ı anacak.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Çorum Şubesi, Milli Görüş Lideri, 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü vesilesi ile Çorum merkez ve ilçelerinde mevlit okutacak. Merkez Ulu Cami’de 27 Şubat 2022 Pazar günü ikindi namazı öncesi okunacak mevlid-i şerif ile birlikte okunan hatmi şerifler dualanacak.

Çorum halkını mevlit programına davet eden AGD Çorum Şube Başkanı Mehmet Göle, “Necmettin Erbakan, ömrünü malı ve canı ile cihad ederek geçirmiş bir devlet adamı, siyasetçi, mütefekkirdir. Ömrünü İslam Birliği idealine ve bu milletin saadetine adamış bir liderdir. Engellemelere rağmen bıkmadan usanmadan yoluna devam etmiş, davasından asla dönmemiş bir dava adamıdır.” dedi.

Mevlit programı; Çorum Ulu Cami, Alaca Şıhlar Cami, Sungurlu Ulu Cami, İskilip Ulu Cami, Dodurga Kızılkanat Cami’de gerçekleşecek.

Yorumlar (3)

Kennann 2 Yıl Önce

Rabbim Rahmet eylesin, Bu millet hayattayken seni anlayamadı..

Çorum'lu 2 Yıl Önce

Reis Reis diyenlere gelsin. İşte size REİS, MÜCAHİT ERBAKAN HOCA, REİS MUHSİN YAZICIOĞLU, REİS RECEP YAZICIOĞLU bunlar asıl REİS,gerisi hikayedir.

EMEKLİ 2 Yıl Önce

Allah gani gani rahmet eylesin. Rahmetli Mücahit Erbakan Hocamız hayattayken kıymeti bilinmedi ama her dedigi bir bir yaşanıyor. Şu da bir gerçek ki şanda hayatta olsaydı partisinin şu andaki üst yöneticilerini partisinden kovardı Allah-u âlem. Hele hele şu ittifaklarıni görseydi. Rahmetlinin kemikleri sızlıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.