habercim19.com özgür haber özgür yorum

Faruk Yamaner vefat etti

YAŞAM

Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner vefat etti.

Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner vefat etti.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Yamaner, gece hayatını kaybetti.

AMASYA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Yamaner’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Amasya Şırvanlı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kuzgeçe köyünde toprağa verilecek.

UZUN YILLAR DEKANLIK YAPTI

2008 yılında Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Üyesi olarak göreve başlayan Yamaner, 2019 yılında dekan olmuştu. Uzun yıllar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Yamaneristifa ederek İstanbul Esenyurt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’na öğretim üyesi olarak atanmıştı.

Yorumlar (19)

Allah rahmet eylesin 1 Yıl Önce

Bir mübarek ramazan günü mefat etmiş. Allah rahmet eylesin.

Corumlu 1 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun mevlam geride kalanlara sabır versin

Olenin arkasindan konusulmaz... 1 Yıl Önce

Su mubarek gunde olenin arkasindan konusulmaz ama...Yine de Allah rahmetini eylesin insAllah.

Hiç unutmuyorum 1 Yıl Önce

Sağlık Bilimleri ile Beden Eğitimi yüksekokullarının fakülteye dönüştürülmesi aşamaında çok uğraşmıştığını anlatmıştı. Bir arkadaş fazla uğraşma bunlarla, fakülte olursanız dekanlık için prof olmak gerekir. Sen doçentsin, müdürlüğün elinden gider diye işin olmaması için tavsiyelerde bulunmuştu. Ama Faruk hoca ısrarla yüksekokulu fakülteye çevirmişti. Sağlık Bilimleri Fakültesi de onun bu ivmesiyle meydana çıkmıştı.

Mensup 1 Yıl Önce

Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?...

AH 1 Yıl Önce

Şu mübarek günde ölmüş insanın arkasında konuşmanın doğru olmadığınıda biliyorum ama yorumlara bakınca dayanamadım. Bir söz var ya "kör ölür badem göz olur" diye, aynen öyle. Neredeyse Üniversiteyide ona kurduracaklar. Yaptığı onca tahribat, haksızlık, hele hele igtiralar ve bunuda açıkça kendisinin de doğrulaması... Genede Allah rahmet eylesin

Hiç Unutmuyorum'a 1 Yıl Önce

Hiç unutmuyorum'a.. Peki oyle olmadı mı. Fakülte oldu ilk dekan o oldu, yani terfi etti. Birkaçyıl oyalamadığını kim iddia edebilir. Prof oluncaya kadar bir türlü fakulte olamadı. Allah'ın Rahmet ve Mağfireti tüm Ümmet-i Muhammed'in üzerine olsun, Rabbim ölmüşlerimize Rahmet eylesin.

Ali 1 Yıl Önce

Interneti haberler unutmaz. Universite kurtuldu, corum mahkemeleride kurtuldu..Baska birsey demeyede gerek yok.

Nevzat mirzeoglu 1 Yıl Önce

Akademik cetelerden birisidir

Ali Ak 1 Yıl Önce

Çorum adliyesi kurtuldu, avukatı üzüldü. Ayrıca yorumlarınıza dikkat edin burayı da yine takip ediyor olabilirler, hakaret ederseniz her an hakkınızda dava açılabilir

Esinti 1 Yıl Önce

Prof.Dr.FarukYamaner ilk olarak İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne bağlı BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ Bölümünde Yardımcı Doçent olarak göreve başlamış daha sonra Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu müdürü olarak görevine devam etmiştir. ALLAH RAHMET EYLESİN.

Ahmet SRK 1 Yıl Önce

Arkasından hiçte iyi anilamayacak gorusundeyim.

Dertli 8 Ay Önce

Ettiği küfürlü vidio için bir yorum yapmıştım bir hanım efendiye bu şekilde küfür edilir mi diye hanım efendi kendisine bu şekilde küfür etse tepkisi ne olur demiştim bundan dolayı bana dava açıldı benden para aldı hakkımı helal etmiyorum beni çok zor durumda bıraktı artık öteki tarafta hesaplaşırız

Ahmet 8 Ay Önce

Aslannnn

Garib 6 Ay Önce

Öbür dünyada tek ayak üstünde beni bekle iki elim yakanda doçent hanımefendi ile bir olup ilaç paramı sana yedirdim bekle beni

Osman Kaya 5 Ay Önce

Kendisine hakkımı helal etmiyorum,öbür tarafta elim 2 yakasında olacak.Vefat ettiğini şu an öğrendim daha önce bilseydim cenazesine katılır fikrimi orada söylerdim.

Osman Kaya 5 Ay Önce

Her aklıma geldiğinde yorum yapacağım,o kişiye hakkımı helal etmiyorum,elim onun 2 yakasında olacak.

Mustafa yigit 3 Ay Önce

Obur tatafta hesaplasiriz

Mushap 2 Ay Önce

Rahmetliyle hala davam mevcut hakkım varsa helal olmasın..inşAllah affolur öte tarafta

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.